Yozgat///66

Günaydın Yozgat'ımın güzel kızları.
Yaseminciğim hadi hayırlısı kaldı 29 gün.
Dağçiçeğim Alanya resimlerinizi gördüm çok güzeller,hele orda bi bayan artistik bi poz vermiş,çok havalı o bayan turistmiydi,pekde güzel birine benziyodu.
Emoşum gözün aydın anneciğine kavuşuyosun,selam söyle annene.Anneler böyledir işte yavrularının zor anlarında hemen yetişir.
Laleciğim,asiyahım ve bütün hemşerilerim hepinize sevgiler.

selam arkadaşlar. net bağlantım çok kötüydü giremedim kaç gündür. emoş kolay gelsin, allah yardımcın olsun , çok zor taşınmak. 5 yılda 5 kere taşınmış birisi olarak . dağ çiçeği, tam bir dağ çiçeği gibi poz vermişsin.. süpersinn. asena cım teşükkür ederim çok iyiyim. hepinizi çok öpüyorum

yasemincim sanada selam. gün ağarmasına az kaldı inşallah.

Selam fıstıklarım benim....
özledim sizleri .....
alanya gezisi beni yordumu bilmem üzerimde bir kırgınlık oy anam oyyyyy.yanım borüm aaarıyor.kele noorecik..:roflol:

güzel yorumlarınız için alyınıza çok mu çook teşekkür ediyorumm..asenam bacım hep böylemi buluşacağız kaçamak kaçamak..özlettin kendini gel garii. assolistim benim..a.s.
yaseminim nassın sekerim..en son gördüğümde fıstık gibiydin maşallah..gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet evde anan bacın avradın yüzüne hasret..:roflol:a.s.

emoşum kolay gelsin canım.demekki anneciğin gelmiş ,,yaa işte analar böyle rahmetli anacağzım her ev taşıdığımda doğumlarımda hep yanımdaydı.ama ben o hasta yatağında yatarken yanına gidemedim..gurbetin gozü körolsun ..pamuk yanaklarını son bir kez öpemedim..kızlar anneciğinizin kıymetini iyi bilin, her fırsatta onlara sevdiğinizi söyleyin..Kocanın yeri başka evladın başka ananınki Bir bambaşka..senağlamaCanım anam mekanın cennet olsun..senağlama
töbe töbe bak yine gittim taa nerelere..bilgehancıma.s., lalecim,a.s.portakalım..a.s.çılgınım biliyorumki çılgınım yazılarımızı hep okuyor sen bizlere yazamıyorsun ama biz sana selamımmızı hiiç eksik etmiyoruz gülüm..gurbet kuşum..a.s.

asenam bacım hep böylemi buluşacağız kaçamak kaçamak..özlettin kendini gel garii. assolistim benim..
Dağçiçeğim ben buralardayım bacım,pek fırsatım olmuyo fırsat bulunca hemen dalıyom.Dağçiçeğim annen nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun,topraklar incitmesin,okurken çok duygulandım.Bugün yine hastaneydeydik annemim sağ gözündeki kataraktan ameliyat oldu,şükür iki gözündeki kataraktanda kurtuldu,yarın kontrolü var.İnşallah düzelir.
Dağçiçeğim 95 yılıydı alanyaya tatile gitmiştik,heryeri gezdik çok beğendik,helede dim çayında yediğimiz balık harikaydı,aradan zaman geçti ben kursa gidiyorum bi arkadaşımda alanyaya tatile gitceklermiş,bende dedim ki sevgi sakın dim çayında balık yemeden gelme,neyse bizim arkadaşlar gitmiş 4 kişilik aile dim çayında balık yemişler hesap bi geliyo kabarık o anda sadece atikeeeeeeeeee demiş ve kalmış,gelince beni aradı dim çaylarında kulağını iyi çınlattım diye arkadaşımın şiveside tam doğulu şekermi şeker bana niye bu kadar pahalı olduğunu söylemedin diyo ama beni ne gülme tuttu,ay ben ne bileyim biz iki aile gitmiştik tatile ve hesabı eşim ödemiş bende hiç sormadım ne tuttu diye.Dim çayı deyince aklıma hep sevgi ve bana kızışı gelir ve anlatır güleriz.Alanya kalesinden her yer muhteşem görünüyor.
Bacılarım hepinizi öptüm sevgiyle kalın.

kızlar şimdi geldim saat 11 de işten haşatım çıkmış yzamıyorum ama bende hep okuyorum hepinizi öptüm

Canım öncelikle Anneciğine çok geçmişler olsun,inşallah diğer gözüde sağlığına kavuşur..

ilahi asena ,beni akşam akşam güldürdün..allahda seni güldürsün..dim çayında balığı eşimle birlikte gittiğimizde yemeyi düşünmüştüm.zepp'de çok met etti.ben eşime hesaptan felan bahsetmeyim.:roflol:kaleye gelince çıkmayı çok istedim ama yolunda çalışma varmış kısmet olmadı..ama kafaya koydum,yine gideceğim buraya çok yakın sadece 2 saat.kızlarla birlikte kendi arabamızla bilem gidebiliriz yoluda çok güzel hiç bir yere sapmadan dümdüz gidiyorsun..a.söpüyorum seni sevgiyle ..iyi geceler..a.s.

Günaydın canlarım...Buğün ŞAFAK: 28 giresundayuz daaaaaaaaaa....:)) Asenam canım ablam anneciğine çok geçmiş olsun öp benim için...kızlar dün çok üzücü bir gün geçirdim...Başımın ağrısından duramadım ilaçla zor uyudum...Dün 2 tane hayatın kıyısında yaşama şahit oldum allahım hepimizi korusun şu cumalar yüzü gözü hürmetine....

sevgili guzel bayan bende yozgatliyim yazarsan sevinirim ben sizi taniyorum her ne kadar uzakta olsamda.gozum uzerinizde cok opuyorum sekerim bana yaz bekliyorum

asena geçmiş olsun kolaylıklar versin allah,yasemin bende senin gibi hassasım ve çoğu zaman senin o günkü yaşadıklarını yaşarım neyse canım allah insanlara verir ardından yardım eder biliyorsunki sınavdayız bu evrende herşey mükemmel olamayacak elbet.dağçiçeğim pek tembelim gı bgün uyandığımda akşam olmuş şimdide temizlik yapacağım gece gece.emoş taşındınmı?hepinize sevgiler.....

2 gündür giremedim....hemşolarımı özledim..
kızlar nasılsınız...a.s.
dilberay hoş geldin ,yozgatın neresinden sin hemşerim...yerimseniben
asenacım, yaseminim ,lalecim, emoşum ,portakal çiçeğim..asiyahcım..bilgehancım.iyi geceler olsun.güzel bir haftaya daha sağlıkla muhabbetle başlayın...rabbim dileğinizi yüreğinize ve gönlünüze göre versin.inş..a.s.

günaydın canlarım hepiniz öpüyorum.....bugün şafak 25 erzurum dayız...bitsin artık en çok babam için istiyorum sıkıldı çünkü canım babacığım beni bırakıpta gidemiyordaa k.i.b canlarım....

yaseminim bidenem.datlım..az kaldı güzelim...:teselli:babanlarda haklı sende..babacığını merak etme sen onların evladısın..Anneler babalar evlatları için neler yapmazki canlarını bilem verirler..inanıyorumki sende Annene ve Babana karşı saygılı ve hayırlı evlatsın..bu iyiliğin altında kalmazsın...Ana gibi yar Baba gibi diyar olmaz..:1hug:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…