• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Anlat nevoş :52:yetin hemşom:29:

Anlatmaz mıyım en sevdiğim yemektir.:24:
Kış boyu en çok yaptığım yemektir.:24:
Ailece en sevdiğimiz yemektir..:24:
Bir desinler vazgeçemiyecekler:52::52::52:
Oldu mu hemşom:27:
Onlar yapmasınlar sen yap beni çağır geleyim yanınada turşu isterim birde ayran:56::52::52::52:

Dejavu hoşgeldin.:27:

Tamam görevi sana devrediyoruz.Çıkar iki günün acısını.:1:

He çıkarcam valla. Ama akşama ütülerim var bitsin burada alıcma soluğu işten çıkana kadar buradayım tepenizdeyim.. :9:

Seda hoşgeldin:52:
Gelir gelemez döktürmüşsün:60:
Bana geveze mi diyorsun:63:Hani bak sabahtan bei birşey yazmadım hanımlar almış götürmüşler sayfaları:52:
Usha bana vermiyor ama Vuslat'a veriyor Vuslat'ın kızları bilmiyor galiba ordada görümce var :52:Ben gelinime yemek yaptırmam ben yaparım o yesin:9:Birde ben çok enine genişlemiyorum Usha ondanda kız vermeye bilir bana:60:

Döktürürüm tabii bakıyorum bakıyorum bir şey yazamıyorum çatladı burada gevezelik yapacak benim ban aldığım günü mü buldunuz hah seda yok fırsat bu fırsat deyip. Valla nevoşş çok şey kaçırır kızını sana vermezse oysa ki kaynana görümce beslerlerdi kızını. Vuslat ne vaadetti pekii :23:

Dadını bir bilseler öyle olmaz demi:52::56:

:60:

Efet bencede :19: ama burada tattıramıyoruz ki yok ben adreslerini öğrenip bir Türkiye turuna çıkayım bitene kadar oylama buraya yakın illeri gezer tatttırım yemezlerse zorlaaa :9:

Onlar yapmasınlar sen yap beni çağır geleyim yanınada turşu isterim birde ayran:56::52::52::52:

Sponsor yaptık bağrımıza bastık gitti başka yemekler övüyor ya. :19: Ya ben Ya ben öksüz müyüm ben :27::9:

He çıkarcam valla. Ama akşama ütülerim var bitsin burada alıcma soluğu işten çıkana kadar buradayım tepenizdeyim.. :9:

Döktürürüm tabii bakıyorum bakıyorum bir şey yazamıyorum çatladı burada gevezelik yapacak benim ban aldığım günü mü buldunuz hah seda yok fırsat bu fırsat deyip. Valla nevoşş çok şey kaçırır kızını sana vermezse oysa ki kaynana görümce beslerlerdi kızını. Vuslat ne vaadetti pekii :23:

Efet bencede :19: ama burada tattıramıyoruz ki yok ben adreslerini öğrenip bir Türkiye turuna çıkayım bitene kadar oylama buraya yakın illeri gezer tatttırım yemezlerse zorlaaa :9:

Neyse yine yaparız inşaallah:29:
Değil mi nerde bulacak benm gibi kaynanayı:60:
Bugün çok katılamadım en son gece Vuslat'a söz yapalım dediğini okumuştum:60:

Bir bilseler nevoş bunun içi otlu olmuş demezler:56::60:
Gel hemşom olmamı bu sene fazla olmuş tuşu giderken hediye bile verebilirim :52::56::39:

Ben de yöresel bir yemek yapmıştım..Ama sunumunu ve resimleri beğenmediğim için eklemedim:9::9:Katılımda dolunca gerek kalmadı:27:Buraya ekleyeyim:56:
Kayseri yağlaması harika oluyor:56::9:

$11.jpg $23.jpg $25.jpg $26.jpg

kuzucum çıkmışsınm mapıstan geçmiş olsunnn :38::38::38::38::38:

Efet çıktım canım alıştım artık zaten ama bu sefer kısaydı neyse ki :9: ama valla bende suç yoktu yaa :19:

Neyse yine yaparız inşaallah:29:
Değil mi nerde bulacak benm gibi kaynanayı:60:
Bugün çok katılamadım en son gece Vuslat'a söz yapalım dediğini okumuştum:60:

vaayy söz haaa yaza da nikahlarlar artık. Birlikte büyürler fena mı :9:

Bir bilseler nevoş bunun içi otlu olmuş demezler:56::60:
Gel hemşom olmamı bu sene fazla olmuş tuşu giderken hediye bile verebilirim :52::56::39:

Ben ıspanaklı şeyleri severim de yemeğini pek sevmiyorum kavrulmuşunu seviyorum soğanla kavuruca kırıcan yumurtayı ben bir de salata gibi yapıyorum haşlıyorum az süzüyorum sıkıyorum bir salata tabağına koyuyorum üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine tereyağlı pulbiber hmm nefis yengemden öğrenmiştim..

