yorgunum artik dayanacak gucum kalmadi

Gercekten oyle anneler kendilerinden once evlatlarini dusunur ne kadar dogru olursam olayim bunca yasanmisliklarin yuzunden cok yipraniyorum ve bu daha baslangic biliyorum...

Eşine sövmek istiyorum şöyle düm düz Elindeki parayı bile resmen kandırıp almış şerefsiz hem kadına ekonomik şiddet uygula gemde elindeki üç kuruşu al amip beyinli
Ah birde bugunku tribini bir girseydiniz bir para icin once lafi saydin dedi konunun para olmadigin farkinda ama isine geldigi gibi davraniyor...

Paraya ihtiyacim vardu evet Ana beni kandirmasi beni sinir etti
Evet, mesele para. Mesele elimdeki son üç kuruşu alıp keyfine harcaman, ihtiyacımız varken. Çoluk çocuk ne yapar diye düşünmemen diye haykıracaksın en azından. Hem pislik yapıp hem de surat asma hakkını verme.

Bunu kac defa dedim bilmiyorum hic bir zaman simdiye kadar agzimdan kufur cikmamisti Ama ilk defa hakaret ettim ama nafile 35 yasina gelmis adamin nesini duzeltebilirimki...

Yaşadığınız duruma gerçekten üzüldüm. Keşke çocuk olmasaydı bir başınıza farklı olurdu durum. Üniversite okumak istemeniz güzel bir fikir ama bir de gerçekler var. Boşanırsam çocuğuma bakacak kimse yok demişsiniz bu durumda okula nasıl devam edeceksiniz? Tamam şu an dersler online ama bebek bir yanda ağlarken derse nasıl katılacaksınız? Hadi sıkıntısız okudunuz her üniversite mezunu iş bulamıyor ki. Şimdi herkes üniversite mezunu zaten. Aklıma ilk kadın sığınma geldi ama denedim zor oldu demişsiniz. Böyle de perişan oluyorsunuz

Son düzenleme:
yaa,gerçekten gönderdiniz mi? kalbinizin güzelliğine hayran kaldım,Allah razı olsun sizden

Seni çok iyi anlıyorum babamda bu tip bir adamdı bu adamın zaten sana artısı yok varlığı yolluğu belli değil bu adamı sırtına yük yapma boşan eşin sigortasız ve işsiz olsa bile şevket nafaka bağlıyor sana ve bebeğe ve onu ödemek zorunda boşan bence bebeğin büyüyünce girer bir sigortalı ise çalışırsın kendi yağında kavrulursun ozamana kadar terzilik yaparsın yada bebeğine bakacak yakının varsa şimdiden ise girersin.

Haklisiniz demekten baska birsey gelmiyor elimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…