Beni dikkate almayacağını biliyorum ama yine de bir aslan burcu, evlenmeden gezmeyi eğlenmeyi seven, anan evlenince tam tersi olan, negatif bir insanla kırıla kırıla ama iyi özünde iyi diye diye 8 yılı devirdim ve 3 yaşında çocuğum var. Çocuğu ben istediö ve aslında çok iyi bir baba oldu eşim.
En son artık beni sadece sen normal insanlar gibi düşünmüyorsun dememle saçımdan tutup kafama vurması ile kendime geldim. Oğlumu alıp evi terkettim ama ailem arkamda önceden olan birkaç birşey de olduğu için. Boşanma konusu biz de hep vardı ama cesur değil di hep benim burnum sürtsün diye bana cezalar verdi. Bu 8 yıl içinde fesat oldum dinsiz imansız oldum, kadınlığımı yerine getiremedim dendi! Benim hatam neydi politik davranamadım ah canım kocam ah sen olmasan demedim , EGO’sunu tatmin etmedim pohpohlamadım. Hayatta hiçbirşey başaramamış, onun dışında herkes cahil, başarısız olduğunda suçlusu sen olan bir insan olacaksın, hiçbir zaman gönlün alınmayacak , hep sen yaptırdın olacaksın. Haksız olacaksın. Bunlara hazırsan yoluna devam et, ama hazır değilsen lütfen çocuk yapma... çok şey yaşadım. Şimdiki aklım olsaydı önceden boşanırdım. İnan ki bu sorunlar bitmeyecek ve değişmeyecek, bir adım ilerleyemeyeceksin.
Ben boşanmayı bekliyorum, duyuyorum ki çözüm arıyormuş yani ona büyü filan yapmışlar. Ama Benim kararım net.
Sana tavsiyem YouTube da videolar var Tülay kök sınırlar vs narsistlik bunları izle.