• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .

Benden olsa olsa ele başı olur ama ondan da tekaüte ayrıldım be usha :6:

Bak bu açığını vermeyecektin bana.:27:Usha koş koş Gazel'in yarası varmış.:60:Ben de diyorum Gazel niye istemiyor diye.:52:

:60::60::60:

Tabii ya bende diyorum bu bdv düşkünü gazel neden sıcak bakmadı bu olaya ?:28:

Gazeli orada görünce tüyleri diken diken olan üyeler var , oysa sen öyle misin adracım , yumuşacık , pamuk gibi üyesin .

Ben şimdi Gazel yemek yarışmasında.Sevenleri buyrun desteğe diye başlık açacağım.:60::60::60:

Kızımın oğluna selamı var vuslatcım:3: birde sana diyor ki gel kayayana düşün:52::52:

Geçmişin seni yakacak bu gidişle :52::52:

Aç aç oylarımız artsın :60::60:

senin kız herkesin oğluna selam yollarsa almam ben o kızı..:19: bu ne canım aaaa, her gördüğüne boncuk dağıtıyor...:ssz:

sende beni gaddar yaptın be adra...
bir kişinin yüzünden aldığım ban başıma dert oldu arkadaş...
bikerem o arkadaş haksızdı, ve ben haklıydım...sırf polemik yüzünden ban aldık..o da banlandı yani :ssz:

Gitmeyin siz de oralara.Çeşit çeşit insan var ağzını tutan,tutamayan.Herkesin derdi kendine.:6:

Gazeli orada görünce tüyleri diken diken olan üyeler var , oysa sen öyle misin adracım , yumuşacık , pamuk gibi üyesin .

ahretim sen yapma bari...:ssz: bizzat şahitsin olaya...açtırma bana bi melek kartı şimdi :60:
adrayı gazlamayın yahu...:1:
adram gelme oyuna....

:9::9:

Geç kaldın gazelcim yardımcı olarak kızımı aldım yanıma beraber düşünüyoruz:27:

O da 2 tarif arasında kaldı:30:

Aaaa vuslat seni hatırladım ben :28: Ben ne zaman yarışmaya katılsam , sen iki tarif arasında kalıp(biri ben ) ya kızına , ya eşine sormuştum ya da kura çekmiştin , veeeeeeee ben hep kaybetmiştim :62:

Tekaüte ayrılmak için erken değil mi :27:abla derim moralin bozulur bak demedi deme :60::60:

senin kız herkesin oğluna selam yollarsa almam ben o kızı..:19: bu ne canım aaaa, her gördüğüne boncuk dağıtıyor...:ssz:

Ay o bebek daha kaynanası ne bilsin:21: merak etme benim sözümden çıkmaz kızım oğlunuda iç güveysi alırız oh miss:21:

Ya olay başkaymış Aus.:52:

O tüyleri diken diken olanlardan bize oy gelir mi acep.:27:Pamuk mu,yumuşacık mı?:27:Ordan öyle mi görünüyorum.:27:Karadenizliyim ben.Dalgalı,hırçın:52:

Usha bu arada bende de bir 2009 doğumlu yakışıklı var , hem bizde babaanne anneanneden kesin yaşlı çıkar :12:nüfusla oynamaya gerek yok , dünür olup dolaşırsak yanımda her daim çıtır kalırsın , zira ben enlemesine büyüyorum sürekli :52::52:

Tekaüte ayrılmak için erken değil mi :27:abla derim moralin bozulur bak demedi deme :60::60:

Ay o bebek daha kaynanası ne bilsin:21: merak etme benim sözümden çıkmaz kızım oğlunuda iç güveysi alırız oh miss:21:

öyle deme usha hanım, şimdiki kızlar kendinden küçük erkeklerle evleniyor....daha iki gün önce bizim komşunun oğlu 4 yaş küçük biriyle nişanlandı...bebek mebek anlamam ben, oğlanın büyüğü küçüğü olmaz hem :60:

