- 1 Mayıs 2020
- 13
- 7
- 39
-
- Konu Sahibi Renkli Balonlar
37Esiniz tam bir simarik. Sanki sizinle zorla evlenmis. Arkadaslarin dedigi gibi fazla pispislamissiniz...ki aslan burcu diyorsunuz, pohpohlanmaya bayilir. Allah size sabir versin...bir cocugu bile yapamadik falan cok arabesk laflar. Kac yasinda kendisi?
malesef durum boyle.. boyle erkekler var..Seninle alakası yok seni seviyorum
Düzeltemem ama seni seviyorum
Senin hayat enerjini sömürcem ama bak seni seviyorum
Daha 9 aylık evliyiz ilk düşük yapışınca seni teselli edeceğime başaramadık diye moralini bozuyorum ama seni seviyorum
Tüm gün çalışıyorum para kazanmak için ve çok yoruluyorum sen de çalışıyorsun biliyorum ama sadece benim yorgun olduğum için mutsuz olma asabi olma hakkım var ha bu arada söylemiş miydim seni seviyorum
Bence sevgi ne bunun üzerine konuşun eşinizle.
Terapiyi kesinlikle kabul etmiyor, öğretmeniz ikimizdeTıpkı benim eşim.yılda 1 kez düşüşe geçerdi herşeyden mutsuz depresyon halleri olurdu 1 2 ay için de atlatırdı ama bu döngü her yıl olurdu kendisi bunu da atlayacağını benimle ilgisi olmadığını kendisiyle ilgili olduğunu söylerdi bende saf gibi sabreder susar beklerdim bu çöküş lerde genellikle alkollü daha sık alırdı sonra depresyon dönemi uzamaya haliyle alkol alımı da artmaya başladı.suan alkolik ve hala eskisi gibi bir düşüş yaşadığını atlatabilecegini sanıyor ama kendisi artık bir alkolik hem de psikolojisi tamamen bitik..
Demem o ki ya şimdi tavrinizi koyup terapi alıp iyileşmesini şart koşun ya da benim gibi sabredin ve 8 yıl sonunda boşanın hem de kendinizden de sağlığınız gittikten sonra karar sizin.
Bu arada merak ettim eşiniz sanatla mı ilgileniyor?genellikle bu tekrar eden depresyon halleri bu mesleklerde daha fazla oluyor o yüzden merak ettim.
Ona mutsuz bir evliliğimiz varken çocuk yapamayacağımı söyledim önce sorunlarımızı halletmeliyiz dedim. Zaten sorun bu çocuğumuzun olmaması dedi. Benim hamilelikten önce sigara içmeme bağlıyor. Benim yüzümden düşmüş çocuk. Düştükten sonra da sigara içmem problem tabii. Çoğunluğun başına gelse de herkesin başına gelmiyormuş bu durum. Tabii istersem ayrılabilirmişiz problem değilmiş. Asla özür dilemiyor. Tartışma bittikten bir süre sonra özür dilemek yerine yakın davranıp gönlümü almaya çalışıyor ama asla bende şu noktada haksız olabilirim deyip özür dilemiyor. Siz de çok zor zamanlar geçirmişsiniz, çok geçmiş olsun. Peki fiziksel şiddete eğiliminin olup olmadığına dair herhangi bir ipucu vermiş miydi?Beni dikkate almayacağını biliyorum ama yine de bir aslan burcu, evlenmeden gezmeyi eğlenmeyi seven, anan evlenince tam tersi olan, negatif bir insanla kırıla kırıla ama iyi özünde iyi diye diye 8 yılı devirdim ve 3 yaşında çocuğum var. Çocuğu ben istediö ve aslında çok iyi bir baba oldu eşim.
En son artık beni sadece sen normal insanlar gibi düşünmüyorsun dememle saçımdan tutup kafama vurması ile kendime geldim. Oğlumu alıp evi terkettim ama ailem arkamda önceden olan birkaç birşey de olduğu için. Boşanma konusu biz de hep vardı ama cesur değil di hep benim burnum sürtsün diye bana cezalar verdi. Bu 8 yıl içinde fesat oldum dinsiz imansız oldum, kadınlığımı yerine getiremedim dendi! Benim hatam neydi politik davranamadım ah canım kocam ah sen olmasan demedim , EGO’sunu tatmin etmedim pohpohlamadım. Hayatta hiçbirşey başaramamış, onun dışında herkes cahil, başarısız olduğunda suçlusu sen olan bir insan olacaksın, hiçbir zaman gönlün alınmayacak , hep sen yaptırdın olacaksın. Haksız olacaksın. Bunlara hazırsan yoluna devam et, ama hazır değilsen lütfen çocuk yapma... çok şey yaşadım. Şimdiki aklım olsaydı önceden boşanırdım. İnan ki bu sorunlar bitmeyecek ve değişmeyecek, bir adım ilerleyemeyeceksin.
Ben boşanmayı bekliyorum, duyuyorum ki çözüm arıyormuş yani ona büyü filan yapmışlar. Ama Benim kararım net.
Sana tavsiyem YouTube da videolar var Tülay kök sınırlar vs narsistlik bunları izle.
Evet özür dilemiyor çok iyi davranıyordu , ben de keçiboynuzundaki iki damla bal için affediyordum. Haksızım demiyor hatta dinlemiyor bile. Aynı sizinki gibi herşeyde beni suçluyordu , bir kere duran arabaya çarptı kızlara bakacaksın diyorsun diye çarptım dedi halbuki dikkat çekecek kız bile yoktu yoldaTerapiyi kesinlikle kabul etmiyor, öğretmeniz ikimizde
Ona mutsuz bir evliliğimiz varken çocuk yapamayacağımı söyledim önce sorunlarımızı halletmeliyiz dedim. Zaten sorun bu çocuğumuzun olmaması dedi. Benim hamilelikten önce sigara içmeme bağlıyor. Benim yüzümden düşmüş çocuk. Düştükten sonra da sigara içmem problem tabii. Çoğunluğun başına gelse de herkesin başına gelmiyormuş bu durum. Tabii istersem ayrılabilirmişiz problem değilmiş. Asla özür dilemiyor. Tartışma bittikten bir süre sonra özür dilemek yerine yakın davranıp gönlümü almaya çalışıyor ama asla bende şu noktada haksız olabilirim deyip özür dilemiyor. Siz de çok zor zamanlar geçirmişsiniz, çok geçmiş olsun. Peki fiziksel şiddete eğiliminin olup olmadığına dair herhangi bir ipucu vermiş miydi?
Merhaba. Tüp bebek bölümünü uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum. Sırf size bunları yazabilmek için üye oldumTerapiyi kesinlikle kabul etmiyor, öğretmeniz ikimizde
Ona mutsuz bir evliliğimiz varken çocuk yapamayacağımı söyledim önce sorunlarımızı halletmeliyiz dedim. Zaten sorun bu çocuğumuzun olmaması dedi. Benim hamilelikten önce sigara içmeme bağlıyor. Benim yüzümden düşmüş çocuk. Düştükten sonra da sigara içmem problem tabii. Çoğunluğun başına gelse de herkesin başına gelmiyormuş bu durum. Tabii istersem ayrılabilirmişiz problem değilmiş. Asla özür dilemiyor. Tartışma bittikten bir süre sonra özür dilemek yerine yakın davranıp gönlümü almaya çalışıyor ama asla bende şu noktada haksız olabilirim deyip özür dilemiyor. Siz de çok zor zamanlar geçirmişsiniz, çok geçmiş olsun. Peki fiziksel şiddete eğiliminin olup olmadığına dair herhangi bir ipucu vermiş miydi?