Yorgan Ve Yastıkları Nereye Katacağım?

10 yastık, 1 döşek , battaniyeler, özür dilerek soruyorum evde kaç kişisiniz ki. mesela döşek neden ? kaldırın . 10 yastık neden 6ya dusurun bari kaç tane battaniye var . döşek gittimi yastıkları da azalttn mı vakumlayıp her yere koyabilirsin bence..

Hem oturma odası varmış arkadaşın günlük kullanım için...hem ayrı salonu
hmm anladım . bence cok gereksiz .. hangi oda buyukse (salon yada oturma o.) orası olur. diğer odayı çocuk odası yapsam bi oda boş kalır orası da giyinme odası ıvır zıvır odası olur..

koridorda dolap yaptiracak kadar yer yokmus simdi okudum. o zaman salon ve oturma odasini illa ayri kullanacagim diyorsaniz bu altinda sandik olan koltuklar var ya isimlerini bilmiyorum onlarin altina vakumlayip koysaniz sigmaz mi?

Salona yatak yorgan mi konulur ya hayır tabiki de. Aynali maynali kurtarmaz yani çok mantıksız

benim yapacagim da bu olurdu bu durumda acikcasi.
Iki tane oturma odasina ne gerek var evde bos alan yokken.
Bu utudur, supurgedir, yukluktur, bunlar da cok ciddi yer isteyen seyler, kucuk odayi bu amacla degerlendirin,
eviniz derli toplu olur her zaman.
Salonu da gunluk oturma odasi olarak kullanin.

5 yorgan ve 10 yastık ne için kullanıyorsunuz ki? Çok geldi bana. Kullanılmayanları verin bence boşuna yük etmeyin kendinize ve evinize.

Öncelikle hayırlı olsun eviniz,güle güle oturun..
Kanayan yaram evlendiğimde bi b.ktan anlamadığımdan her verileni aldım bişey diyemedim. 5tane yün+5 tane pamuk yorgan verdiler(çift kişilik) bu 10 yorganın 20 tane de yastığı var. Tek kişilikleri saymadım,çocukların var 2şer 3er tane. Sonra yıkaması kolay olsun diye misafirler için elyaf yorganlar aldım atayım diyorum kayınvalidem yorgan atılır mı diyor. Evim geniş benim 5+1 dolap sıkıntım yok Allah'tan. Ama buna rağmen çoook gereksiz.
Eğer yapabiliyorsanız yün yorganları birine verin,sadece 1er tane size kalsın.elyaf alın onları da vakumlayıp dolap üstüne kaldırın.

Oturma odasına çek yat tarzı altı bazalı bir şey alıp altına misafirin kullanacağı yastık, yorgan ıvır zıvır doldurmak ilk tercihim olurdu

Bu fikir çok güzel.

5 yorgan 10 yastik mi
Ne gerek var bunlara anlamadim.
Allah kolaylik versin kiracilik zor.
Ben de yeni tasindim 2 3 hafta oluyor. Bizim aksine cok sukur ortada kalan esyalar toparlandi burada. Ardiye, kapali balkon vs olunca.
Bence oturma odasina dolap yaptırın. Onlari alacak dolap epey buyuk olacak ama. Ortalikta durmalari daha abes.

Bu kadar yorganı yastığı napıyosunuz yahu ordu değilseniz çok gereksiz. İhtiyaç sahiplerine verin vermek istemezseniz satın gitsin. Türk kadının kendine işgencesi temalı bir konu resmen. Onu kaldır bunu indir. Günah zamanına enerjinize.

Fazlalıkları verin
5 yorgan 10 yastık bir de döşek fazla değil mi
7,5 yıllık evliyim, dört misafir yastığından fazlasını kullanmadım, iki de yedek yorganım var, madem taşınacağınız ev küçük birazını dağıtsanız olmaz mı, eve sığdırsanız bile o kadar şey sürekli yıka temizle durduğu yerde tozlanıyor çünkü, canınıza yazık

şimdi evet özellikle 10 yastık gereksiz duruyor

döşek lazım demişsiniz de bir tane döşekte 2 kişi yatar zaten o zaman bir yorgan iki yedek yastık yeter

bende de var bir sürü yorgan kv bir yün yorgan vermişti sonra bir tane daha verdi

iki pamuk daha var 4 eski tip yorgan

2 tane elyaf yorgan

2 büyük 2 de tek kişilik kullandığımız yorgan

yani 10 yorgan da bende varmış

bunlar bazada ve gardropta duruyor gayet de beni rahatsız etmiyor hatta battaniye de var galiba

bazanız mı çok küçük yazlık kışlık koyuyorum demişsiniz de onları azaltın

yorganları koyun bazaya, kıyafetler dolaba sığsın

Ispartalı bir arkadaşım var, onlarda böyle söylüyor, mesela çay koyayım mı demez, çay katayım mı der, sevimli gelmişti ilk duyduğumda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…