• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Çok isterdim ama ben öyle diyet adı verilen kalıplara sokamıyorum kendimi :ssz: en fazla 3-5 günlük şok diyet yaparım :52:

Ama spor dersen olur bak :34: çok derin araştırmalar sonucunda leslie ile yürüyüp callan ile coşmaya(ne kadar coşulabilirse:1:) karar verdim :ssz: ama henüz gün belirlemedim bir gün başlayacağım :60::60:

Annesinin geçmişe yönelik araştırmacı ruhu ve ayrıntılı öz geçmişi ile senin oğlan adaylar arasından tek hamleyle sıyrıldı resmen :52:

Sen birde görsen , kumral , beyaz ten , hokka burun , köfte dudak ...aynı anası :8:

Leslie tavsiye ederim bende . Yürüyerek zayıflamak harbiden mümkünmüş dedirtiyor insana .

Evet sen bilmiyormusun Sibel Can hep çarşambaları başlarmış diyete.Hiç belli değil o ayrı mesele tabi.:60:

Oooo mayokini çok iddaalı.:23:Sen şu dakikadan itibaren başla bence.:9:

İddialı kadınım bende canım . :ssz:

Başladım adracım , şu dakka başladım , gidip mutfağa ayak üstü bol mayonezli bir sandviç götürdüm .

Usha gazeli elemen için bir dip not : kendisi çok zayıf ve uzun boylu , bizzat bu gözlerimin görmüşlüğü var kendisini.

Ben tombalak teyze , sevimli kaynana :6:

yok adram yaa, o kadar altını nerden bulayım..
bu gidişle kızı evde kalır ben sana diyim...
bdv'ye bi gidersem şöyle konu açıcam, oğlumun kv adayı ağırlığınca altın istiyoooo :60:
gör sen tepkileri usha'ya...:60:

aus hanım, aus hanım..bikerem onu yapan dedem 1900 lü yıllarda yaşamış bi adam,
biz sözümüzü tutacaktık, burma ise burma, set ise set...
ne istedi de almadık....:ssz: hemde senetli sepetli, geri alınmasız....:ssz:

Bende 1900 lü yıllarda yaşadım ne var :52: Sen bizim neslimize üç kağıtçı mı diyorsun şimdi :33:

Ben kaçtım, miniğim uyandı, onu doyurayım:54::10:

Ne ile doyuracaksın :37:

Konya etli ekmekle mi , karadeniz pidesi ile mi yoksa manisa kebabı ya da analı kızlı ile mi , etli köftemiz ve lahana sarmamız da var .

Sen birde görsen , kumral , beyaz ten , hokka burun , köfte dudak ...aynı anası :8:

Leslie tavsiye ederim bende . Yürüyerek zayıflamak harbiden mümkünmüş dedirtiyor insana .

İddialı kadınım bende canım . :ssz:

Başladım adracım , şu dakka başladım , gidip mutfağa ayak üstü bol mayonezli bir sandviç götürdüm .

Usha gazeli elemen için bir dip not : kendisi çok zayıf ve uzun boylu , bizzat bu gözlerimin görmüşlüğü var kendisini.

Ben tombalak teyze , sevimli kaynana :6:

Bende 1900 lü yıllarda yaşadım ne var :52: Sen bizim neslimize üç kağıtçı mı diyorsun şimdi :33:

Oğlunu aldım gitti :32: leslieye de bugün (tekrar) başlıyayım en iyisi :ssz:

Gazeli içindeki kaynana ruhu bitirdi zaten :52::52:

Benim kardeşime ''sende 1 tane var(bin lira) bende 3(yüz lira) sen onu bana ver bende bunları sana deyip'' şaka yapmışlığım var aslında :60::60::60::60::60:

Çok güzel başlamışsın Aus.:27:Bol moyenezli sandvic rejim için ideal.:1:

Şu yemeklerden sevabına yollayın da , bu saatte mutfağa girip yemek yapma derdine düşmeyeyim .

Usha biz susalım en iyisi.Gazel'in oylar artıyor baksana.:60:

Oğlunu aldım gitti :32: leslieye de bugün (tekrar) başlıyayım en iyisi :ssz:

Gazeli içindeki kaynana ruhu bitirdi zaten :52::52:

Benim kardeşime ''sende 1 tane var(bin lira) bende 3(yüz lira) sen onu bana ver bende bunları sana deyip'' şaka yapmışlığım var aslında :60::60::60::60::60:

Ahahhahahahhhh :60::60::60::60:

Benimde annemden bir şey isteyeceğim zaman ona sırnaşıp , en sevdiğim annem sensin ama demişliğim bile var :52::52:

Back