Gercekten oyle anneler kendilerinden once evlatlarini dusunur ne kadar dogru olursam olayim bunca yasanmisliklarin yuzunden cok yipraniyorum ve bu daha baslangic biliyorum...Kıyamam sana ben... Anneler her zaman güçlüdür ve güçlü kalmak zorundadır. Sana bişiy olsa evladına kim bakar hiç düşündün mü? Tüm anneleri ayakta tutan,dayanmalısın diyen iç sesin sebebi evlatlarıdır. Güçlü ol. Potansiyelinin farkına var. Azmini yitirme ve eşinden bir gün kurtulup,kuş gibi hafifleyeceğin o günün hayalini kur. Bu karardan seni hiçbir şey döndüremesin. Ve son olarak şunu unutma arkadaşım. Doğru duvar yıkılmaz. Allah yar ve yardımcın olsun.
Esimin calismaya niyeti yok 35 yasina gelmis Ama nafille basvurdum ama kendisi engellediAh canım ya , hangi şehirdesin? Kadın derneklerine vs başvursan belki faydası olur . Eşin çalışmıyor mu ?
Bazen insan kacmak ister gitmek ister sadece huzurun sayginin sevginin merhametin oldugu biryere bende kactim ama daha beteriyle karsilastim...Neden böyle biriyle evlendin cocugun da olmuş. Üzüldüm senin için.
Ah birde bugunku tribini bir girseydiniz bir para icin once lafi saydin dedi konunun para olmadigin farkinda ama isine geldigi gibi davraniyor...Eşine sövmek istiyorum şöyle düm düzElindeki parayı bile resmen kandırıp almış şerefsiz hem kadına ekonomik şiddet uygula gemde elindeki üç kuruşu al amip beyinli
Para olsun konu, ne olacak?Ah birde bugunku tribini bir girseydiniz bir para icin once lafi saydin dedi konunun para olmadigin farkinda ama isine geldigi gibi davraniyor...
Kocan senin paranı resmen gaspetmiş.hırsızlık bu yaptigi
[/QUOTEKonu beni hayal kirikligiyla biraktigi ve anneanemin verdigiydi ne olursa olsun bunu yapmamaliydi tabi paraya da ihtiyacim vardi oncelik beni kandirmasi zoruma gittiPara olsun konu, ne olacak?
Paraya ihtiyacim vardu evet Ana beni kandirmasi beni sinir ettiPara olsun konu, ne olacak?
Evet, mesele para. Mesele elimdeki son üç kuruşu alıp keyfine harcaman, ihtiyacımız varken. Çoluk çocuk ne yapar diye düşünmemen diye haykıracaksın en azından. Hem pislik yapıp hem de surat asma hakkını verme.Paraya ihtiyacim vardu evet Ana beni kandirmasi beni sinir etti
Bunu kac defa dedim bilmiyorum hic bir zaman simdiye kadar agzimdan kufur cikmamisti Ama ilk defa hakaret ettim ama nafile 35 yasina gelmis adamin nesini duzeltebilirimki...Evet, mesele para. Mesele elimdeki son üç kuruşu alıp keyfine harcaman, ihtiyacımız varken. Çoluk çocuk ne yapar diye düşünmemen diye haykıracaksın en azından. Hem pislik yapıp hem de surat asma hakkını verme.
Gizliden para biriktirmeye bak, ölsen renk verme.Bunu kac defa dedim bilmiyorum hic bir zaman simdiye kadar agzimdan kufur cikmamisti Ama ilk defa hakaret ettim ama nafile 35 yasina gelmis adamin nesini duzeltebilirimki...
Malesef olanla ihtiyacimi kqrsiliyorum oda arkasindan topladigim 3 5 liraylaGizliden para biriktirmeye bak, ölsen renk verme.
yaa,gerçekten gönderdiniz mi? kalbinizin güzelliğine hayran kaldım,Allah razı olsun sizdenBen konunun devamını yeni okudum. Eşiniz çalışmıyorsa nasıl geçiniyorsunuz?
Bir de yardımcı olmak isteyenler için yazayım. Ben bebek arabası ulaştırdım. Başka bir hayırsever de dikiş makinesi ulaştırsın, bayan kendi harçlığını çıkarır en azından.
özellikle konuya yazanları etiketliyorumPinkflambe
C ceycey0406
Katibin Ruhu
Posedion
K kelbeksii
C Cemos9406
S siyahvebeyaz
berlin8982
Evet yaşadığı şehirde Letgo’dan alıp ulaştırdım. Siz de hayırseverseniz Letgo’dan dikiş makinesi ulaştırabilirsiniz. Gördüğünüz gibi son mesaja kimse cevap yazmadı.yaa,gerçekten gönderdiniz mi? kalbinizin güzelliğine hayran kaldım,Allah razı olsun sizden
konu sahibi gelince özelden konuşayım onunla bir :)Evet yaşadığı şehirde Letgo’dan alıp ulaştırdım. Siz de hayırseverseniz Letgo’dan dikiş makinesi ulaştırabilirsiniz. Gördüğünüz gibi son mesaja kimse cevap yazmadı.
başka bir konuda polemiğe girmişti :)Konu sahibi banlanmis neden acaba?
Bir konuyla ilgili yorum yapmistim ordaki konu yasakmis kurallari bilmiyordum yeni gordum simdi bakacam yorumlaraKonu sahibi banlanmis neden acaba?
Haklisiniz demekten baska birsey gelmiyor elimden..Yaşadığınız duruma gerçekten üzüldüm. Keşke çocuk olmasaydı bir başınıza farklı olurdu durum. Üniversite okumak istemeniz güzel bir fikir ama bir de gerçekler var. Boşanırsam çocuğuma bakacak kimse yok demişsiniz bu durumda okula nasıl devam edeceksiniz? Tamam şu an dersler online ama bebek bir yanda ağlarken derse nasıl katılacaksınız? Hadi sıkıntısız okudunuz her üniversite mezunu iş bulamıyor ki. Şimdi herkes üniversite mezunu zaten. Aklıma ilk kadın sığınma geldi ama denedim zor oldu demişsiniz. Böyle de perişan oluyorsunuz