- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Aslında tariflerin hepsi, yörelerine göre en bilindik, güzel tarifler 3-4 senelik yarışma tecrübelerime göre saydığım tarifler genelde ilklerde yer alan tarifler:)Ya benimki de hatayın klasiği ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında tariflerin hepsi, yörelerine göre en bilindik, güzel tarifler 3-4 senelik yarışma tecrübelerime göre saydığım tarifler genelde ilklerde yer alan tarifler:)Ya benimki de hatayın klasiği ama
Kız üstüne accık fıstık serpseydin tamamdıAlmaya almaya almaya geldik
O madalyayı profile takmaya geldik
Tarifime güveniyorum. Sunumda çakıyorum. Kendimi seviyorum. Herkese başarılar diliyorum
Canim,tarifimize oy geldiğinde biz gorebiliyor muyuz?mesela bildirim geliyor mu şu kişi oy verdi diye@ABREKA nın çiğ köftesi ve katmer arasında kaldım.. oyum katmere gitti..
Bildirim gelmiyo ama oy verenler gözüküyor. . Ankette tarifin altında oy sayısı na tıkla kim verdiyse gözüküyor. .Canim,tarifimize oy geldiğinde biz gorebiliyor muyuz?mesela bildirim geliyor mu şu kişi oy verdi diye
Tamam canım sagol.son güne kadar oy kullanmayı düşünmüyorum. Çünkü oylamalara kimin ne kadar oy aldigini veya kendime ne kadar oy verildiğini bilmek istemiyorum suan.en son gün açayım ki sürpriz olsun :))))Bildirim gelmiyo ama oy verenler gözüküyor. . Ankette tarifin altında oy sayısı na tıkla kim verdiyse gözüküyor. .
Ay canım benim yaa teşekkür ederim fistigimm ben bir koca tabak daha yapayım cayla beraber yiyelimVayyy oylama başlamıs bile.
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Şanslı olan kazansın.
Ben oyumu en sevdigim tarif olan kısıra kullanıyorum.
CocoChanelmademoiselle ellerine saglık balım
Canım çok ćekti ama yalnız da yenmez ki
Ay canım benim yaa teşekkür ederim fistigimm ben bir koca tabak daha yapayım cayla beraber yiyelim