- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- Konu Sahibi Bir sevgili
Yok kız bizim çukurova çok soğuk olmuyo yarısı pamuk ve yarısı elyaf karışık yorganlarBi de yunlu munlu olur bunlar agir kulce gibi. Nasil kaldirip indireceksiniz cok zor yaaaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız bizim çukurova çok soğuk olmuyo yarısı pamuk ve yarısı elyaf karışık yorganlarBi de yunlu munlu olur bunlar agir kulce gibi. Nasil kaldirip indireceksiniz cok zor yaaaa.
Evet ya bence de tam olarak böyle. Salon boş nasılsa. Katayım kenarda dursun. Sonra ayarlarız zeerYapacak bisey yok.Illaki bi yer bulursunuz.Insan dusundukce buluyo.yeni.eve uydurmak zaman alir.hergun bisey gelir akliniza
Tek derdiniz bu olsun.Evet ya bence de tam olarak böyle. Salon boş nasılsa. Katayım kenarda dursun. Sonra ayarlarız zeer
Ay evet ya. Allah ım kurban olduğum Rabbim kimsenin başına dert vermesin. En kötü günümüz böyle olsunTek derdiniz bu olsun.
AmiiiinAy evet ya. Allah ım kurban olduğum Rabbim kimsenin başına dert vermesin. En kötü günümüz böyle olsun
Benim verdiğim sayıya tek kişilik misafir yorganları ve çocuğun tek kişilik yorganı da dahil. Evdeki toplam sayı o ikişer üçer de pike ve battaniye var da saymadım onları. misafir yatak odam ayrı benim de o yüzden evde döşek yok ne gerek var yazıp duranlar zaten memleketlerinde faln yaşıyorlar galiba. Biz ailelerden ayrı şehirdeyiz e kardeşlerimiz de uzakta.. mecburen yatılı gelene nevresimdi yastıktı havluydu düşünmek zorundayız. Yalnız memlekette olsam ne hafif olacakmışım vay beeBen de en aza indirmeye çalışsam da aynıyım. Kendimize 1 kalın yorgan, 2 elyaf yorgan, 1 battaniye,2 pike kullanıyorum havalara göre ve yıkadigimda yedeğini kullanıyorum.
Misafirim gelirse diye de 2 yorgan ve 2 battaniye var.6 da yastık var. Yastık yorgan bence gerekli, en azından ailesi ile aynı şehirde olmayanlar için çok gerekli.
Benim misafir için ayrı odam oldugundan döşek ihtiyacım yok bir de o olsa evi onlara verip ben çıkacağım :)
Mersinli miydi acep? Onlar her şeyi katarlarKonu sahibi arkadaşa ne oldu ? Yanlış bölümde " kattirmaktan" ceza mı aldi?
Anamnez sanırım doğru tahmin etmişimYok kız bizim çukurova çok soğuk olmuyo yarısı pamuk ve yarısı elyaf karışık yorganlar
Bilmiyorum ki ! Sadece arkadaşın Cukurova tarafında yaşadığını biliyorumMersinli miydi acep? Onlar her şeyi katarlar
Aaa nasıl olur inanmamBilmiyorum ki ! Sadece arkadaşın Cukurova tarafında yaşadığını biliyorum
Ama memleketi başka yerdeymis ..o yüzden bu kadar yorgan yastık stoğuAaa nasıl olur inanmam
yalnız memleketi 1 saat uzaktaysa çok gülerimAma memleketi başka yerdeymis ..o yüzden bu kadar yorgan yastık stoğu
Ahaha bence polis eşi.yalnız memleketi 1 saat uzaktaysa çok gülerim
Ben de asker esiyim ama günlük kullandiklarimizin dışında 2 yorganim 2 de yastığım varAhaha bence polis eşi.
Anladım büyükler de geniş bir yer oluyor.. o zaman ya onlara gore dolap alın geniş, yada ihtiyaç sahibine vercen, yada yorganlar çok kalın değilse vakumla vakum poşetine koy tek tekYok kıyafet dolabım küçük bölmeli ve ince uzun askılık bölümü var
Benim de o kadar yorganim olmasa da oldukça fazla yorgan, battaniye, yastık vs. vardi. Ki ben öyle kalabalık eşya sevmem. Sonra minimalizm, sade yaşam falan o konulara daldım. Eşyaya bakış açım değişti. Mesela ben tatil bölgesinde yaşıyorum ve misafirim yazın geliyor o kadar yorgana ne gerek var. Ya da evimde maksimum 6 kişi yatılı kalabilir o zaman ya da bugüne kadar aynı anda yatılı en fazla 3 kişi geldi.Şaka maka sanırım 8 yorgan ve 6 yastık da bende var. Bebek yorganı ve yastığını saymadım.
Bazaya yerleştir yada yatak odasında üstüste dizip üzerine bir örtü at yada hurçlara koyup dolap üstüne koyKızlar merhaba. Ev taşıyacağız. Ve ben yeni evde yorganları, yastıkları ve döşekleri nereye katacağımı bilemedim. Yüklük dolabı yok bu evde. Yatak odası elbise dolabı ve yatağı anca alacak kadar büyük. Çocuk odası küçük. Oturma odası olmaz zaten. Salon desem abest durur. Ne yapsam bilemedim. 5 yorgan , 10 yastık, 1 döşek , battaniyeler, çarşaflar, pikeler , nevresimler .. daha bir sürü şey. Sizce nereye koymalıyım?? Koridor da dolap yaptıracak kadar yer de yok