Yorgun, kırgın ve değersiz hissediyorum...

Ay haspama bak çocuk bile yapamadık diyor bu ne şımarıklık ya fazla şımartmışsın onu. bi carla görsün dünya kaç bucak bu ne ya her kadının bir kere de olsa düşük yapma ihtimali var bu çok normal seni suçlamış resmen. bence çocuk işini rafa kaldır sorumsuz birinden çocuk yapmak çok sağlıklı gelmedi bana. sosyal takıl ona muhtaç olmadığını yansıt bi sirkelensin kendine gelsin.

Sorumluluk alma hususunda diyeceğim birşey yok sorumlulukları paylaşıyoruz bana bu hususlarda çok yardımcı oluyor fakat dengesiz davrandığı kesin

Sorumluluk alma hususunda diyeceğim birşey yok sorumlulukları paylaşıyoruz bana bu hususlarda çok yardımcı oluyor fakat dengesiz davrandığı kesin

Yardimci degil, is bölümü olmali. Bunlar zaten olmasi gereken seyler, buna minnet duyulmasi gerekmez. Ki bu konustugum ev isi.

Adam sana karsi duygusal sorumluluklarini yerine getirmiyor. Sevgi gösterisi yok, tam tersi, senden bikmis gibi ima etmeler. Bekar gûnlerini özlemek. Bunlar psikolojik siddet sayilir. Kesinlike süreci gözetle ve konuyu esin ile konus. Gereken tepkileri ver ve dedigim gibi sakin çoçuk yapma.

Teşekkür ederim

Henüz daha yeni evlisiniz, evliliğin ilk zamanları biraz sıkıntılı geçebiliyor alışma dönemi, güç savaşları, aynı evde iki ayrı insanın beraber yaşamaya alışması zamanla oturuyor ha belki de oturmuyor. Bence evliliğiniz oturmadan o huzuru mutluluğu yakalamadan çocuk düşünmeyin, mutsuzluğunuzu çocukla taçlandırmayın, çocuk insanları çok yoran tahammül sınırlarını zorlayan eşler arasında fikir ve duygu birliği gerektiren bir şey, henüz erken sizin için

Biraz kendi haline bırakın belki de siz çok üstüne düştüğünüz için o size bu şekilde davranıyor, biliyorum bu çok yanlış. Ancak kendinizi üzmemeye çalışın ve bana kalırsa çocuk fikrini biraz öteleyin. Eşinize karşı mesafeli davranın derim bir süre kendinizle işinizle ilgilenin :)

Adama evlilik sorumluluğu agir geliyor, disaridaki hayatini özlüyor. Akli hala yapamadiklarinda
Evliligin bile cok geldigi bir insani baba yapmaya emin misiniz? Cocuk instagram videolarinda gorulen her daim sevgi dolu,babasina hayran hayran bakan, kahkahalar atan bir sey degil ki . Inanilmaz bir sorumluluk. Gozunu asla ondan ayiramayacksin, banyoya girmek luks olacak, gunduz ilgilendigin yetmiyormus gibi gece boyu aglayacak, bes saat uyusan sansli olacaksın, evde devamlı bir gürültü hali...
Bu adam bunlari kaldirabilecek mi?
Bence cocuk yapma calismlarina ara ver ve korun. Bunu ona da söyle. Hatta 'sorun bende degil,sende. Iyi bir baba olacagina inancim yok' de, aslan egosunu kir biraz.
bak bakalım, nasil kendine geliyor.. pişpişlanmaya alismis beyimiz. Azicik kendine gelmesi lazim

Bu tip bir adamın en çok istediği şeyin çocuk olması beni çok şaşırttı

Evliliğin ilk iki yılı zor, alışmak, yeni bir düzen, sorumluluk almak. Ancak şu var ki ; alışkanlıklarda bu dönemde yerleşir, tıpkı çocuk büyütmek gibi. Bazı konularda tavrını koyman lazım, mesela içki içip asabileşmek, bir kere rezillik çıkar bir daha asabileşemez. Artık evli olduğunu sindirip, ona göre yaşayana kadar bebek fikrini kaldır ortadan, şımarık çocuklar gibi en çok istediği şey bebekmiş bak sen paşama, önce hak edeceksin o bebeği, annesine güven, sevgi ve saygı vereceksin bebeğe sıra gelsin.
Evlilik için fedakarlık başka şeydir, ödün vermek başka şeydir, ikisini ayırt edin. O istiyor diye başka birine dönüşmeyin zamanla ya oturur ya da biter ama siz geri vites yaptıkça daha çok mutsuz olursunuz

Esiniz tam bir simarik. Sanki sizinle zorla evlenmis. Arkadaslarin dedigi gibi fazla pispislamissiniz...ki aslan burcu diyorsunuz, pohpohlanmaya bayilir. Allah size sabir versin...bir cocugu bile yapamadik falan cok arabesk laflar. Kac yasinda kendisi?

O nasıl davranıyor sa sende öyle davran , ne diyorsa aynı anlamda sende oyle de , alttan ala ala nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…