Cıks bozulmaz , geçen sene enlerde ablalık kategorisinde adaylığım hatta kazenden oy almışlığım bile vardı :52:

O tüyleri diken diken olanlardan bize oy gelir mi acep.:27:Pamuk mu,yumuşacık mı?:27:Ordan öyle mi görünüyorum.:27:Karadenizliyim ben.Dalgalı,hırçın:52:

burda bir pamuk varsa o da ben olmalıyım...malum konya...mevlana....mesnevi...ney...semazen..
daha sayayım mı...:9:

Usha bu arada bende de bir 2009 doğumlu yakışıklı var , hem bizde babaanne anneanneden kesin yaşlı çıkar :12:nüfusla oynamaya gerek yok , dünür olup dolaşırsak yanımda her daim çıtır kalırsın , zira ben enlemesine büyüyorum sürekli :52::52:

ausum çok şey istiyor usha...bi daha düşün bence...
utanmasa başlık parası isteyecek...
hatta dün gece işi ağırlığınca altına kadar götürdü...:21::21:

Hımm yakışıklıyı değerlendirelim :ssz: ama tevellüte güvenemem :52: benim akranların çocukları liseye başlayacak :60::60:

Enlemesine büyüme bende de var bu arada :60::60:

Aaaa vuslat seni hatırladım ben :28: Ben ne zaman yarışmaya katılsam , sen iki tarif arasında kalıp(biri ben ) ya kızına , ya eşine sormuştum ya da kura çekmiştin , veeeeeeee ben hep kaybetmiştim :62:

Yok canım olur mu ben eşimle kk iletişimimi paylaşmam:ssz:Ama bir yarışma da kızımla karar vermiştim:31:
Canım benim hafıza biraz zayıf:17: yaşlılık işte:1:Hangi kategoriydi:26:
Ama işte insan aynı derece de beğendiği yemekler olduğunda zorlanıyor:25:

Son düzenleme:

Yok be adram ne tsunamisi , senden bu yana sıcak bir akdeniz meltemi esiyor hep :16:

öyle deme usha hanım, şimdiki kızlar kendinden küçük erkeklerle evleniyor....daha iki gün önce bizim komşunun oğlu 4 yaş küçük biriyle nişanlandı...bebek mebek anlamam ben, oğlanın büyüğü küçüğü olmaz hem :60:

Siz yoksa dünür olup koalisyon mu kuruyorsunuz bana karşı.:60:Oğlum,kızım nedir bu iş.Giderim ha şimdi bdv'ye.:27::52:

burda bir pamuk varsa o da ben olmalıyım...malum konya...mevlana....mesnevi...ney...semazen..
daha sayayım mı...:9:

ausum çok şey istiyor usha...bi daha düşün bence...
utanmasa başlık parası isteyecek...
hatta dün gece işi ağırlığınca altına kadar götürdü...:21::21:

Yok yok usha istemez başlık falan , o seninle dünür olmak istemeyince işi yokuşa sürmüştür gazelim .

Hımm yakışıklıyı değerlendirelim :ssz: ama tevellüte güvenemem :52: benim akranların çocukları liseye başlayacak :60::60:

Enlemesine büyüme bende de var bu arada :60::60:

Tamam işte gençsin benden , benim akranlarımın torunları ile oğlum kreş arkadaşı :52:

Diyete başlayacağım pazartesi :37: arkadaş arıyorum gel beraber başlayalım:29:

Yok canım olur mu ben eşimle kk iletişimimi paylaşmam:ssz:Ama bir yarışma da kızımla karar vermiştim:31:
Canım benim hafıza biraz zayıf:17: yaşlılık işte:1:Hangi kategoriydi:26:
Ama işte insan aynı derece de beğendiği yemekler olduğunda zorlanıyor:25:

Yok ne demek vuslatcım , o benim alhzemierlığım :8: eşini sallamışım arada .

Ben mi ? Hangi kategori mi ? Bu güne kadar 4 yarışmışlığım ve 3 adet 2.liğim var :52:

Back