Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .

Sen birde görsen , kumral , beyaz ten , hokka burun , köfte dudak ...aynı anası

Leslie tavsiye ederim bende . Yürüyerek zayıflamak harbiden mümkünmüş dedirtiyor insana .

Evet sen bilmiyormusun Sibel Can hep çarşambaları başlarmış diyete.Hiç belli değil o ayrı mesele tabi.

Oooo mayokini çok iddaalı.Sen şu dakikadan itibaren başla bence.

İddialı kadınım bende canım .

Başladım adracım , şu dakka başladım , gidip mutfağa ayak üstü bol mayonezli bir sandviç götürdüm .

Usha gazeli elemen için bir dip not : kendisi çok zayıf ve uzun boylu , bizzat bu gözlerimin görmüşlüğü var kendisini.

Ben tombalak teyze , sevimli kaynana

Bende 1900 lü yıllarda yaşadım ne var Sen bizim neslimize üç kağıtçı mı diyorsun şimdi

Ben kaçtım, miniğim uyandı, onu doyurayım

Ne ile doyuracaksın

Konya etli ekmekle mi , karadeniz pidesi ile mi yoksa manisa kebabı ya da analı kızlı ile mi , etli köftemiz ve lahana sarmamız da var .

Oğlunu aldım gitti leslieye de bugün (tekrar) başlıyayım en iyisi

Gazeli içindeki kaynana ruhu bitirdi zaten

Benim kardeşime ''sende 1 tane var(bin lira) bende 3(yüz lira) sen onu bana ver bende bunları sana deyip'' şaka yapmışlığım var aslında

Başladım adracım , şu dakka başladım , gidip mutfağa ayak üstü bol mayonezli bir sandviç götürdüm .

Çok güzel başlamışsın Aus.Bol moyenezli sandvic rejim için ideal.

Şu yemeklerden sevabına yollayın da , bu saatte mutfağa girip yemek yapma derdine düşmeyeyim .

Usha biz susalım en iyisi.Gazel'in oylar artıyor baksana.

Ahahhahahahhhh

Benimde annemden bir şey isteyeceğim zaman ona sırnaşıp , en sevdiğim annem sensin ama demişliğim bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…