Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .

Yok anacım ben seninle baş edemem tamam sen nevoşun kızlardan birini al en iyisii

Cıks bozulmaz , geçen sene enlerde ablalık kategorisinde adaylığım hatta kazenden oy almışlığım bile vardı

Tamam abla

ausum çok şey istiyor usha...bi daha düşün bence...
utanmasa başlık parası isteyecek...
hatta dün gece işi ağırlığınca altına kadar götürdü...

Onu ben demedim nevoşun gönlünden koptu
Usha senin kızçe 3 görümceye razı olur mu

:26:ı ıh

Hmmm söylemeyi unuttum bu arada tek veliaht oğlum , ne görümce derdi ne kaynım evlendi eltim cadaloz konuları açma riski yok yani ...

Hem anneme takılan hiç bir şeyde geri alınmadı

Diyete başlayacağım pazartesi arkadaş arıyorum gel beraber başlayalım[/B]
Aus pazartesi diyete başlayanlar aslında diyete hiç başlayamayanlarmış.Niye salı değil de pazartesi.Niye bugün değil de pazartesi.Ben de seninle başlardım ama benimki akşam yemeğine kadar sürüyor.Kabulse başlayayım.

Yok ne demek vuslatcım , o benim alhzemierlığım eşini sallamışım arada .

Ben mi ? Hangi kategori mi ? Bu güne kadar 4 yarışmışlığım ve 3 adet 2.liğim var

Esteğfirullah canımBen Valla 1 saat önce ne yediğimi unutuyorum o kadar yani

Hadi ya o kadar yarışmışmıydınAma ben bazı kategorileri takip edemedim yaz döneminde

Esteğfirullah canımBen Valla 1 saat önce ne yediğimi unutuyorum o kadar yani:

Vuslat ne tesadüf.Ben de unutuyorum ne yediğimi.Ne kadar birbirimize benziyoruz dimi.

Yahu bende diyorum bu iş neden olmuyor , demek keramet pazartesi başlamamaktaymış .

Bunu çözdüm ya adra , yaza cannes sahillerindeyim canım , mayokinimle

Çok isterdim ama ben öyle diyet adı verilen kalıplara sokamıyorum kendimi en fazla 3-5 günlük şok diyet yaparım

Ama spor dersen olur bak çok derin araştırmalar sonucunda leslie ile yürüyüp callan ile coşmaya(ne kadar coşulabilirse) karar verdim ama henüz gün belirlemedim bir gün başlayacağım

Hmmm söylemeyi unuttum bu arada tek veliaht oğlum , ne görümce derdi ne kaynım evlendi eltim cadaloz konuları açma riski yok yani ...

Annesinin geçmişe yönelik araştırmacı ruhu ve ayrıntılı öz geçmişi ile senin oğlan adaylar arasından tek hamleyle sıyrıldı resmen

Yahu bende diyorum bu iş neden olmuyor , demek keramet pazartesi başlamamaktaymış .

Bunu çözdüm ya adra , yaza cannes sahillerindeyim canım , mayokinimle

Evet sen bilmiyormusun Sibel Can hep çarşambaları başlarmış diyete.Hiç belli değil o ayrı mesele tabi.

Oooo mayokini çok iddaalı.Sen şu dakikadan itibaren başla bence.

Siz yoksa dünür olup koalisyon mu kuruyorsunuz bana karşı.Oğlum,kızım nedir bu iş.Giderim ha şimdi bdv'ye.

yok adram yaa, o kadar altını nerden bulayım..
bu gidişle kızı evde kalır ben sana diyim...
bdv'ye bi gidersem şöyle konu açıcam, oğlumun kv adayı ağırlığınca altın istiyoooo
gör sen tepkileri usha'ya...

aus hanım, aus hanım..bikerem onu yapan dedem 1900 lü yıllarda yaşamış bi adam,
biz sözümüzü tutacaktık, burma ise burma, set ise set...
ne istedi de almadık.... hemde senetli sepetli, geri alınmasız....

Usha'yı diskalifiye etme yöntemini bulmuşsun.Bence siz oradan uzak durun yoksa gümbürtüye gideceksiniz.

Ben kızımla bir istişare yapayım sonra oyumu kullanayımBu ara da son gün ne zamandı, ilk sayfaya bakmaya üşendim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…