• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Biraz entrika katmak lazım ama:ssz: kıskanç rakiplerim yemek fotoğraflarımla oynamış diye eklemeli :60::60::60::60:

Hatta rakiplerden birini ajan tutup banlattırmışlar beni de heran banlatabilirler çok korkuyorum desem daha iyi olur sanki :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Evet entrikasız olmaz zaten.Nerede entrika orada kadınlar.:27:Hatta ne kadar çok hayal gücü çalışırsa o kadar ilgi çeker.:60:

Eyvah Dejavu banlandı sıra bende mi diye başlık aç sen.:9:

aycaaaaaaa,
llazkizi34,
Mercani,
muki,
nicksiz,
office,
Peputable,
selxxx,
Surrender,
TaeYang
talopames,

Oylarınız için çok çok teşekkür ederim.:119:

Evet entrikasız olmaz zaten.Nerede entrika orada kadınlar.:27:Hatta ne kadar çok hayal gücü çalışırsa o kadar ilgi çeker.:60:

Daha can alıcı olmalı:ssz:

Şu nasıl:51:
Tek tek yok edecekler bizi :52:

100 kişi tıklasa bunlardan 80 i buraya gelse 60 ı oy kullansa 10 u bana oy verse allah bereket versin :60::60::60::60:
:60::60::60:

Ben gidiyorum senin dediğin şekilde başlık açmaya.:52:Banlanırmıyım acaba?Garanti verin gideyim açayım.:27:

Usha biz burada konuşurken Gazel'in oyları artıyor anlamadım bu işi.:9:Bir oy daha almış.Hatun gizli ve derinden ilerliyor.:52:

:60::60::60:

Ben gidiyorum senin dediğin şekilde başlık açmaya.:52:Banlanırmıyım acaba?Garanti verin gideyim açayım.:27:

Garanti veremem :52:zaten garantisi olsa ben açardım:ssz: ama tertemis sicilime leke gelsin istemem :21:

Usha biz burada konuşurken Gazel'in oyları artıyor anlamadım bu işi.:9:Bir oy daha almış.Hatun gizli ve derinden ilerliyor.:52:

Hımmm:ssz: şöyle yapalım ozaman şimdi ben susayım sen gazeli konuştur bakalım benim oylar artacakmı:52: artarsa nevoşu çağırırız o gazeli oyalarken gelsin bize oylar :60::60::60::60:

Garanti veremem :52:zaten garantisi olsa ben açardım:ssz: ama tertemis sicilime leke gelsin istemem :21:

Hımmm:ssz: şöyle yapalım ozaman şimdi ben susayım sen gazeli konuştur bakalım benim oylar artacakmı:52: artarsa nevoşu çağırırız o gazeli oyalarken gelsin bize oylar :60::60::60::60:

Bak aklıma koymuştum açacaktım ben de.:ssz:Benim sicilim de temiz.Sicili bozuk birini bulalım o zaman ona dokunmaz.:60:

Gazel bunu okuduktan sonra gelir mi sanıyorsun.:1:

Son düzenleme:
Hepinizi konuşturmaya geldim :52:Siz konuşun oylar sedacığıma gitsin , zaten gri olması hasebi ile halkın vicdan oylarınıda alır .

Ne oluyor burada bakayım :6:Durumlar nasıl aslıcım ? Gazel üzüyor mu seni ?

Amanin neler oldu burda :52:açtınızmı yoksam :52:

Açabiliriz heran :ssz: etrafı kolaçan ediyoruduk edi büdü varmı diye:17: :52::52:

Bak aklıma koymuştum açacaktım ben de.:ssz:Benim sicilim de temiz.Sicili bozuk birini bulalım o zaman ona dokunmaz.:60:

Gazel bunu okuduktan sonra gelir mi sanıyorsun.:1:

Gelir gelir :ssz: kayanana damarı var onda :60:.60::60::60:

Oylamaya katılımı arttırmak için bdv usulü hain planlar içindeyim:52::52:

Ama adra gaz verdi onuda belirteyim :27:

100 kişi tıklasa bunlardan 80 i buraya gelse 60 ı oy kullansa 10 u bana oy verse allah bereket versin :60::60::60::60:
:60::60:
Gidiyorum açmaya banlanırmıyım.:52:

Bamlanırsan mabusta sana iyi bakarım :51::52:

Hepinizi konuşturmaya geldim :52:Siz konuşun oylar sedacığıma gitsin , zaten gri olması hasebi ile halkın vicdan oylarınıda alır .

Aus Gazel'e mi çalışıyorsun yoksa.:60:Seda'nın geri dönüşü kaç gündü.:27:Uzun olsa bari.:9:

Durumlar iç güveysinden hallica.:1:Sen nasılsın?Yoksun yine kaç gündür.Gazel'i bir yakalarsam bırakmayacağım.:4:

bu nasıl bir hinliktir, bu nasıl bir cadıca fikirdir...:60:
güzel fikir bulmuşsunuz, ama size tavsiyem bdv ye açmayın konuyu, çünkü bdv'ye açılan yüzde doksan konu, bilakis konu sahibini suçlayarak sonuçlanıyor...oy alıcaz derken yarışmadan atılacak kıvama getirebilirler valla :60:

Amanın ajan vaaarr :15: balerina sabredemedin dimi 3 saat daha hemen yolladın ajanları :60::60::60:

Gidiyorum açmaya banlanırmıyım.:52:

Git canım hiç bişiy olmaz :60::60::60::60:

Back