- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
-
- Konu Sahibi Bir sevgili
Bakındım ama Konuyu açacak başka yer bulamadımİyi de bu dert değil ki.
Bende yastıkları çarşafları oraya katarım sanırım. Ama döşeğe bir yer lazım şimdilikBen hurclara koyup yatak odasındaki dolabın üzerine koyuyorum görüntüsü hoş olmasa da işimi hallediyo ben de sık taşınmak zorunda kalan birim
Evet salonda oturmak daha mantıklı büyük olduğu için ama hava alan taraf oturma odasının yeri rüzgar ı da sabah güneşini de oturma odası alıyor. Şimdi oturduğum yerde salonu oturma odası olarak kullanıyorum bende ama bu evin düzeni biraz değişik. Kapıdan giriyorsun sağ oda hemen salon. Koridorun sonu oturma odası yanı mutfak. Bilemedim. Yatak odasında balkon olsa benim de düşüncem oraya kiler olarak kullanmaktı kapatıpBenim de otur odasiyla mutfağın balkonu bir. Oturma odasının balkonunu da kendi oda kapısını da kapattım kilitledim, bu şekilde yüklük olarak kullaniyorum.
Eğer yatak odası musaitse bence oraya boydan boya gömme dolap yaptırın. Ben olsam dolabı oturma odasına yaptırır salonda da otururdum dediğim gibi.
Bu saydığıniz yorgan, yastık, battaniyeye gerçekten ihtiyacınız var mı? Aynı anda kaç yatılı misafir ağırlıyorsunuz? Ya da kaç kişiyi yatılı misafir alabilirsiniz? Aileler ile aynı şehirde misiniz, farklı mi? Bunların cevabına göre birazını elden çıkarma imkanıniz olabilir miKızlar merhaba. Ev taşıyacağız. Ve ben yeni evde yorganları, yastıkları ve döşekleri nereye katacağımı bilemedim. Yüklük dolabı yok bu evde. Yatak odası elbise dolabı ve yatağı anca alacak kadar büyük. Çocuk odası küçük. Oturma odası olmaz zaten. Salon desem abest durur. Ne yapsam bilemedim. 5 yorgan , 10 yastık, 1 döşek , battaniyeler, çarşaflar, pikeler , nevresimler .. daha bir sürü şey. Sizce nereye koymalıyım?? Koridor da dolap yaptıracak kadar yer de yok
Bu yüzden hiç yorgan almadım. Yastıkları da vakumlu hurç alıp ona istifledim. Misafir gelirse çıkarıyorum. Ama sizin işiniz cidden zor. Balkonu kapattırıp balkona büyük bir dolap yaptırın derimKızlar merhaba. Ev taşıyacağız. Ve ben yeni evde yorganları, yastıkları ve döşekleri nereye katacağımı bilemedim. Yüklük dolabı yok bu evde. Yatak odası elbise dolabı ve yatağı anca alacak kadar büyük. Çocuk odası küçük. Oturma odası olmaz zaten. Salon desem abest durur. Ne yapsam bilemedim. 5 yorgan , 10 yastık, 1 döşek , battaniyeler, çarşaflar, pikeler , nevresimler .. daha bir sürü şey. Sizce nereye koymalıyım?? Koridor da dolap yaptıracak kadar yer de yok
Şaka maka sanırım 8 yorgan ve 6 yastık da bende var. Bebek yorganı ve yastığını saymadım.Bu saydığıniz yorgan, yastık, battaniyeye gerçekten ihtiyacınız var mı? Aynı anda kaç yatılı misafir ağırlıyorsunuz? Ya da kaç kişiyi yatılı misafir alabilirsiniz? Aileler ile aynı şehirde misiniz, farklı mi? Bunların cevabına göre birazını elden çıkarma imkanıniz olabilir mi
Bu son cümle gerçekten soru niteliği mi taşıyor??Allahım. Onların benim evimde olduğunu düşünsem kkafayı yerdim heralde. Alalh aşkına, neden misafir oturma odası gibi bir şey yapma gereksiniminde bulunuyorsun. O odaları bilirim. Bildiğinde mobilyacı gibi kokarlar, ne oturan olmuştur ne giren çıkan. Gerçekten boşuna, yastıkları yorganları da öyle anlattın ki sanki yüncü dükkanın var. Allah seni inandırsın, evimde kullandığım yorganım, iki pikem 2 tv battaniyem ve yatağımın üzerinde 4 yastığım dışında hiçbir şey bulamazsın... Kayınvalidem 2 döşek 1 uzun yastık 4 koca yastık 2 de yorgan yapmış bana ve bunların hepsi yün sen düşün. Ama almadım. Çünkü NE GEREK VAR. Zaten yakınım kendi ailemle de eşimin ailesiylede bana neden kalmaya gelsin insanlar evleri mi yok.?????