-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.184 32.033 798 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.561 Bir mesajı yazamadım şu telefondan
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.562 CoolKul .!.: Hep öyle derler erkek anneleri, kızı alana kadar Genişletmek için tıkla... Dimi ama gazeldustubaglara .!.: kızlar hepinize hayırlı geceler diliyorum... sabah çok erken kalkıcam... allaha emanet olun.. Genişletmek için tıkla... İyi geceler canım
CoolKul .!.: Hep öyle derler erkek anneleri, kızı alana kadar Genişletmek için tıkla... Dimi ama gazeldustubaglara .!.: kızlar hepinize hayırlı geceler diliyorum... sabah çok erken kalkıcam... allaha emanet olun.. Genişletmek için tıkla... İyi geceler canım
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.563 vuslat79 .!.: 4.sınıfa geçti canım Benim oğluşum bodur Genişletmek için tıkla... Yok estağfurullah benim kız irice biraz Nevreste .!.: İyi geceler canım Ben de çıkıyorum hanımlar sohbet için çok teşekkürler hayırlı geceler Genişletmek için tıkla... CoolKul .!.: Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii saat 01:30 ve yarın sabah iş var Behlül kaçar, yarın devam edelim, öpüyorum hepinizi Genişletmek için tıkla... E bir yeniledim sayfayı herkes gitmiş iyi geceler bari CoolKul .!.: Yeme beni recep, din kardeşiyiz Açtığın el yufkasından bakınca karşı apartmanın kileri görünüyor, atmaaaaaaaaa, atmaaaaaaaaaaaaaa :86: Genişletmek için tıkla...
vuslat79 .!.: 4.sınıfa geçti canım Benim oğluşum bodur Genişletmek için tıkla... Yok estağfurullah benim kız irice biraz Nevreste .!.: İyi geceler canım Ben de çıkıyorum hanımlar sohbet için çok teşekkürler hayırlı geceler Genişletmek için tıkla... CoolKul .!.: Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii saat 01:30 ve yarın sabah iş var Behlül kaçar, yarın devam edelim, öpüyorum hepinizi Genişletmek için tıkla... E bir yeniledim sayfayı herkes gitmiş iyi geceler bari CoolKul .!.: Yeme beni recep, din kardeşiyiz Açtığın el yufkasından bakınca karşı apartmanın kileri görünüyor, atmaaaaaaaaa, atmaaaaaaaaaaaaaa :86: Genişletmek için tıkla...
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.184 32.033 798 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.564 Hayırlı geceler ushacım
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.565 vuslat79 .!.: Hayırlı geceler ushacım Genişletmek için tıkla... Sende gittin sanmıştım vuslat herkes hayırlı geceler deyince Kız sana kaldı gitmeden söz keselim istersen
vuslat79 .!.: Hayırlı geceler ushacım Genişletmek için tıkla... Sende gittin sanmıştım vuslat herkes hayırlı geceler deyince Kız sana kaldı gitmeden söz keselim istersen
_MedceziR_ «DirenTürkiye» Kayıtlı Üye 15 Ekim 2010 16.931 12.191 298 İzmir 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.566 Eneee uso burdaymış Midem bulanıyor gençler
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.567 _MedceziR_ .!.: Eneee uso burdaymış Midem bulanıyor gençler Genişletmek için tıkla... Karbonatlı su her derde deva ama tadı berbat
_MedceziR_ .!.: Eneee uso burdaymış Midem bulanıyor gençler Genişletmek için tıkla... Karbonatlı su her derde deva ama tadı berbat
_MedceziR_ «DirenTürkiye» Kayıtlı Üye 15 Ekim 2010 16.931 12.191 298 İzmir 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.568 Usha .!.: Karbonatlı su her derde deva ama tadı berbat Genişletmek için tıkla... iyi geliyor mu cidden bulantıya? Elma yağı getirtiyoruz biz marmaristen, onu sürdüm ve bir parmak ta yaladım şimdi..Ama bulanıyor hala ince ince Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2013
Usha .!.: Karbonatlı su her derde deva ama tadı berbat Genişletmek için tıkla... iyi geliyor mu cidden bulantıya? Elma yağı getirtiyoruz biz marmaristen, onu sürdüm ve bir parmak ta yaladım şimdi..Ama bulanıyor hala ince ince
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.569 _MedceziR_ .!.: iyi geliyor mu cidden bulantıya? Elma yağı getirtiyoruz biz marmaristen, onu sürdüm ve bir parmak ta yaladım şimdi..Ama bulanıyor hala ince ince Genişletmek için tıkla... Geliyor canım ama içerken mide bulantısına hakim olabilmek lazım
_MedceziR_ .!.: iyi geliyor mu cidden bulantıya? Elma yağı getirtiyoruz biz marmaristen, onu sürdüm ve bir parmak ta yaladım şimdi..Ama bulanıyor hala ince ince Genişletmek için tıkla... Geliyor canım ama içerken mide bulantısına hakim olabilmek lazım
_MedceziR_ «DirenTürkiye» Kayıtlı Üye 15 Ekim 2010 16.931 12.191 298 İzmir 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.570 Usha .!.: Geliyor canım ama içerken mide bulantısına hakim olabilmek lazım Genişletmek için tıkla... İçeyim o zaman dur ya var evde..Pfff..saatlerdir deli etti beni.. Bu arada yarın yemek yapıcam, canım istedi inanabiliyomusun Fotolayıp koyim buraya da benle dalga geçen siz sevgili dostlarımı utandırim
