- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
Burda neler oluyor
Oylamaya katılımı arttırmak için bdv usulü hain planlar içindeyim
Ama adra gaz verdi onuda belirteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda neler oluyor
Biraz entrika katmak lazım ama kıskanç rakiplerim yemek fotoğraflarımla oynamış diye eklemeli
Hatta rakiplerden birini ajan tutup banlattırmışlar beni de heran banlatabilirler çok korkuyorum desem daha iyi olur sanki
Evet entrikasız olmaz zaten.Nerede entrika orada kadınlar.Hatta ne kadar çok hayal gücü çalışırsa o kadar ilgi çeker.
Eyvah Dejavu banlandı sıra bende mi diye başlık aç sen.
Daha can alıcı olmalı
Şu nasıl
Tek tek yok edecekler bizi
Çok can alıcı.Korku filmi gibi.Tıklanma rekoru kırabilirsin.
100 kişi tıklasa bunlardan 80 i buraya gelse 60 ı oy kullansa 10 u bana oy verse allah bereket versin
Ben gidiyorum senin dediğin şekilde başlık açmaya.Banlanırmıyım acaba?Garanti verin gideyim açayım.
Usha biz burada konuşurken Gazel'in oyları artıyor anlamadım bu işi.Bir oy daha almış.Hatun gizli ve derinden ilerliyor.
Garanti veremem zaten garantisi olsa ben açardım ama tertemis sicilime leke gelsin istemem
Hımmm şöyle yapalım ozaman şimdi ben susayım sen gazeli konuştur bakalım benim oylar artacakmı artarsa nevoşu çağırırız o gazeli oyalarken gelsin bize oylar
Amanin neler oldu burda açtınızmı yoksam
Amanin neler oldu burda açtınızmı yoksam
Bak aklıma koymuştum açacaktım ben de.Benim sicilim de temiz.Sicili bozuk birini bulalım o zaman ona dokunmaz.
Gazel bunu okuduktan sonra gelir mi sanıyorsun.
Evet entrikasız olmaz zaten.Nerede entrika orada kadınlar.Hatta ne kadar çok hayal gücü çalışırsa o kadar ilgi çeker.
Eyvah Dejavu banlandı sıra bende mi diye başlık aç sen.
100 kişi tıklasa bunlardan 80 i buraya gelse 60 ı oy kullansa 10 u bana oy verse allah bereket versin
Gidiyorum açmaya banlanırmıyım.
Hepinizi konuşturmaya geldim Siz konuşun oylar sedacığıma gitsin , zaten gri olması hasebi ile halkın vicdan oylarınıda alır .
Ne oluyor burada bakayım Durumlar nasıl aslıcım ? Gazel üzüyor mu seni ?
Garanti veremem zaten garantisi olsa ben açardım ama tertemis sicilime leke gelsin istemem
Hımmm şöyle yapalım ozaman şimdi ben susayım sen gazeli konuştur bakalım benim oylar artacakmı artarsa nevoşu çağırırız o gazeli oyalarken gelsin bize oylar
Hepinizi konuşturmaya geldim Siz konuşun oylar sedacığıma gitsin , zaten gri olması hasebi ile halkın vicdan oylarınıda alır .
Ne oluyor burada bakayım Durumlar nasıl aslıcım ? Gazel üzüyor mu seni ?