Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Bitti onlar hatta üstüne aşure yaptık oda bitti

Deme yahu

O zaman iş başa düştü , aus gider

Aklımda çakma beyti sarma yapmak var

Oooo zaten veliaht kreşten gelir şimdi annede jaba gibi oturdu kaldı pc başına

Gittttttiiiiiiiimmmmmmmmmmm.........

Deme yahu

O zaman iş başa düştü , aus gider

Aklımda çakma beyti sarma yapmak var

Oooo zaten veliaht kreşten gelir şimdi annede jaba gibi oturdu kaldı pc başına

Gittttttiiiiiiiimmmmmmmmmmm.........

Aus resimleri de ekle yaparsan.

Hadi kolay gelsin.

Ahahhahahahhhh

Benimde annemden bir şey isteyeceğim zaman ona sırnaşıp , en sevdiğim annem sensin ama demişliğim bile var

Pazar konserleri zekayı azıcık cilalasa da bugünkü gibi düşünemiyorduk o zamanlar tv ve internet yokluğunda yinede iyiymişiz bence biz

Çaktırma oyları alıp toz olacağım.

:111:bana ne dedi

Benim yımırta üzerine planlarım var her zamanki gibi

Eline sağlık efsercim deee ben bunu yapsam eşimin dilinden kurtulamam

İçli köfte yapmış ama içine ot doldurmuş diye

Ispanklı yumurta yap
Bu içli köftenin içinde sade ıspanak yok canım kıymada var
Ama sadede yapılır

Sedaçığım çıktınmı mapustan

Son düzenleme:
Heyytt çekilin bakalım kenaraa ben geldimm.. Yeter be sabahtan beri dır dır dır. Ben yokum diye iyice gevezeliği ele aldınız siz. Bu ne yaa dünür olmalar, damat bakmalar, oy gelsin diye bdv planları maşallah hiç boş bırakmaya gelmiyor sizi hanginizden başlıyım bilemem ki.

Usha hanım Usha hanım ban yemem hakkımda konuştuklarını görmediğim anlamına gelmez. Demeek ben yaptığım işleri yazdıkça sen tembelleşiyordun haa, demek ben gidince iş yapar oldun haa. Kızım bedenen yorulan beni sana noluyo olsa olsa okurken ağzın yorulur onun da temizlikle alakası yok yani oh nasılsa yok vurun abalıyaa

Nevoşş Usha da sana kızını verecek göz var mı baksana iki görümceli eve kız verir mi o verse de zaten sen kızına yemek yaparsın bak o kız sana bakmaz annesi pamuklara sarmış onu alır oğlunu sana gelir her akşam yemeğe.

Gazeeel oylar coşmuş maşallah gözümüz yokta azcık ucundan bize de geleydi iyi olurdu yaa ne etli ekmekmiş ama yaaa..

Efser yavrucum farkında mısın sürekli başa baş gidiyoruz sen alıyosun ben alıyorum yani bizim kk milleti bulguru filan sevmiyorum anacım anlamış bulunmaktayız.

Aus canım yokluğumda beni korumuşsun teşekkür ederimm oyları mı attırıvereydin iyi olurdu baksana benim sponsor gevezelik yapmaktan hiç reklamımı yapmamış ayıp ama dimi

Durun siz durun acısını çıkarıcam ben o iki günün

Dejavu hoşgeldin.

Tamam görevi sana devrediyoruz.Çıkar iki günün acısını.

Ispanklı yumurta yap
Bu içli köftenin içinde sade ıspanak yok canım kıymada var
Ama sadede yapılır
Yumurta açısından çeşit olsun dimi.Yumurta bile bıkmıştır aynı kılığa girmekten.

Seda hoşgeldin
Gelir gelemez döktürmüşsün
Bana geveze mi diyorsunHani bak sabahtan bei birşey yazmadım hanımlar almış götürmüşler sayfaları
Usha bana vermiyor ama Vuslat'a veriyor Vuslat'ın kızları bilmiyor galiba ordada görümce var Ben gelinime yemek yaptırmam ben yaparım o yesinBirde ben çok enine genişlemiyorum Usha ondanda kız vermeye bilir bana

Son düzenleme:
Benim yımırta üzerine planlarım var her zamanki gibi

Eline sağlık efsercim deee ben bunu yapsam eşimin dilinden kurtulamam

İçli köfte yapmış ama içine ot doldurmuş diye

Ama varya bu ıspanaklı içli köfteden yiyen bir daha kıymalı yemezİçine kıymada koyuyoruz

Tadını bir bilseler öyle olmaz demi

Yumurta açısından çeşit olsun dimi.Yumurta bile bıkmıştır aynı kılığa girmekten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…