Usha .!.: Geliyor canım ama içerken mide bulantısına hakim olabilmek lazım Genişletmek için tıkla... İçeyim o zaman dur ya var evde..Pfff..saatlerdir deli etti beni.. Bu arada yarın yemek yapıcam, canım istedi inanabiliyomusun Fotolayıp koyim buraya da benle dalga geçen siz sevgili dostlarımı utandırim
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.571 _MedceziR_ .!.: İçeyim o zaman dur ya var evde..Pfff..saatlerdir deli etti beni.. Bu arada yarın yemek yapıcam, canım istedi inanabiliyomusun Fotolayıp koyim buraya da benle dalga geçen siz sevgili dostlarımı utandırim Genişletmek için tıkla... Suya karıştırma olmazsa...ağzına 1 çay kaşığı kabonatı at hap içer gibi üzerine su iç tadı fazla yayılmasın:26: Utanırmıyız sence
_MedceziR_ .!.: İçeyim o zaman dur ya var evde..Pfff..saatlerdir deli etti beni.. Bu arada yarın yemek yapıcam, canım istedi inanabiliyomusun Fotolayıp koyim buraya da benle dalga geçen siz sevgili dostlarımı utandırim Genişletmek için tıkla... Suya karıştırma olmazsa...ağzına 1 çay kaşığı kabonatı at hap içer gibi üzerine su iç tadı fazla yayılmasın:26: Utanırmıyız sence
_MedceziR_ «DirenTürkiye» Kayıtlı Üye 15 Ekim 2010 16.931 12.191 298 İzmir 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.572 Usha .!.: Suya karıştırma olmazsa...ağzına 1 çay kaşığı kabonatı at hap içer gibi üzerine su iç tadı fazla yayılmasın:26: Utanırmıyız sence Genişletmek için tıkla... Tamam canım öyle yapayım, hatta bu mesajdan sonra kalkıyorum, gelmezsem 112 yi ara Elbetteki utanırsınız
Usha .!.: Suya karıştırma olmazsa...ağzına 1 çay kaşığı kabonatı at hap içer gibi üzerine su iç tadı fazla yayılmasın:26: Utanırmıyız sence Genişletmek için tıkla... Tamam canım öyle yapayım, hatta bu mesajdan sonra kalkıyorum, gelmezsem 112 yi ara Elbetteki utanırsınız
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.573 _MedceziR_ .!.: Tamam canım öyle yapayım, hatta bu mesajdan sonra kalkıyorum, gelmezsem 112 yi ara Elbetteki utanırsınız Genişletmek için tıkla... Bende kız uyumuşken yatayım diyordum sabaha kadar bişey olur mu ki sana sen öyle diyorsan
_MedceziR_ .!.: Tamam canım öyle yapayım, hatta bu mesajdan sonra kalkıyorum, gelmezsem 112 yi ara Elbetteki utanırsınız Genişletmek için tıkla... Bende kız uyumuşken yatayım diyordum sabaha kadar bişey olur mu ki sana sen öyle diyorsan
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.574 Med içime sinmedi bekleyeyim dedim ama yoksun :26: arayayımmı acep 112 yi
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.087 161.089 798 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.575 Günaydın Son düzenleme: 5 Aralık 2013
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.766 13.437 823 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.576 Günaydın. Şu oylamayı Bir Derdim Var Bölümüne açsak herkes oy kullanırdı:)Bu ne yahu oy kullanmaya bile üşeniyor hanımlarımız.
Günaydın. Şu oylamayı Bir Derdim Var Bölümüne açsak herkes oy kullanırdı:)Bu ne yahu oy kullanmaya bile üşeniyor hanımlarımız.
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.577 Efser .!.: Eki Görüntüle 884171 Günaydın Genişletmek için tıkla... adra .!.: Günaydın. Şu oylamayı Bir Derdim Var Bölümüne açsak herkes oy kullanırdı:)Bu ne yahu oy kullanmaya bile üşeniyor hanımlarımız. Genişletmek için tıkla... Günaydın Bdv ve konu açayım mı bir yemek yaptım kimse beğenmedi diye
Efser .!.: Eki Görüntüle 884171 Günaydın Genişletmek için tıkla... adra .!.: Günaydın. Şu oylamayı Bir Derdim Var Bölümüne açsak herkes oy kullanırdı:)Bu ne yahu oy kullanmaya bile üşeniyor hanımlarımız. Genişletmek için tıkla... Günaydın Bdv ve konu açayım mı bir yemek yaptım kimse beğenmedi diye
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.766 13.437 823 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.578 Usha .!.: Günaydın Bdv ve konu açayım mı bir yemek yaptım kimse beğenmedi diye Genişletmek için tıkla... Aç aç belki dikkat çeker gelirler oy kullanmaya.Bak iyi fikir düşünmek lazım bunu.
Usha .!.: Günaydın Bdv ve konu açayım mı bir yemek yaptım kimse beğenmedi diye Genişletmek için tıkla... Aç aç belki dikkat çeker gelirler oy kullanmaya.Bak iyi fikir düşünmek lazım bunu.
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.579 adra .!.: Aç aç belki dikkat çeker gelirler oy kullanmaya.Bak iyi fikir düşünmek lazım bunu. Genişletmek için tıkla... Biraz entrika katmak lazım ama kıskanç rakiplerim yemek fotoğraflarımla oynamış diye eklemeli Hatta rakiplerden birini ajan tutup banlattırmışlar beni de heran banlatabilirler çok korkuyorum desem daha iyi olur sanki
adra .!.: Aç aç belki dikkat çeker gelirler oy kullanmaya.Bak iyi fikir düşünmek lazım bunu. Genişletmek için tıkla... Biraz entrika katmak lazım ama kıskanç rakiplerim yemek fotoğraflarımla oynamış diye eklemeli Hatta rakiplerden birini ajan tutup banlattırmışlar beni de heran banlatabilirler çok korkuyorum desem daha iyi olur sanki
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.087 161.089 798 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.580 Burda neler oluyor