- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.587
Bu mesajımı gördüyseniz olumlu ya da olumsuz cevap verin C Cansu000Bu yaşta evlenmek zorunda mı kaldınız bilmiyorum. Keşke hemen çocuk yapmasaydınız. İkincinin olmaması için tedbirinizi alın. Çocuğun temel ihtiyaçları yok diyorsunuz. Kaç aylık? Kız mı, erkek mi? Elimde birçok bebek kıyafeti ve fazla bebek arabası var. Hangi şehirdesiniz. Ben bir PTT kargo şubesine gönderirim, siz gidip teslim alırsınız. Adres vermenize gerek yok. Kabul ederseniz bana mesaj atın
Cok komik olacak Ana inaninki kendisi diyor calis atan yeterki para olsun ama bilmiyor ben kazanirsam ona hemen davayi acacagimi...Boyle bir esle ve desteginiz yokken universite sinavini kazaninca.nasil okuyacaksiniz. Beni mazur gorun merak ettm.
Konunuza gelince , kocaniz cok arsiz saka gibi. Boyle kocayla surunmektense , bu kocasiz yoluna bakman daha iyi olur. Kazaninca da size birakmaz ki
eşinizin yaptığı ne insafsız bir hareket ya ben kinlendim burada okurken. o paranın geçtim miktarını ölmeden önce anneannenizin vermiş olmasından ötürü bile bir anlamı vardı. böyle hain bir insanla evli kalmayı neden sürdürüyorsunuz?i
Evet uvey annem o kadar kotu doverdikiki ve bu zulmu evlenene kadar surdu bir cocuk 12 yasinda bir hap kutusunun hepsini icermi sirf o eziyetten kurtulmak icin siz soyleyin hayat herkese bonkor olmuyir malesef bazilarimiz hayata 1-0 geride baslariz onlardan biri benimgaliba
Ama siz universite kazancaksiniz ,.nasil okuyacaksiniz , ustune bir de atanmak icin calismak. Siz bu sure zarfinda bu adama nasil katlancak ,, cocugunuza nasil bakcaksiniz. Yani simdi kpss ye hazirlansaniz toparlanmanjz daha kolay ama su anlattiginiz sekilde zor gibi. Rabbim yardimciniz olsun. Tek basiniza nasil yapabilirsiniz bi yol yok muCok komik olacak Ana inaninki kendisi diyor calis atan yeterki para olsun ama bilmiyor ben kazanirsam ona hemen davayi acacagimi...
Bende farkina vardim ve bunun icin dikis makinesini alip terzilik yapip ufak bir birikim yapip anca oyle ayrilirdim baska turlu olan bana ve bebegime olacak...Ama siz universite kazancaksiniz ,.nasil okuyacaksiniz , ustune bir de atanmak icin calismak. Siz bu sure zarfinda bu adama nasil katlancak ,, cocugunuza nasil bakcaksiniz. Yani simdi kpss ye hazirlansaniz toparlanmanjz daha kolay ama su anlattiginiz sekilde zor gibi. Rabbim yardimciniz olsun. Tek basiniza nasil yapabilirsiniz bi yol yok mu
Sen bir bireysin guclusun annesin. Kendine inanip guven yoksa omrun kisalir bu adamla.
Inanip parani vermis olabilirsin bu tecrubedir sana bi dahakine guvenmemeyi ogrenirsin her kotu olayi intiharlik sebepmis gibi degil de tecrube olarak gor.
Bosanma imkanin varsa bosan yada ufaktan bi is bak birikimin olursa acarsin butigini.
Birikim yapmak icin zaten dikis makinesi alacaktim su sartlarla sadece evde calisabilirim malesefSen bir bireysin guclusun annesin. Kendine inanip guven yoksa omrun kisalir bu adamla.
Inanip parani vermis olabilirsin bu tecrubedir sana bi dahakine guvenmemeyi ogrenirsin her kotu olayi intiharlik sebepmis gibi degil de tecrube olarak gor.
Bosanma imkanin varsa bosan yada ufaktan bi is bak birikimin olursa acarsin butigini.
Kaynanam daha beterini getirdi basima onun yanindaydim basta zatenEşinizin işi yokmu nasıl geçinşyosunuz? Kaynanamın nasıl birisi siz deseniz destek olmaz mı? bi dikiş makinesi almaz mı kaynana yada kayınpeder. Ya da ne biliyim işe girseniz bakmazmı bebeğiniz ne kadarlık
Çok üzüldüm okuyunca. Böyle adamları allah bildiği gibi yApsın.Geri vermeyecegini biliyorum kimisi icin bir mont parasi kimisi icin bir umut yeni bir mucadeleye kapinin anahtari....
Ayy çok aminnnAllah kocanı ölmüşlerine kavuştursun.
yok artık bu laf da söylenmezMüge Anlı diyor ya. Bu adamların yemeklerini siz pişiriyorsunuz. Hiç mi aklınıza gelmiyor içine bir şey koymak
Net böyle dememiş. Bu adamların yemeklerini siz pişiriyorsunuz, gece sizin yanınıza yatıyor vb. ima ederek söylüyor. Ben zehir gibi bir şey kastettiğini sanmıyorum da iğrenç bir şeyler olabiliryok artık bu laf da söylenmez
ha o zaman tmm diğer türlüsü cinayete teşvik gibi görünüyor da ona şaştımNet böyle dememiş. Bu adamların yemeklerini siz pişiriyorsunuz, gece sizin yanınıza yatıyor vb. ima ederek söylüyor. Ben zehir gibi bir şey kastettiğini sanmıyorum da iğrenç bir şeyler olabilir
Yıllarca eziyet görüp boşamayanlara diyor zatenha o zaman tmm diğer türlüsü cinayete teşvik gibi görünüyor da ona şaştımboşarız yahu herifleri neden yok edelim değil mi?