Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .

Evet entrikasız olmaz zaten.Nerede entrika orada kadınlar.Hatta ne kadar çok hayal gücü çalışırsa o kadar ilgi çeker.

Eyvah Dejavu banlandı sıra bende mi diye başlık aç sen.

aycaaaaaaa,
llazkizi34,
Mercani,
muki,
nicksiz,
office,
Peputable,
selxxx,
Surrender,
TaeYang
talopames,

Oylarınız için çok çok teşekkür ederim.:119:

Oylamaya katılımı arttırmak için bdv usulü hain planlar içindeyim

Ama adra gaz verdi onuda belirteyim

Gerçekten yapsana bunu.İlgi çeker belki.

Evet entrikasız olmaz zaten.Nerede entrika orada kadınlar.Hatta ne kadar çok hayal gücü çalışırsa o kadar ilgi çeker.

Daha can alıcı olmalı

Şu nasıl
Tek tek yok edecekler bizi

100 kişi tıklasa bunlardan 80 i buraya gelse 60 ı oy kullansa 10 u bana oy verse allah bereket versin

Ben gidiyorum senin dediğin şekilde başlık açmaya.Banlanırmıyım acaba?Garanti verin gideyim açayım.

Usha biz burada konuşurken Gazel'in oyları artıyor anlamadım bu işi.Bir oy daha almış.Hatun gizli ve derinden ilerliyor.

Ben gidiyorum senin dediğin şekilde başlık açmaya.Banlanırmıyım acaba?Garanti verin gideyim açayım.

Garanti veremem zaten garantisi olsa ben açardım ama tertemis sicilime leke gelsin istemem

Usha biz burada konuşurken Gazel'in oyları artıyor anlamadım bu işi.Bir oy daha almış.Hatun gizli ve derinden ilerliyor.

Hımmm şöyle yapalım ozaman şimdi ben susayım sen gazeli konuştur bakalım benim oylar artacakmı artarsa nevoşu çağırırız o gazeli oyalarken gelsin bize oylar

Bak aklıma koymuştum açacaktım ben de.Benim sicilim de temiz.Sicili bozuk birini bulalım o zaman ona dokunmaz.

Gazel bunu okuduktan sonra gelir mi sanıyorsun.

Son düzenleme:
Hepinizi konuşturmaya geldim Siz konuşun oylar sedacığıma gitsin , zaten gri olması hasebi ile halkın vicdan oylarınıda alır .

Ne oluyor burada bakayım Durumlar nasıl aslıcım ? Gazel üzüyor mu seni ?

Amanin neler oldu burda açtınızmı yoksam

Açabiliriz heran etrafı kolaçan ediyoruduk edi büdü varmı diye

Bak aklıma koymuştum açacaktım ben de.Benim sicilim de temiz.Sicili bozuk birini bulalım o zaman ona dokunmaz.

Gazel bunu okuduktan sonra gelir mi sanıyorsun.

Gelir gelir kayanana damarı var onda .60:

Oylamaya katılımı arttırmak için bdv usulü hain planlar içindeyim

Ama adra gaz verdi onuda belirteyim

100 kişi tıklasa bunlardan 80 i buraya gelse 60 ı oy kullansa 10 u bana oy verse allah bereket versin

Gidiyorum açmaya banlanırmıyım.

Bamlanırsan mabusta sana iyi bakarım

Açma gülüm açma , diskalifiye teorileri bunlar

Kim sokuyor aklına bunları senin ? Uslu uslu durun bakayım , aaaaa ben sizi böyle bırakmadım en son

Hepinizi konuşturmaya geldim Siz konuşun oylar sedacığıma gitsin , zaten gri olması hasebi ile halkın vicdan oylarınıda alır .

Aus Gazel'e mi çalışıyorsun yoksa.Seda'nın geri dönüşü kaç gündü.Uzun olsa bari.

Durumlar iç güveysinden hallica.Sen nasılsın?Yoksun yine kaç gündür.Gazel'i bir yakalarsam bırakmayacağım.

bu nasıl bir hinliktir, bu nasıl bir cadıca fikirdir...
güzel fikir bulmuşsunuz, ama size tavsiyem bdv ye açmayın konuyu, çünkü bdv'ye açılan yüzde doksan konu, bilakis konu sahibini suçlayarak sonuçlanıyor...oy alıcaz derken yarışmadan atılacak kıvama getirebilirler valla

Amanın ajan vaaarr balerina sabredemedin dimi 3 saat daha hemen yolladın ajanları

Git canım hiç bişiy olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…