Yozgat///66

hosbuldum canım benım bıraktık teyzesı sıddetle tavsıye edıyorum cok rahat oluyo

Kızlar Allah herkese acil şifalar versin, valla herkes yatak döşek yatmakta!!!bu ne ayol!!!pis grip...kaka grip....:)

evet aslıcım ya kayserıde mıllet hep grıptı bıngole geldım burdada oyle ama ben grıpten cabuk kurtulma yontemını buldum sıcak dus aldım ıhlamur ıctım hemen yattım sabaha agır olan kısmını atlatmıstım zaten 3gunmus grıbın omru

ben yozgatta calısıyorum burada bana önerebilceginiz iyi bir kadın dogumc varmı?

rumeysa ocak vardı ben unv.deyken gogusumde kıtle vardı o yuzden gıtmıstım konuya hakimdi ama sımdıde orda mıdır bılmıyorum bı de nazmıye hanım var o da yozgatta ünlü deneyimli bi doktordur

En Büyük KKslm kızlar ben ğeldim nasılsınız kızlar atlatamadınızmı gribi daha hadi canlanın annem ğeldi ondan takılamadım bu ğün ğitti memlekette şimçik burdayım toplanınnn aeo:KK70:

En Büyük KKslm kızlar ben ğeldim nasılsınız kızlar atlatamadınızmı gribi daha hadi canlanın annem ğeldi ondan takılamadım bu ğün ğitti memlekette şimçik burdayım toplanınnn aeo:KK70:

oooooooo devrem gelmiş ben atlattım sukur allah kavustursun topragım

oooooooo devrem gelmiş ben atlattım sukur allah kavustursun topragım

nasılsın devrem bebiş nasıl millet gripten kırılıyor ğeçmiş olsun bebişe dikkat et sizde fazla öpmeyin canım biraz daha büyüsün annesi arada öp yeter:KK66:çaktırmadan teyzesinin yerine bir kere o kadar :KK1:aeo

bız atlattık cok sukur grıbı teyzesi öpülmek cok hosuna gidiyor hele gıdısından öpülünce bayılıyo gülmekten öperim teyzesi senin içinde

aylincim...,çerkezkızıyla akraba değiliz ama Evlerimiz çok yakın.. yani balkondan baksam göre birim gibi..hatta geçen gün bizim kapının önünden geçiyorlardı Annesiyle ,

selamlaştık...

zaracım.. valla çerkezkızı.. doğuma kadar burdayım dedi...yani sen kıskanmaya devam et anacım..:roflol:

aylinn durr sakın kışlık yiyeceklere başlama.. ahavlar çok sıcak.. bozuluk ve akşir.. aman Allah korusun.. ben sana haber veririm burdan...ama bak eğerki bir şeyler kurutucaksan şimdi başlaya bilirsin...,onlara bir şey olmaz.. sanırım galibe..:uhm::roflol:

beren hoş geldin sefalar getirdin...

teşşekkür ederim hoşbuldum inş gec oldu ama cvp

canım hoş geldin aramıza çokkkk erken normal ve sağlıklı çiftlerin en az 1 yıl beklemesi gerekiyor inşşşşş kalan 6 ay içerisinde müjdeli haberini duyarızzzzz takma kafaya moral çok önemli opuyorumnanaktan

teny sende hoş geldin

ben yokken gelen yeni hemşolarım hoş geldiniz

teşşekkür ederim bende kimse cevap yazmıyo deyip epeydir girmedim gördümkü yeni hoş geldin msj larını allah razı olsun şimdi 14 ay oldu teviye başladım inş erken degildir çokk istiyorum ne yapayım :emir_bebek:

burdayııııııım :KK74:
işlerim yoğun kızlar :KK6: arada bir bakıp çıkıyorum çoğu zaman:)
berencim bebek istiyosun galiba, Allah hayırlısıyla nasip etsin canım, acele etme kafana takma, biz burda çok sevinçler yaşadık, seninlede yaşıycaz inşallah:))
hepinizi koccaman öptüm hatunlar :KK9:

gadalarınızı alırım.. canlarım beni özledinizmi iiiii diyin hele gıı
valla ben sizleri bek özledim valla billa.
iyi akşamlar topraklarım..
çiçeğiniz aylardan sonra yine burda..
kim var kim yok bilmiyorum ama ben hepinizi tek tek öpüyorum..
sizlere anlatacak çok şeyim var.. accuhh merak edim.şimdilik ben kaçar..çok öpüyorum hepinizi.:21:

X