asenam bacım hep böylemi buluşacağız kaçamak kaçamak..özlettin kendini gel garii. assolistim benim..
Dağçiçeğim ben buralardayım bacım,pek fırsatım olmuyo fırsat bulunca hemen dalıyom.Dağçiçeğim annen nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun,topraklar incitmesin,okurken çok duygulandım.Bugün yine hastaneydeydik annemim sağ gözündeki kataraktan ameliyat oldu,şükür iki gözündeki kataraktanda kurtuldu,yarın kontrolü var.İnşallah düzelir.
Dağçiçeğim 95 yılıydı alanyaya tatile gitmiştik,heryeri gezdik çok beğendik,helede dim çayında yediğimiz balık harikaydı,aradan zaman geçti ben kursa gidiyorum bi arkadaşımda alanyaya tatile gitceklermiş,bende dedim ki sevgi sakın dim çayında balık yemeden gelme,neyse bizim arkadaşlar gitmiş 4 kişilik aile dim çayında balık yemişler hesap bi geliyo kabarık o anda sadece atikeeeeeeeeee demiş ve kalmış,gelince beni aradı dim çaylarında kulağını iyi çınlattım diye arkadaşımın şiveside tam doğulu şekermi şeker bana niye bu kadar pahalı olduğunu söylemedin diyo ama beni ne gülme tuttu,ay ben ne bileyim biz iki aile gitmiştik tatile ve hesabı eşim ödemiş bende hiç sormadım ne tuttu diye.Dim çayı deyince aklıma hep sevgi ve bana kızışı gelir ve anlatır güleriz.Alanya kalesinden her yer muhteşem görünüyor.
Bacılarım hepinizi öptüm sevgiyle kalın.
kızlar şimdi geldim saat 11 de işten haşatım çıkmış yzamıyorum ama bende hep okuyorum hepinizi öptüm
merhaba ben sorgun sarihacili koyundenim tesekkur ederim tanismak istedigin icin
günaydın canlarım hepiniz öpüyorum.....bugün şafak 25 erzurum dayız...bitsin artık en çok babam için istiyorum sıkıldı çünkü canım babacığım beni bırakıpta gidemiyordaak.i.b canlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?