Heyytt çekilin bakalım kenaraa ben geldimm.. Yeter be sabahtan beri dır dır dır. Ben yokum diye iyice gevezeliği ele aldınız siz. Bu ne yaa dünür olmalar, damat bakmalar, oy gelsin diye bdv planları maşallah hiç boş bırakmaya gelmiyor sizi hanginizden başlıyım bilemem ki.
Usha hanım Usha hanım ban yemem hakkımda konuştuklarını görmediğim anlamına gelmez. Demeek ben yaptığım işleri yazdıkça sen tembelleşiyordun haa, demek ben gidince iş yapar oldun haa. Kızım bedenen yorulan beni sana noluyo olsa olsa okurken ağzın yorulur onun da temizlikle alakası yok yani oh nasılsa yok vurun abalıyaa
Nevoşş Usha da sana kızını verecek göz var mı baksana iki görümceli eve kız verir mi o verse de zaten sen kızına yemek yaparsın bak o kız sana bakmaz annesi pamuklara sarmış onu alır oğlunu sana gelir her akşam yemeğe.
Gazeeel oylar coşmuş maşallah gözümüz yokta azcık ucundan bize de geleydi iyi olurdu yaa ne etli ekmekmiş ama yaaa..
Efser yavrucum farkında mısın sürekli başa baş gidiyoruz sen alıyosun ben alıyorum yani bizim kk milleti bulguru filan sevmiyorum anacım anlamış bulunmaktayız.
Aus canım yokluğumda beni korumuşsun teşekkür ederimm oyları mı attırıvereydin iyi olurdu baksana benim sponsor gevezelik yapmaktan hiç reklamımı yapmamış ayıp ama dimi
Durun siz durun acısını çıkarıcam ben o iki günün