-
- Konu Sahibi Bir sevgili
Hem oturma odası varmış arkadaşın günlük kullanım için...hem ayrı salonuOturma odası olmaz zaten. Salon desem ikisi aynı yer değil mi ?
hmm anladım . bence cok gereksiz .. hangi oda buyukse (salon yada oturma o.) orası olur. diğer odayı çocuk odası yapsam bi oda boş kalır orası da giyinme odası ıvır zıvır odası olur..Hem oturma odası varmış arkadaşın günlük kullanım için...hem ayrı salonu
Taşınmanın en güzel tarafi fazla olan eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtmak.
Yazlık kislikta ne fazlaysa verin bence.
O döşek varsa sizde demek ki misafiriniz çok oluyor.
Benimde tavsiyem oturma odasını iptal edip ütü ve yüklük odası yapmanız. Çok rahatlarsiniz.
5 yorgan ve 10 yastık ne için kullanıyorsunuz ki? Çok geldi bana. Kullanılmayanları verin bence boşuna yük etmeyin kendinize ve evinize.Kızlar merhaba. Ev taşıyacağız. Ve ben yeni evde yorganları, yastıkları ve döşekleri nereye katacağımı bilemedim. Yüklük dolabı yok bu evde. Yatak odası elbise dolabı ve yatağı anca alacak kadar büyük. Çocuk odası küçük. Oturma odası olmaz zaten. Salon desem abest durur. Ne yapsam bilemedim. 5 yorgan , 10 yastık, 1 döşek , battaniyeler, çarşaflar, pikeler , nevresimler .. daha bir sürü şey. Sizce nereye koymalıyım?? Koridor da dolap yaptıracak kadar yer de yok
Bende de döşek var hepsini güzelce katlayıp oraya koyuyorum. Çarşaflar nevresim takımları vs onları baza altına koyuyorumBende yastıkları çarşafları oraya katarım sanırım. Ama döşeğe bir yer lazım şimdilik
Memleket neresi? Saklamak yerine katmak demeniz ve hala döşek kullanıyor olmanız garip geldi.
Taşınmanın en güzel tarafi fazla olan eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtmak.
Yazlık kislikta ne fazlaysa verin bence.
O döşek varsa sizde demek ki misafiriniz çok oluyor.
Benimde tavsiyem oturma odasını iptal edip ütü ve yüklük odası yapmanız. Çok rahatlarsiniz.
Kızlar merhaba. Ev taşıyacağız. Ve ben yeni evde yorganları, yastıkları ve döşekleri nereye katacağımı bilemedim. Yüklük dolabı yok bu evde. Yatak odası elbise dolabı ve yatağı anca alacak kadar büyük. Çocuk odası küçük. Oturma odası olmaz zaten. Salon desem abest durur. Ne yapsam bilemedim. 5 yorgan , 10 yastık, 1 döşek , battaniyeler, çarşaflar, pikeler , nevresimler .. daha bir sürü şey. Sizce nereye koymalıyım?? Koridor da dolap yaptıracak kadar yer de yok
Bunların yeri baza altı veya ayrıca dolaptır. Salona ayrıca aynalı dolap bunlar için biraz fazla maliyetli olmaz mı? Başka yer yoksa tabi şık durur ama onu yapana kadar yatak odamın içinde bir çözüm bulmaya çalışırdım. Baza altı düzenlemek, dolap üstünü kullanmak gibi.
Ayrıca katmak kelimesinin bu şekilde kullanıldığını ben ilk kez görüyorum. Bizde koymak, kaldırmak denir de ilginç geldi.