öyle deme usha hanım, şimdiki kızlar kendinden küçük erkeklerle evleniyor....daha iki gün önce bizim komşunun oğlu 4 yaş küçük biriyle nişanlandı...bebek mebek anlamam ben, oğlanın büyüğü küçüğü olmaz hem
Cıks bozulmaz , geçen sene enlerde ablalık kategorisinde adaylığım hatta kazenden oy almışlığım bile vardı
ausum çok şey istiyor usha...bi daha düşün bence...
utanmasa başlık parası isteyecek...
hatta dün gece işi ağırlığınca altına kadar götürdü...
Usha senin kızçe 3 görümceye razı olur mu
Aus pazartesi diyete başlayanlar aslında diyete hiç başlayamayanlarmış.Diyete başlayacağım pazartesiarkadaş arıyorum gel beraber başlayalım [/B]
Yok ne demek vuslatcım , o benim alhzemierlığımeşini sallamışım arada .
Ben mi ? Hangi kategori mi ? Bu güne kadar 4 yarışmışlığım ve 3 adet 2.liğim var
Esteğfirullah canımBen Valla 1 saat önce ne yediğimi unutuyorum o kadar yani :
Aus pazartesi diyete başlayanlar aslında diyete hiç başlayamayanlarmış.Niye salı değil de pazartesi.Niye bugün değil de pazartesi.Ben de seninle başlardım ama benimki akşam yemeğine kadar sürüyor.Kabulse başlayayım.
Yok yok usha istemez başlık falan , o seninle dünür olmak istemeyince işi yokuşa sürmüştür gazelim .
Tamam işte gençsin benden , benim akranlarımın torunları ile oğlum kreş arkadaşı
Diyete başlayacağım pazartesiarkadaş arıyorum gel beraber başlayalım
Hmmm söylemeyi unuttum bu arada tek veliaht oğlum , ne görümce derdi ne kaynım evlendi eltim cadaloz konuları açma riski yok yani ...
Hem anneme takılan hiç bir şeyde geri alınmadı
Yahu bende diyorum bu iş neden olmuyor , demek keramet pazartesi başlamamaktaymış .
Bunu çözdüm ya adra , yaza cannes sahillerindeyim canım , mayokinimle
Kesin ve net '' ı ıh ''
Siz yoksa dünür olup koalisyon mu kuruyorsunuz bana karşı.Oğlum,kızım nedir bu iş.Giderim ha şimdi bdv'ye.
Hmmm söylemeyi unuttum bu arada tek veliaht oğlum , ne görümce derdi ne kaynım evlendi eltim cadaloz konuları açma riski yok yani ...
Hem anneme takılan hiç bir şeyde geri alınmadı
Vuslat ne tesadüf.Ben de unutuyorum ne yediğimi.Ne kadar birbirimize benziyoruz dimi.
yok adram yaa, o kadar altını nerden bulayım..
bu gidişle kızı evde kalır ben sana diyim...
bdv'ye bi gidersem şöyle konu açıcam, oğlumun kv adayı ağırlığınca altın istiyoooo
gör sen tepkileri usha'ya...
Ama 3 görümce diyorsun
Oylarımı etkileyeceğini bile bilsem kızımın başını yakamam arkadaşım
Aaa ben birşey demedim iftira.
Bugünleride mi görecektim iftiracı konumuna düştümDelil olarak yukarıdaki yoruma bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?