Ama yarışma yemeği değil ki o benim yöremin yemeği:56::52:
Ama her zaman analı kızlı köfteden sonra gelir:29::52:

Bananeee benim yemeğimde senin yörenin yemeği alla alla. Efser de kızacak bana şimdii :9::18:

Efet çıktım canım alıştım artık zaten ama bu sefer kısaydı neyse ki :9: ama valla bende suç yoktu yaa :19:

vaayy söz haaa yaza da nikahlarlar artık. Birlikte büyürler fena mı :9:

Ben ıspanaklı şeyleri severim de yemeğini pek sevmiyorum kavrulmuşunu seviyorum soğanla kavuruca kırıcan yumurtayı ben bir de salata gibi yapıyorum haşlıyorum az süzüyorum sıkıyorum bir salata tabağına koyuyorum üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine tereyağlı pulbiber hmm nefis yengemden öğrenmiştim..

Bananeee benim yemeğimde senin yörenin yemeği alla alla. Efser de kızacak bana şimdii :9::18:

Bilmem artık:60:
Tabi bizim en özel yemeğimiz analı kızlı:56::52:

Ben de yöresel bir yemek yapmıştım..Ama sunumunu ve resimleri beğenmediğim için eklemedim:9::9:Katılımda dolunca gerek kalmadı:27:Buraya ekleyeyim:56:
Kayseri yağlaması harika oluyor:56::9:

Eki Görüntüle 884599 Eki Görüntüle 884600 Eki Görüntüle 884601 Eki Görüntüle 884602

Şu kayseri yağlamasına bayılıyorum ama been topiğinde paylaşmıştın yaa off bitmiştimm.. Karnımda nasıl aç ayy nasıl yenirdi bu şimdi ayranla yaaa. Kuru fasulye pilav var bende bu akşam dünden kaldı. Bir de geçen gün yemeğin yanına ayran alalım dedik sekin tuzlu ayranını aldık çok güzeldi biraz tuzlu olduğu için yavanda değildi tadı tavsiye ederim :34:

Şu kayseri yağlamasına bayılıyorum ama been topiğinde paylaşmıştın yaa off bitmiştimm.. Karnımda nasıl aç ayy nasıl yenirdi bu şimdi ayranla yaaa. Kuru fasulye pilav var bende bu akşam dünden kaldı. Bir de geçen gün yemeğin yanına ayran alalım dedik sekin tuzlu ayranını aldık çok güzeldi biraz tuzlu olduğu için yavanda değildi tadı tavsiye ederim :34:

Canım tavsiye edrim çok güzel oluyor bu kez ince yaptım ekmeklerini daha güzel oldu:56:Ben de tavuk patates var:9:
Canım ben yoğurdu kendim mayalıyorum :34:Bizim buralarda süt bulmak kolay oluyor haftada bir geliyor:31:Afiyet olsun:56:

Bilmem artık:60:
Tabi bizim en özel yemeğimiz analı kızlı:56::52:

Hah şöyleee yemeğimin hakkını ver ben ne uğraştım onunla. Sizin eller alışmış tabii hemencecik yaparsınız yoğurana kadar canım çktı ama gel gör ki sunumda iş yok ben kotaramıyorum bu sunum işini ya ama akıllandım artık yarışmalarda herkesin ortak sevdiği ve güzel sunulan yemekler iş yapıyor masayı filan çekmicem direkt yemeği çekicem artık katılırsam o da zor yaa kimbilir bir daha ne zaman katılırım. :9:

Nevreste sen bu yemekle birinciydin kesin.:53:Tüh ekleseydin keşke.Çok güzel olmuş.Eline sağlık.:56:

Sağol canım tadına bakılsa sahiden çok güzel ama görüntü pek iyi olmadı:34::56:
Çok sağol çok incesin siz hepiniz harikasınız yemekleriniz ayırt edilmeyecek kadar güzel:56::29::16:

Hah şöyleee yemeğimin hakkını ver ben ne uğraştım onunla. Sizin eller alışmış tabii hemencecik yaparsınız yoğurana kadar canım çktı ama gel gör ki sunumda iş yok ben kotaramıyorum bu sunum işini ya ama akıllandım artık yarışmalarda herkesin ortak sevdiği ve güzel sunulan yemekler iş yapıyor masayı filan çekmicem direkt yemeği çekicem artık katılırsam o da zor yaa kimbilir bir daha ne zaman katılırım. :9:

Hayırlısı olsun canım bir daha istediğin gibi yaparsın:56::34:Sen zor bir yemek yaptın üstesindednde geldin önemli olan bu:29:

Nevreste sen bu yemekle birinciydin kesin.:53:Tüh ekleseydin keşke.Çok güzel olmuş.Eline sağlık.:56:

Evet kesinlikleee baksana görüntüye ye beni yeee diyor yaaa.. Kesin birinciliği ele geçirirdi hatta bu aldığımız oyları da alamazdık biz :9::52:

Sağol canım tadına bakılsa sahiden çok güzel ama görüntü pek iyi olmadı:34::56:
Çok sağol çok incesin siz hepiniz harikasınız yemekleriniz ayırt edilmeyecek kadar güzel:56::29::16:

Yok valla bu kadar iddaalı konuşuyorum kesin birinciydin.Göz var nizam var.Görüntü de çok güzel bence.Lezzeti buradan bile belli oluyor.:56:

Son düzenleme:
Back