Yozgat///66

slm kızlar günaydın.

kızlar pazara gidiyorum
istediğiniz bişey varmı alıyım
domaaates biiiber patlıcaaaansengözlerimebaksanab​

haklısın bilgehan.. nedense hafta sonları biraz uyuyayım derim sabahım köründe cin (3 harfli):roflol:gibi uyanırım..[/QUOTE]

"c" kardeşler diyon hemi "i" kardeşimtatlicadiarzu

sanırım deneme 1-2-3'e girmem lazım , alıntı yapmayı bi türlü beceremiyom.

Dilberay oğlunun doğum gününü kutlarım hayırlı yaşlar olsun...Benim için öp canım....Bende pazara gideceğim akşam babamlaa...aman pazarada gitmeyince dolap tamtakır oluyor:))Bıktım kızlar poşet taşımaktan kocişim taşıtmazdı bana ( ŞAFAAAAAK: 16 Bursadayız buğün...öptüm hepinizi bacılar....

bugün hem yeğenimin yani dilberayın oğlunun hem koçişimin doğumgünü hepinizi öpüyorum yasemin aha bagh bitti kele
dağçiçeğim nerelerdesin msndede karşılaşamıyoruz hepinizi öptüm

slm kızlar nasılsınız. boğön hiç giren olmamış. siftahı ben mi yapıyom. maalesef keyifli bi siftah olmadı . bi derdim var kısmına bi konu açtım . sizinde fikrinizi bekliyom arkadaşlar. ::çok üzgünüm:

selam kızlar işten kaçtım internet cafeye bende dayaklıklardan oldum eeee canım sıkıldı valla hepinizi özledim öptüm kocaman by

selam canlarım.. lalecim eşinin doğum günü olduğunu bilmiyordum..allah uzun ömür versin sevdikleriyla inş..msn çok açamıyorum.. arkadaşın bu aralar pek bir yoğun haftada3 gün yüzme dersine gidiyorum.birde arada gezmeler olunca ..goncaaam gurban iyik sen nörüyon kele ..gadalarını alırım imi.
yaseminim asenam ,bilgehanım.asiyahım portakalım nerdesun daaa.. nazlanma gel gari şeydam.. alayınızı öptüm..ballarım güllelrim nirdesiniz.bacılarım..
yatemin natıltın.aklıma ten gelince peltekliğim tutuyoy..

Dağçiçeğim havanı sevsinler,bacım yüzme kursuna gidermiş,gezermiş :sm_cool:
Ayrım yapmadan hepinizi seviyom ve öpüyom.a.s.

Dağçiçeğim havanı sevsinler,bacım yüzme kursuna gidermiş,gezermiş :sm_cool:
Ayrım yapmadan hepinizi seviyom ve öpüyom.a.s.

sen havayı denizde gör ,başta havayı eşime atacaammm.şok olacak beni yüzerken görünce..
adam vurmadan öldürii bana yüzme öğretirken bende öğrenemedim tabiki. ama şimdi iyim şkr.. oh be çok kolaymuş aslında..
bende seni seviyor ve öpüyorum topragıııııııım...

dağçiçeğim tebrik ederim canım çok sevindim bak şimdi çıkmayacaksın denizden inan bana.managata yarın yüzmeye başla bende başlarım pazar günü sidede buluşagh,gutlarıgh:içelim:

dağçiçeğim tebrik ederim canım çok sevindim bak şimdi çıkmayacaksın denizden inan bana.managata yarın yüzmeye başla bende başlarım pazar günü sidede buluşagh,gutlarıgh:içelim:

tamam canım gelmeyen ne olsun..deniz kızı olsun bakarsın ben gelememde..:roflol:a.s.

Canım benim senin böyle mutlu olman,tüm arkadaşlarımın mutlu olması inan beni çok sevindiriyor.Enişteme söyle bizim bacımızı üzmesin,toprağım enişteme inat iyi bi yüzücü olda eniştemle yarış ve galip ol,hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Yasemin şafak 14 oldu gülüm.
Emoşşşşşşş daha yerleşemedinmi nete bağlanamadın nerelerdesin ses ver.
Bilgehan,lale,dilberay,gonca.asiyah,şeydam ve ismini hatırlayamadıklarım varsa hepinize sevgiler.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…