Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi yorgun değilim ama sürekli uykum var, gözlerim sürekli kapanmak istiyor, insanların konuştuklarına bazen kafamı veremiyorum. Dışarıdan bakınca yorgun, uykusuz duruyorum. Şu an yeni koşmaya başlasam dışarıdan sanki 10 km koşmuş gibi bir görüntüm oluyor. Enerjik neşeli değilim ama yorgun da değilim. Sizce bunun sebebi nedir? Nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Hayır ilaç kullanmıyorum ama kendimi bildim bileli bu var. Karbonhidratı fazla alıyorum gerçekten ondan olabilir. Günde 1 kez şekersiz türk kahvesi içerim ama o da alışkanlık gibi artık bir fark yaratmıyor. Vitamin eksikliği için eczanede bir şeylere baktırmıştım ama ne kadar doğrudur orasını bilemeyecğimsöylediklerin kronik yorgunluk olabilir ama olmayabilirde
karbonhidratı bırakmalısın bence, unlu şekerli hiç bişeyi bi kaç hafta ağzına koymayarak dene derim, şekerli meyveler dahil, protein ve yağ ağırlıklı beslen... kafein de tam tersine insana enerji vermiyor eğer çok çay kahve içiyorsan, o an canlanıyorsun sonra uyku basıyor
vitamin eksiklerinde olabilir onlarada baktır
Doğuştan beri böyleyim. Eğer enerjimi toplayıp topluma karışabilirsem ileride hamile olabilirimHamile olabilir misin ?yazdıklarını okununca hamileliğimin ilk ayları aklıma geldi yarım saate uyuyamayan ben yastığa beş kala tiplerden olmuştum
Büyük ihtimalle ondan ama istediğim şeyleri yapabbilecek kadar sosyal hayatta aktif değilim bu konu yüzünden yine. Kafamı toplayıp insan içine karışamıyorum kiMutsuzluktan ve istediginiz seyleri yapmamaktan mi oluyor acaba? Ben planladiklarima göre olmayinca hayatim böyle hissederim. Mesela su an. Uyumak istiyorum deliler gibi ağırlık var gözlerimin üzerinde
Halsizlik mi ?uyku halini?Doğuştan beri böyleyim. Eğer enerjimi toplayıp topluma karışabilirsem ileride hamile olabilirim
Uyku hali. Vücudum enerjik ama gözlerim yorgun. Kafam çalışmıyor gibiHalsizlik mi ?uyku halini?
Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi yorgun değilim ama sürekli uykum var, gözlerim sürekli kapanmak istiyor, insanların konuştuklarına bazen kafamı veremiyorum. Dışarıdan bakınca yorgun, uykusuz duruyorum. Şu an yeni koşmaya başlasam dışarıdan sanki 10 km koşmuş gibi bir görüntüm oluyor. Enerjik neşeli değilim ama yorgun da değilim. Sizce bunun sebebi nedir? Nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Hmm göz makyajı yapar mısın peki?Uyku hali. Vücudum enerjik ama gözlerim yorgun. Kafam çalışmıyor gibi
Hayır hiç makyaj yapmam gözaltlarım da mosmor zaten sürekliHmm göz makyajı yapar mısın peki?
Hmm ben hafif makyaj yaparım yine de o günlerde ağrır öyle zamanlarda makyajımı sildikten sonra soğumuş çayla silerim bir nebze alır ağrıyı bir dene istersenHayır hiç makyaj yapmam gözaltlarım da mosmor zaten sürekli
Herhangi bir sorun yok baktırmıştımTsh hormonunuza baktirin derim
Tsh'la beraber ona da bakılmıştı herhangi bir sorun yokB 12 eksikliği olabilir mutlaka baktırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?