Yorgan Ve Yastıkları Nereye Katacağım?

Bu kadar küçük bir eve yatılı misafir alamazsınız.
10 yastık nedir yani aşırı fazla, verin aile büyüklerine onlar çok sever yatağı yorganı.
İhtiyacınız kadar olanı da vakumlayıp istifleyin dolap üstüne falan.
10 yastık diyor ya cidden 10 kişiyi yatıracak mısınız evinizde?

Ben de en aza indirmeye çalışsam da aynıyım. Kendimize 1 kalın yorgan, 2 elyaf yorgan, 1 battaniye,2 pike kullanıyorum havalara göre ve yıkadigimda yedeğini kullanıyorum.
Misafirim gelirse diye de 2 yorgan ve 2 battaniye var.6 da yastık var. Yastık yorgan bence gerekli, en azından ailesi ile aynı şehirde olmayanlar için çok gerekli.
Benim misafir için ayrı odam oldugundan döşek ihtiyacım yok bir de o olsa evi onlara verip ben çıkacağım :)
Benim verdiğim sayıya tek kişilik misafir yorganları ve çocuğun tek kişilik yorganı da dahil. Evdeki toplam sayı o 😂 ikişer üçer de pike ve battaniye var da saymadım onları. misafir yatak odam ayrı benim de o yüzden evde döşek yok 😂 ne gerek var yazıp duranlar zaten memleketlerinde faln yaşıyorlar galiba. Biz ailelerden ayrı şehirdeyiz e kardeşlerimiz de uzakta.. mecburen yatılı gelene nevresimdi yastıktı havluydu düşünmek zorundayız. Yalnız memlekette olsam ne hafif olacakmışım vay bee

Şaka maka sanırım 8 yorgan ve 6 yastık da bende var. Bebek yorganı ve yastığını saymadım. 😂
Benim de o kadar yorganim olmasa da oldukça fazla yorgan, battaniye, yastık vs. vardi. Ki ben öyle kalabalık eşya sevmem. Sonra minimalizm, sade yaşam falan o konulara daldım. Eşyaya bakış açım değişti. Mesela ben tatil bölgesinde yaşıyorum ve misafirim yazın geliyor o kadar yorgana ne gerek var. Ya da evimde maksimum 6 kişi yatılı kalabilir o zaman ya da bugüne kadar aynı anda yatılı en fazla 3 kişi geldi.

Kızlar merhaba. Ev taşıyacağız. Ve ben yeni evde yorganları, yastıkları ve döşekleri nereye katacağımı bilemedim. Yüklük dolabı yok bu evde. Yatak odası elbise dolabı ve yatağı anca alacak kadar büyük. Çocuk odası küçük. Oturma odası olmaz zaten. Salon desem abest durur. Ne yapsam bilemedim. 5 yorgan , 10 yastık, 1 döşek , battaniyeler, çarşaflar, pikeler , nevresimler .. daha bir sürü şey. Sizce nereye koymalıyım?? Koridor da dolap yaptıracak kadar yer de yok :KK43:
Bazaya yerleştir yada yatak odasında üstüste dizip üzerine bir örtü at yada hurçlara koyup dolap üstüne koy

X