• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Açabiliriz heran :ssz: etrafı kolaçan ediyoruduk edi büdü varmı diye:17: :52::52:

Gelir gelir :ssz: kayanana damarı var onda :60:.60::60::60:

Vayy bdvye düştük bu şekildemi olacaktı sonumuz :52:
Kızlar link verilebilinirde ben yarışmadayım işte etik olmuyor :ssz:bundada katılmak istemiyorum işte sonra tutamıyorum kendimi işte :52:

Açma gülüm açma , diskalifiye teorileri bunlar :52:

Kim sokuyor aklına bunları senin ? Uslu uslu durun bakayım , aaaaa ben sizi böyle bırakmadım en son :8:

Fikir adranındı ki :60::60::60:

Aus Gazel'e mi çalışıyorsun yoksa.:60:Seda'nın geri dönüşü kaç gündü.:27:Uzun olsa bari.:9:

Durumlar iç güveysinden hallica.:1:Sen nasılsın?Yoksun yine kaç gündür.Gazel'i bir yakalarsam bırakmayacağım.:4:
Seda 4 te çıkıyo canım :ssz:ama işi vardır onun bir bitiremiyor ki işleri :60::60:

bu nasıl bir hinliktir, bu nasıl bir cadıca fikirdir...:60:
güzel fikir bulmuşsunuz, ama size tavsiyem bdv ye açmayın konuyu, çünkü bdv'ye açılan yüzde doksan konu, bilakis konu sahibini suçlayarak sonuçlanıyor...oy alıcaz derken yarışmadan atılacak kıvama getirebilirler valla :60:

adra açsın diyorum işte konuyu :60::60:

:60::60:

Bamlanırsan mabusta sana iyi bakarım :51::52:

Ayyy ben kapalı ortamlara gelemem.Duvarlar üstüme üstüme gelir:60:

Açma gülüm açma , diskalifiye teorileri bunlar :52:

Kim sokuyor aklına bunları senin ? Uslu uslu durun bakayım , aaaaa ben sizi böyle bırakmadım en son :8:

Ama bu da bizim derdimiz.Herkesin bir derdi var yazıyor benim neyim eksik.:27:Bir iki gün verseler açarım.:27:

Aus Gazel'e mi çalışıyorsun yoksa.:60:Seda'nın geri dönüşü kaç gündü.:27:Uzun olsa bari.:9:

Durumlar iç güveysinden hallica.:1:Sen nasılsın?Yoksun yine kaç gündür.Gazel'i bir yakalarsam bırakmayacağım.:4:

Tabii ki ahretliğime çalışıyorum :24::24:

Kaplıcalardaydım arkadaşım , malum kireçlenme , romatizma , fıtık :52::52:

Amanın ajan vaaarr :15: balerina sabredemedin dimi 3 saat daha hemen yolladın ajanları :60::60::60:

Git canım hiç bişiy olmaz :60::60::60::60:

Sağ gösterip sol vurabilirim her an Usha , benim ne amaca hizmet ettiğim çözümlenemedi henüz :52:

Ama bu da bizim derdimiz.Herkesin bir derdi var yazıyor benim neyim eksik.:27:Bir iki gün verseler açarım.:27:

İlk cezan olacaksa bir gün alırsın zaten canım , yol göstermiş gibi olmayayım da , ilk ceza 10 puan , 24 saat ....

Her şey tecrübe ile sabit :1:

Vayy bdvye düştük bu şekildemi olacaktı sonumuz :52:
Kızlar link verilebilinirde ben yarışmadayım işte etik olmuyor :ssz:bundada katılmak istemiyorum işte sonra tutamıyorum kendimi işte :52:

Sana dedim ama dimi katılma diye :ssz:

Aç canım sen 1 gün bile vermezler 5-6 saate çıkarsın :52::52:

bari sen yapma adram...kırk yılın başında bi yarışma lehime, kursağımda kalıcak valla :14:

Hepinizi konuşturmaya geldim :52:Siz konuşun oylar sedacığıma gitsin , zaten gri olması hasebi ile halkın vicdan oylarınıda alır .

