Günaydın kızlarr sabahları erken kalkmak çok güzell.yaseminim seni çok ösledim.bir türlü karşılaşamadık..bu gün seni yakalıycam..
Günaydın kızlarr sabahları erken kalkmak çok güzell.yaseminim seni çok ösledim.bir türlü karşılaşamadık..bu gün seni yakalıycam..
evet dağ çiçeğim güzel ama sonunda işe gitme kaygısı olmasa daha güzel olacak
hafta içi uykudan gözümü açamıyom. hafta sonuda aksi gibi saat 6'da uyanıyom .:1no2:
kendimi uyutmaya çalışırken başım ağrıyo yakafamçokkarıştı
slm kızlar günaydın.
evet dağ çiçeğim güzel ama sonunda işe gitme kaygısı olmasa daha güzel olacak
hafta içi uykudan gözümü açamıyom. hafta sonuda aksi gibi saat 6'da uyanıyom .:1no2:
kendimi uyutmaya çalışırken başım ağrıyo yakafamçokkarıştı
haklısın bilgehan.. nedense hafta sonları biraz uyuyayım derim sabahım köründe cin (3 harfli):roflol:gibi uyanırım..
slm kızlar günaydın.
haklısın bilgehan.. nedense hafta sonları biraz uyuyayım derim sabahım köründe cin (3 harfli):roflol:gibi uyanırım..
sanki cin yazmadın şimdi ha :uhm::roflol::roflol:
selam canlarım.. lalecim eşinin doğum günü olduğunu bilmiyordum..allah uzun ömür versin sevdikleriyla inş..msn çok açamıyorum.. arkadaşın bu aralar pek bir yoğun haftada3 gün yüzme dersine gidiyorum.birde arada gezmeler olunca ..goncaaam gurban iyik sen nörüyon kele ..gadalarını alırım imi.
yaseminim asenam ,bilgehanım.asiyahım portakalım nerdesun daaa.. nazlanma gel gari şeydam.. alayınızı öptüm..ballarım güllelrim nirdesiniz.bacılarım..
yatemin natıltın.aklıma ten gelince peltekliğim tutuyoy..
Dağçiçeğim havanı sevsinler,bacım yüzme kursuna gidermiş,gezermiş :sm_cool:
Ayrım yapmadan hepinizi seviyom ve öpüyom.a.s.
sen havayı denizde gör ,başta havayı eşime atacaammm.şok olacak beni yüzerken görünce..
adam vurmadan öldürii bana yüzme öğretirken bende öğrenemedim tabiki. ama şimdi iyim şkr.. oh be çok kolaymuş aslında..
bende seni seviyor ve öpüyorum topragıııııııım...
dağçiçeğim tebrik ederim canım çok sevindim bak şimdi çıkmayacaksın denizden inan bana.managata yarın yüzmeye başla bende başlarım pazar günü sidede buluşagh,gutlarıgh:içelim:
sen havayı denizde gör ,başta havayı eşime atacaammm.şok olacak beni yüzerken görünce..
adam vurmadan öldürii bana yüzme öğretirken bende öğrenemedim tabiki. ama şimdi iyim şkr.. oh be çok kolaymuş aslında..
bende seni seviyor ve öpüyorum topragıııııııım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?