• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
4.sınıfa geçti canım:nazar:

Benim oğluşum bodur:9::9:

Yok estağfurullah benim kız irice biraz:1:

İyi geceler canım:16::16:
Ben de çıkıyorum hanımlar sohbet için çok teşekkürler hayırlı geceler:16::16::54:

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii saat 01:30 ve yarın sabah iş var :43:
Behlül kaçar, yarın devam edelim, öpüyorum hepinizi :48::48::48::48::48::48:

E bir yeniledim sayfayı herkes gitmiş:53: iyi geceler bari :3::3:

Yeme beni recep, din kardeşiyiz :23:
Açtığın el yufkasından bakınca karşı apartmanın kileri görünüyor, atmaaaaaaaaa, atmaaaaaaaaaaaaaa :86:

:60::60::60::60::60:

Geliyor canım ama içerken mide bulantısına hakim olabilmek lazım :31:

İçeyim o zaman dur ya var evde..Pfff..saatlerdir deli etti beni..

Bu arada yarın yemek yapıcam, canım istedi inanabiliyomusun:ssz:
Fotolayıp koyim buraya da benle dalga geçen siz sevgili dostlarımı utandırim :12:

İçeyim o zaman dur ya var evde..Pfff..saatlerdir deli etti beni..

Bu arada yarın yemek yapıcam, canım istedi inanabiliyomusun:ssz:
Fotolayıp koyim buraya da benle dalga geçen siz sevgili dostlarımı utandırim :12:

Suya karıştırma olmazsa...ağzına 1 çay kaşığı kabonatı at hap içer gibi üzerine su iç tadı fazla yayılmasın:26:

Utanırmıyız sence:52:

Suya karıştırma olmazsa...ağzına 1 çay kaşığı kabonatı at hap içer gibi üzerine su iç tadı fazla yayılmasın:26:

Utanırmıyız sence:52:

Tamam canım öyle yapayım, hatta bu mesajdan sonra kalkıyorum, gelmezsem 112 yi ara :60:

Elbetteki utanırsınız :63:

Med içime sinmedi bekleyeyim dedim ama yoksun :26: arayayımmı acep 112 yi :53:

$image.jpg
Günaydın :3::3::3:

Son düzenleme:
Günaydın.:6:

Şu oylamayı Bir Derdim Var Bölümüne açsak herkes oy kullanırdı:)Bu ne yahu oy kullanmaya bile üşeniyor hanımlarımız.:ssz:

Günaydın :3:

Bdv ve konu açayım mı bir yemek yaptım kimse beğenmedi diye :60::60::60::60:

Aç aç belki dikkat çeker gelirler oy kullanmaya.:60:Bak iyi fikir düşünmek lazım bunu.:27:

Aç aç belki dikkat çeker gelirler oy kullanmaya.:60:Bak iyi fikir düşünmek lazım bunu.:27:

Biraz entrika katmak lazım ama:ssz: kıskanç rakiplerim yemek fotoğraflarımla oynamış diye eklemeli :60::60::60::60:

Hatta rakiplerden birini ajan tutup banlattırmışlar beni de heran banlatabilirler çok korkuyorum desem daha iyi olur sanki :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Back