• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
öyle deme usha hanım, şimdiki kızlar kendinden küçük erkeklerle evleniyor....daha iki gün önce bizim komşunun oğlu 4 yaş küçük biriyle nişanlandı...bebek mebek anlamam ben, oğlanın büyüğü küçüğü olmaz hem :60:

Yok anacım ben seninle baş edemem :52:tamam sen nevoşun kızlardan birini al en iyisii :60:

Cıks bozulmaz , geçen sene enlerde ablalık kategorisinde adaylığım hatta kazenden oy almışlığım bile vardı :52:

Tamam abla :60:

ausum çok şey istiyor usha...bi daha düşün bence...
utanmasa başlık parası isteyecek...
hatta dün gece işi ağırlığınca altına kadar götürdü...:21::21:

Onu ben demedim nevoşun gönlünden koptu :52:
Usha senin kızçe 3 görümceye razı olur mu:27:

:26:ı ıh:27:

Hmmm söylemeyi unuttum bu arada tek veliaht oğlum , ne görümce derdi ne kaynım evlendi eltim cadaloz konuları açma riski yok yani ...:ssz:

Hem anneme takılan hiç bir şeyde geri alınmadı :52::52::52::52:

Diyete başlayacağım pazartesi :37: arkadaş arıyorum gel beraber başlayalım:29:[/B]
Aus pazartesi diyete başlayanlar aslında diyete hiç başlayamayanlarmış.:27:Niye salı değil de pazartesi.Niye bugün değil de pazartesi.Ben de seninle başlardım ama benimki akşam yemeğine kadar sürüyor.Kabulse başlayayım.:60:

Yok ne demek vuslatcım , o benim alhzemierlığım :8: eşini sallamışım arada .

Ben mi ? Hangi kategori mi ? Bu güne kadar 4 yarışmışlığım ve 3 adet 2.liğim var :52:

Esteğfirullah canım:34:Ben Valla 1 saat önce ne yediğimi unutuyorum o kadar yani:30:

Hadi ya o kadar yarışmışmıydın:52:Ama ben bazı kategorileri takip edemedim yaz döneminde:31:

Aus pazartesi diyete başlayanlar aslında diyete hiç başlayamayanlarmış.:27:Niye salı değil de pazartesi.Niye bugün değil de pazartesi.Ben de seninle başlardım ama benimki akşam yemeğine kadar sürüyor.Kabulse başlayayım.:60:

Yahu bende diyorum bu iş neden olmuyor , demek keramet pazartesi başlamamaktaymış .

Bunu çözdüm ya adra , yaza cannes sahillerindeyim canım , mayokinimle :52:

Yok yok usha istemez başlık falan , o seninle dünür olmak istemeyince işi yokuşa sürmüştür gazelim .

Tamam işte gençsin benden , benim akranlarımın torunları ile oğlum kreş arkadaşı :52:

Diyete başlayacağım pazartesi :37: arkadaş arıyorum gel beraber başlayalım:29:

Çok isterdim ama ben öyle diyet adı verilen kalıplara sokamıyorum kendimi :ssz: en fazla 3-5 günlük şok diyet yaparım :52:

Ama spor dersen olur bak :34: çok derin araştırmalar sonucunda leslie ile yürüyüp callan ile coşmaya(ne kadar coşulabilirse:1:) karar verdim :ssz: ama henüz gün belirlemedim bir gün başlayacağım :60::60:

Hmmm söylemeyi unuttum bu arada tek veliaht oğlum , ne görümce derdi ne kaynım evlendi eltim cadaloz konuları açma riski yok yani ...:ssz:

Annesinin geçmişe yönelik araştırmacı ruhu ve ayrıntılı öz geçmişi ile senin oğlan adaylar arasından tek hamleyle sıyrıldı resmen :52:

Yahu bende diyorum bu iş neden olmuyor , demek keramet pazartesi başlamamaktaymış .

Bunu çözdüm ya adra , yaza cannes sahillerindeyim canım , mayokinimle :52:

Evet sen bilmiyormusun Sibel Can hep çarşambaları başlarmış diyete.Hiç belli değil o ayrı mesele tabi.:60:

Oooo mayokini çok iddaalı.:23:Sen şu dakikadan itibaren başla bence.:9:

Siz yoksa dünür olup koalisyon mu kuruyorsunuz bana karşı.:60:Oğlum,kızım nedir bu iş.Giderim ha şimdi bdv'ye.:27::52:

yok adram yaa, o kadar altını nerden bulayım..
bu gidişle kızı evde kalır ben sana diyim...
bdv'ye bi gidersem şöyle konu açıcam, oğlumun kv adayı ağırlığınca altın istiyoooo :60:
gör sen tepkileri usha'ya...:60:

aus hanım, aus hanım..bikerem onu yapan dedem 1900 lü yıllarda yaşamış bi adam,
biz sözümüzü tutacaktık, burma ise burma, set ise set...
ne istedi de almadık....:ssz: hemde senetli sepetli, geri alınmasız....:ssz:

yok adram yaa, o kadar altını nerden bulayım..
bu gidişle kızı evde kalır ben sana diyim...
bdv'ye bi gidersem şöyle konu açıcam, oğlumun kv adayı ağırlığınca altın istiyoooo :60:
gör sen tepkileri usha'ya...:60:

Usha'yı diskalifiye etme yöntemini bulmuşsun.:9:Bence siz oradan uzak durun yoksa gümbürtüye gideceksiniz.:27:

Ben kızımla bir istişare yapayım sonra oyumu kullanayım:21:Bu ara da son gün ne zamandı, ilk sayfaya bakmaya üşendim şimdi:1:

Back