Ne oluyor burada bakayım :6:Durumlar nasıl aslıcım ? Gazel üzüyor mu seni ?

o bugün dönecekti ausum...5'inde döerim diye haber yollamıştı ama...
bu arada gazel üzüyormu derken neyi kastettin...aşkolsun ahretim burda mağdur biri varsa o da benim :5:

bu nasıl bir hinliktir, bu nasıl bir cadıca fikirdir...:60:
güzel fikir bulmuşsunuz, ama size tavsiyem bdv ye açmayın konuyu, çünkü bdv'ye açılan yüzde doksan konu, bilakis konu sahibini suçlayarak sonuçlanıyor...oy alıcaz derken yarışmadan atılacak kıvama getirebilirler valla :60:

Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.:60:Canım ekşın istiyor bakalım hayırlısı artık.:27:

Tabii ki ahretliğime çalışıyorum :24::24:

Kaplıcalardaydım arkadaşım , malum kireçlenme , romatizma , fıtık :52::52:

Sağ gösterip sol vurabilirim her an Usha , benim ne amaca hizmet ettiğim çözümlenemedi henüz :52:

İyi iyi şimdilik sen sedaya çalış:ssz: 15 oya gelince onun oylar yeni düzenlemeler yaparız sistemde :60::60:

İlk cezan olacaksa bir gün alırsın zaten canım , yol göstermiş gibi olmayayım da , ilk ceza 10 puan , 24 saat ....

Her şey tecrübe ile sabit :1:

Uyarı yokmuydu ya ilk:26:

Hiç uyarı bile almadığımdan bilemiyorum tabi ben bu durumları :21:

Fikir adranındı ki :60::60::60:

Seda 4 te çıkıyo canım :ssz:ama işi vardır onun bir bitiremiyor ki işleri :60::60:

adra açsın diyorum işte konuyu :60::60:

adra görüyomusun şikeyi...
harcayacaklar seni bacım...gelme oyuna...
bak anlaşabiliriz senle...:27: yarışma son değil ya...daha nice yarışmalar olur...bence dost olmamız ikimizinde lehine canım :27:

bari sen yapma adram...kırk yılın başında bi yarışma lehime, kursağımda kalıcak valla :14:

bu arada gazel üzüyormu derken neyi kastettin...aşkolsun ahretim burda mağdur biri varsa o da benim :5:

Yok şimdi doğruya doğruya 1. gidenler hiç bir zaman mağdur olmaz gazelim , heo ikinciler , üçüncüler (sözüm meclisten dışarı :9: )

korunup kollanmayı hakkeder , paşalar gibi kurulmuşsun etli ekmeğinle tahtına , şurda kalmış 3 gün , daha dur ikramaya var asıl , geçen sefer 200 oy ile 1. olmuştu :52::52::52::52::52:

Mağdur edebiyatı yapmayınız sayın yarışmacı :ssz:

Sizdeki potansiyel kayanana ruhu yeter (bknz: 3-5 sayfa geride) :60::60::60:
Torpile seni özel odayaya alırız :60:

Vaayyy özel odaa:ssz: ben olsam bu teklifi kaçırmam hemen konumu açarım adra :60::60:

adra görüyomusun şikeyi...
harcayacaklar seni bacım...gelme oyuna...
bak anlaşabiliriz senle...:27: yarışma son değil ya...daha nice yarışmalar olur...bence dost olmamız ikimizinde lehine canım :27:

Ben harcanmışım zati.Roma'yı bile yakarım.:60::60::60:

Maksat oy kullanımını artırmak canım.:27:

İyi iyi şimdilik sen sedaya çalış:ssz: 15 oya gelince onun oylar yeni düzenlemeler yaparız sistemde :60::60:

Uyarı yokmuydu ya ilk:26:

Hiç uyarı bile almadığımdan bilemiyorum tabi ben bu durumları :21:

Uyarı da vardır elbette ama bana nasip olmadı , hayır önce bir uyar , ahh aus yanlış yoldasın de , ıı ıhh direk gri bir gökyüzüne açılan sabahlara uyandım hep :32:

Gazele oy verdim , sedaya çalışıyorum , 15 den sonra sistemi değiştiriyorum :52::52::52::52: Neyim ben yahu ?

Varda giriş iznin olmaz işte :5:
Mağdur edebiyatı yapmayınız sayın yarışmacı :ssz:

Sizdeki potansiyel kayanana ruhu yeter (bknz: 3-5 sayfa geride) :60::60::60:

Vaayyy özel odaa:ssz: ben olsam bu teklifi kaçırmam hemen konumu açarım adra :60::60:

Tahrik var :60: kazen müne sizi bdv den toplar sonra :18:durun yapmayın dedim derim :51:

Back