- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
Burda neler oluyor![]()
Oylamaya katılımı arttırmak için bdv usulü hain planlar içindeyim

Ama adra gaz verdi onuda belirteyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda neler oluyor![]()
Biraz entrika katmak lazım amakıskanç rakiplerim yemek fotoğraflarımla oynamış diye eklemeli
Hatta rakiplerden birini ajan tutup banlattırmışlar beni de heran banlatabilirler çok korkuyorum desem daha iyi olur sanki![]()
Ama adra gaz verdi onuda belirteyim![]()
Evet entrikasız olmaz zaten.Nerede entrika orada kadınlar.Hatta ne kadar çok hayal gücü çalışırsa o kadar ilgi çeker.
Eyvah Dejavu banlandı sıra bende mi diye başlık aç sen.![]()
Daha can alıcı olmalı
Şu nasıl
Tek tek yok edecekler bizi![]()
Çok can alıcı.Korku filmi gibi.
Tıklanma rekoru kırabilirsin.
![]()
100 kişi tıklasa bunlardan 80 i buraya gelse 60 ı oy kullansa 10 u bana oy verse allah bereket versin![]()
Ben gidiyorum senin dediğin şekilde başlık açmaya.Banlanırmıyım acaba?Garanti verin gideyim açayım.
![]()
Usha biz burada konuşurken Gazel'in oyları artıyor anlamadım bu işi.Bir oy daha almış.Hatun gizli ve derinden ilerliyor.
![]()
Garanti verememzaten garantisi olsa ben açardım
ama tertemis sicilime leke gelsin istemem
Hımmmşöyle yapalım ozaman şimdi ben susayım sen gazeli konuştur bakalım benim oylar artacakmı
artarsa nevoşu çağırırız o gazeli oyalarken gelsin bize oylar
![]()
Amanin neler oldu burdaaçtınızmı yoksam
![]()
Amanin neler oldu burdaaçtınızmı yoksam
![]()
Bak aklıma koymuştum açacaktım ben de.Benim sicilim de temiz.Sicili bozuk birini bulalım o zaman ona dokunmaz.
Gazel bunu okuduktan sonra gelir mi sanıyorsun.![]()
Ama adra gaz verdi onuda belirteyim![]()
Evet entrikasız olmaz zaten.Nerede entrika orada kadınlar.Hatta ne kadar çok hayal gücü çalışırsa o kadar ilgi çeker.
Eyvah Dejavu banlandı sıra bende mi diye başlık aç sen.![]()
100 kişi tıklasa bunlardan 80 i buraya gelse 60 ı oy kullansa 10 u bana oy verse allah bereket versin![]()
Gidiyorum açmaya banlanırmıyım.![]()
Hepinizi konuşturmaya geldimSiz konuşun oylar sedacığıma gitsin , zaten gri olması hasebi ile halkın vicdan oylarınıda alır .
Ne oluyor burada bakayımDurumlar nasıl aslıcım ? Gazel üzüyor mu seni ?
Garanti verememzaten garantisi olsa ben açardım
ama tertemis sicilime leke gelsin istemem
Hımmmşöyle yapalım ozaman şimdi ben susayım sen gazeli konuştur bakalım benim oylar artacakmı
artarsa nevoşu çağırırız o gazeli oyalarken gelsin bize oylar
![]()
Hepinizi konuşturmaya geldimSiz konuşun oylar sedacığıma gitsin , zaten gri olması hasebi ile halkın vicdan oylarınıda alır .
Ne oluyor burada bakayımDurumlar nasıl aslıcım ? Gazel üzüyor mu seni ?