Usha nereye kayboldu, 3 görümce deyince baygınlık geçirdi herhalde
Yok görümce sayısını görmeden uyusun yoksa hiç uyumaz diye kızı uyuttum
Daha da akça pakça olmak istermisin Vuslat?
Bence daha çabuk uyurdu, bak seni 3 görümceli bir eve veririm uyumazsan, dedin mi gözler anında kapanır
Yaa tabi sonra kabusuna girer çooocumunhain annemiyim ben
Çok isterdim ama ben öyle diyet adı verilen kalıplara sokamıyorum kendimien fazla 3-5 günlük şok diyet yaparım
Ama spor dersen olur bakçok derin araştırmalar sonucunda leslie ile yürüyüp callan ile coşmaya(ne kadar coşulabilirse ) karar verdim ama henüz gün belirlemedim bir gün başlayacağım
Annesinin geçmişe yönelik araştırmacı ruhu ve ayrıntılı öz geçmişi ile senin oğlan adaylar arasından tek hamleyle sıyrıldı resmen
Evet sen bilmiyormusun Sibel Can hep çarşambaları başlarmış diyete.Hiç belli değil o ayrı mesele tabi.
Oooo mayokini çok iddaalı.Sen şu dakikadan itibaren başla bence.
yok adram yaa, o kadar altını nerden bulayım..
bu gidişle kızı evde kalır ben sana diyim...
bdv'ye bi gidersem şöyle konu açıcam, oğlumun kv adayı ağırlığınca altın istiyoooo
gör sen tepkileri usha'ya...
aus hanım, aus hanım..bikerem onu yapan dedem 1900 lü yıllarda yaşamış bi adam,
biz sözümüzü tutacaktık, burma ise burma, set ise set...
ne istedi de almadık....hemde senetli sepetli, geri alınmasız....
Ben kaçtım, miniğim uyandı, onu doyurayım
Sen birde görsen , kumral , beyaz ten , hokka burun , köfte dudak ...aynı anası
Leslie tavsiye ederim bende . Yürüyerek zayıflamak harbiden mümkünmüş dedirtiyor insana .
İddialı kadınım bende canım .
Başladım adracım , şu dakka başladım , gidip mutfağa ayak üstü bol mayonezli bir sandviç götürdüm .
Usha gazeli elemen için bir dip not : kendisi çok zayıf ve uzun boylu , bizzat bu gözlerimin görmüşlüğü var kendisini.
Ben tombalak teyze , sevimli kaynana
Bende 1900 lü yıllarda yaşadım ne varSen bizim neslimize üç kağıtçı mı diyorsun şimdi
Başladım adracım , şu dakka başladım , gidip mutfağa ayak üstü bol mayonezli bir sandviç götürdüm .
Bitti onlarŞu yemeklerden sevabına yollayın da , bu saatte mutfağa girip yemek yapma derdine düşmeyeyim .
Oğlunu aldım gittileslieye de bugün (tekrar) başlıyayım en iyisi
Gazeli içindeki kaynana ruhu bitirdi zaten
Benim kardeşime ''sende 1 tane var(bin lira) bende 3(yüz lira) sen onu bana ver bende bunları sana deyip'' şaka yapmışlığım var aslında
Plan iyiymiş oylarımı devredebiliyormuyum
Usha biz susalım en iyisi.Gazel'in oylar artıyor baksana.
Bana da bir yollayan olsa.Şu yemeklerden sevabına yollayın da , bu saatte mutfağa girip yemek yapma derdine düşmeyeyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?