Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Anlat nevoş yetin hemşom

Anlatmaz mıyım en sevdiğim yemektir.
Kış boyu en çok yaptığım yemektir.
Ailece en sevdiğimiz yemektir..
Bir desinler vazgeçemiyecekler
Oldu mu hemşom
Onlar yapmasınlar sen yap beni çağır geleyim yanınada turşu isterim birde ayran

Dejavu hoşgeldin.

Tamam görevi sana devrediyoruz.Çıkar iki günün acısını.

He çıkarcam valla. Ama akşama ütülerim var bitsin burada alıcma soluğu işten çıkana kadar buradayım tepenizdeyim..

Döktürürüm tabii bakıyorum bakıyorum bir şey yazamıyorum çatladı burada gevezelik yapacak benim ban aldığım günü mü buldunuz hah seda yok fırsat bu fırsat deyip. Valla nevoşş çok şey kaçırır kızını sana vermezse oysa ki kaynana görümce beslerlerdi kızını. Vuslat ne vaadetti pekii

Dadını bir bilseler öyle olmaz demi

Efet bencede ama burada tattıramıyoruz ki yok ben adreslerini öğrenip bir Türkiye turuna çıkayım bitene kadar oylama buraya yakın illeri gezer tatttırım yemezlerse zorlaaa

Sponsor yaptık bağrımıza bastık gitti başka yemekler övüyor ya. Ya ben Ya ben öksüz müyüm ben

Neyse yine yaparız inşaallah
Değil mi nerde bulacak benm gibi kaynanayı
Bugün çok katılamadım en son gece Vuslat'a söz yapalım dediğini okumuştum

Bir bilseler nevoş bunun içi otlu olmuş demezler
Gel hemşom olmamı bu sene fazla olmuş tuşu giderken hediye bile verebilirim

kuzucum çıkmışsınm mapıstan geçmiş olsunnn

Efet çıktım canım alıştım artık zaten ama bu sefer kısaydı neyse ki ama valla bende suç yoktu yaa

Neyse yine yaparız inşaallah
Değil mi nerde bulacak benm gibi kaynanayı
Bugün çok katılamadım en son gece Vuslat'a söz yapalım dediğini okumuştum

vaayy söz haaa yaza da nikahlarlar artık. Birlikte büyürler fena mı

Bir bilseler nevoş bunun içi otlu olmuş demezler
Gel hemşom olmamı bu sene fazla olmuş tuşu giderken hediye bile verebilirim

Ben ıspanaklı şeyleri severim de yemeğini pek sevmiyorum kavrulmuşunu seviyorum soğanla kavuruca kırıcan yumurtayı ben bir de salata gibi yapıyorum haşlıyorum az süzüyorum sıkıyorum bir salata tabağına koyuyorum üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine tereyağlı pulbiber hmm nefis yengemden öğrenmiştim..

Ama yarışma yemeği değil ki o benim yöremin yemeği
Ama her zaman analı kızlı köfteden sonra gelir

Bananeee benim yemeğimde senin yörenin yemeği alla alla. Efser de kızacak bana şimdii :18:

Bilmem artık
Tabi bizim en özel yemeğimiz analı kızlı

Şu kayseri yağlamasına bayılıyorum ama been topiğinde paylaşmıştın yaa off bitmiştimm.. Karnımda nasıl aç ayy nasıl yenirdi bu şimdi ayranla yaaa. Kuru fasulye pilav var bende bu akşam dünden kaldı. Bir de geçen gün yemeğin yanına ayran alalım dedik sekin tuzlu ayranını aldık çok güzeldi biraz tuzlu olduğu için yavanda değildi tadı tavsiye ederim

Canım tavsiye edrim çok güzel oluyor bu kez ince yaptım ekmeklerini daha güzel olduBen de tavuk patates var
Canım ben yoğurdu kendim mayalıyorum Bizim buralarda süt bulmak kolay oluyor haftada bir geliyorAfiyet olsun

Bilmem artık
Tabi bizim en özel yemeğimiz analı kızlı

Hah şöyleee yemeğimin hakkını ver ben ne uğraştım onunla. Sizin eller alışmış tabii hemencecik yaparsınız yoğurana kadar canım çktı ama gel gör ki sunumda iş yok ben kotaramıyorum bu sunum işini ya ama akıllandım artık yarışmalarda herkesin ortak sevdiği ve güzel sunulan yemekler iş yapıyor masayı filan çekmicem direkt yemeği çekicem artık katılırsam o da zor yaa kimbilir bir daha ne zaman katılırım.

Nevreste sen bu yemekle birinciydin kesin.Tüh ekleseydin keşke.Çok güzel olmuş.Eline sağlık.

Sağol canım tadına bakılsa sahiden çok güzel ama görüntü pek iyi olmadı
Çok sağol çok incesin siz hepiniz harikasınız yemekleriniz ayırt edilmeyecek kadar güzel

Hayırlısı olsun canım bir daha istediğin gibi yaparsınSen zor bir yemek yaptın üstesindednde geldin önemli olan bu

Nevreste sen bu yemekle birinciydin kesin.Tüh ekleseydin keşke.Çok güzel olmuş.Eline sağlık.

Evet kesinlikleee baksana görüntüye ye beni yeee diyor yaaa.. Kesin birinciliği ele geçirirdi hatta bu aldığımız oyları da alamazdık biz

Sağol canım tadına bakılsa sahiden çok güzel ama görüntü pek iyi olmadı
Çok sağol çok incesin siz hepiniz harikasınız yemekleriniz ayırt edilmeyecek kadar güzel

Yok valla bu kadar iddaalı konuşuyorum kesin birinciydin.Göz var nizam var.Görüntü de çok güzel bence.Lezzeti buradan bile belli oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…