- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
Konu almış başını gitmiş, okuyamadım hepsini ama bir kaç şeyi anlamıyorum.
öncelikle bu çocuklar kardeş.
uvey kardeş demek, iki ayrı ana babadan olan ve bir arada olan çocuklar demek.
sizin rahminizde büyüyen iki çocuğa nasıl üvey kardeş dersiniz anlamadım.
buraa sadece üvey baba-üvey kız var, onda da baba zaten kendini belli ediyor, kızınızı bilemiyorum.
15 yaşındaki gençlerden bihaber olduğunuzu düşündüm. Öyle bir dünya yok...
ben sorumluluk sahibi cocuk yetiştirebilmek için emek veren bir anneyim ama biliyorum ki, ergenlikleri geldiğinde çocuklar böyle şeyleri iplemeyecek.
ben de zorlamayacağım. Cunku biraz dağınıklıktan ölmezler, ben rahatsız oluyorsam da gücüm yettiğince yaparım.
siz de gücünüzün yettiğini yapın.
yapmadıgı yerde yardımcı tutun ki bu da diğer bir sorununuz.
eşiniz zaten geceden geceye eve gelen biri. Siz de çalışıyorsunuz, para şu durum için harcanmayacaksa ne zaman harcanacak?
İzin almanız bile tuhaf bana göre. Bulun haftada 2 gün birini, rahat edin.
yada işe ara verin, ama bu seferde hadsiz eşiniz asalak diyormuş size...
sorununuz 15 yaşındaki çocuğunuz degil.
o zaten yaşının gereği, ergenliğini yapıyor.
kardeşi ile iletişimi olmaması da, ilgilenmek istememesi de normal. Anormal olan sizin beklentileriniz. Sizin tepkileriniz yüzünden cocuk yapabilecek olduklarını da yapmıyor.
Eşiniz tarafından istenmediğinin farkında. Siz ise istemeyene degil, çocuğa takılıyorsunuz.
Size evde yardımcı olmayan, yada yardımcı olacak birini de istemeyene degil, yardım etmeyen kızınıza takılıyorsunuz.
Size çözüm bulmayan, ve bulduğunuz çözümü asalak diye eleştiren adama takılın.
öncelikle bu çocuklar kardeş.
uvey kardeş demek, iki ayrı ana babadan olan ve bir arada olan çocuklar demek.
sizin rahminizde büyüyen iki çocuğa nasıl üvey kardeş dersiniz anlamadım.
buraa sadece üvey baba-üvey kız var, onda da baba zaten kendini belli ediyor, kızınızı bilemiyorum.
15 yaşındaki gençlerden bihaber olduğunuzu düşündüm. Öyle bir dünya yok...
ben sorumluluk sahibi cocuk yetiştirebilmek için emek veren bir anneyim ama biliyorum ki, ergenlikleri geldiğinde çocuklar böyle şeyleri iplemeyecek.
ben de zorlamayacağım. Cunku biraz dağınıklıktan ölmezler, ben rahatsız oluyorsam da gücüm yettiğince yaparım.
siz de gücünüzün yettiğini yapın.
yapmadıgı yerde yardımcı tutun ki bu da diğer bir sorununuz.
eşiniz zaten geceden geceye eve gelen biri. Siz de çalışıyorsunuz, para şu durum için harcanmayacaksa ne zaman harcanacak?
İzin almanız bile tuhaf bana göre. Bulun haftada 2 gün birini, rahat edin.
yada işe ara verin, ama bu seferde hadsiz eşiniz asalak diyormuş size...
sorununuz 15 yaşındaki çocuğunuz degil.
o zaten yaşının gereği, ergenliğini yapıyor.
kardeşi ile iletişimi olmaması da, ilgilenmek istememesi de normal. Anormal olan sizin beklentileriniz. Sizin tepkileriniz yüzünden cocuk yapabilecek olduklarını da yapmıyor.
Eşiniz tarafından istenmediğinin farkında. Siz ise istemeyene degil, çocuğa takılıyorsunuz.
Size evde yardımcı olmayan, yada yardımcı olacak birini de istemeyene degil, yardım etmeyen kızınıza takılıyorsunuz.
Size çözüm bulmayan, ve bulduğunuz çözümü asalak diye eleştiren adama takılın.