Açabiliriz heranetrafı kolaçan ediyoruduk edi büdü varmı diye
Gelir gelirkayanana damarı var onda .60:
Açma gülüm açma , diskalifiye teorileri bunlar
Kim sokuyor aklına bunları senin ? Uslu uslu durun bakayım , aaaaa ben sizi böyle bırakmadım en son
Seda 4 te çıkıyo canımAus Gazel'e mi çalışıyorsun yoksa.Seda'nın geri dönüşü kaç gündü. Uzun olsa bari.
Durumlar iç güveysinden hallica.Sen nasılsın?Yoksun yine kaç gündür.Gazel'i bir yakalarsam bırakmayacağım.
bu nasıl bir hinliktir, bu nasıl bir cadıca fikirdir...
güzel fikir bulmuşsunuz, ama size tavsiyem bdv ye açmayın konuyu, çünkü bdv'ye açılan yüzde doksan konu, bilakis konu sahibini suçlayarak sonuçlanıyor...oy alıcaz derken yarışmadan atılacak kıvama getirebilirler valla
Bamlanırsan mabusta sana iyi bakarım
Açma gülüm açma , diskalifiye teorileri bunlar
Kim sokuyor aklına bunları senin ? Uslu uslu durun bakayım , aaaaa ben sizi böyle bırakmadım en son
Aus Gazel'e mi çalışıyorsun yoksa.Seda'nın geri dönüşü kaç gündü. Uzun olsa bari.
Durumlar iç güveysinden hallica.Sen nasılsın?Yoksun yine kaç gündür.Gazel'i bir yakalarsam bırakmayacağım.
Amanın ajan vaaarrbalerina sabredemedin dimi 3 saat daha hemen yolladın ajanları
Git canım hiç bişiy olmaz
Ayyy ben kapalı ortamlara gelemem.Duvarlar üstüme üstüme gelir
Ama bu da bizim derdimiz.Herkesin bir derdi var yazıyor benim neyim eksik.Bir iki gün verseler açarım.
Vayy bdvye düştük bu şekildemi olacaktı sonumuz
Kızlar link verilebilinirde ben yarışmadayım işte etik olmuyorbundada katılmak istemiyorum işte sonra tutamıyorum kendimi işte
Ama bu da bizim derdimiz.Herkesin bir derdi var yazıyor benim neyim eksik.Bir iki gün verseler açarım.
Aus Gazel'e mi çalışıyorsun yoksa.Seda'nın geri dönüşü kaç gündü. Uzun olsa bari.
Hepinizi konuşturmaya geldimSiz konuşun oylar sedacığıma gitsin , zaten gri olması hasebi ile halkın vicdan oylarınıda alır .
Ne oluyor burada bakayımDurumlar nasıl aslıcım ? Gazel üzüyor mu seni ?
bu nasıl bir hinliktir, bu nasıl bir cadıca fikirdir...
güzel fikir bulmuşsunuz, ama size tavsiyem bdv ye açmayın konuyu, çünkü bdv'ye açılan yüzde doksan konu, bilakis konu sahibini suçlayarak sonuçlanıyor...oy alıcaz derken yarışmadan atılacak kıvama getirebilirler valla
Tabii ki ahretliğime çalışıyorum
Kaplıcalardaydım arkadaşım , malum kireçlenme , romatizma , fıtık
Sağ gösterip sol vurabilirim her an Usha , benim ne amaca hizmet ettiğim çözümlenemedi henüz
İlk cezan olacaksa bir gün alırsın zaten canım , yol göstermiş gibi olmayayım da , ilk ceza 10 puan , 24 saat ....
Her şey tecrübe ile sabit
Fikir adranındı ki
Seda 4 te çıkıyo canımama işi vardır onun bir bitiremiyor ki işleri
adra açsın diyorum işte konuyu
Sana dedim ama dimi katılma diye
Aç canım sen 1 gün bile vermezler 5-6 saate çıkarsın
bari sen yapma adram...kırk yılın başında bi yarışma lehime, kursağımda kalıcak valla
o bugün dönecekti ausum...5'inde döerim diye haber yollamıştı ama...
bu arada gazel üzüyormu derken neyi kastettin...aşkolsun ahretim burda mağdur biri varsa o da benim
bari sen yapma adram...kırk yılın başında bi yarışma lehime, kursağımda kalıcak valla
o bugün dönecekti ausum...5'inde döerim diye haber yollamıştı ama...
bu arada gazel üzüyormu derken neyi kastettin...aşkolsun ahretim burda mağdur biri varsa o da benim
Torpile seni özel odayaya alırız
adra görüyomusun şikeyi...
harcayacaklar seni bacım...gelme oyuna...
bak anlaşabiliriz senle...yarışma son değil ya...daha nice yarışmalar olur...bence dost olmamız ikimizinde lehine canım
İyi iyi şimdilik sen sedaya çalış15 oya gelince onun oylar yeni düzenlemeler yaparız sistemde
Uyarı yokmuydu ya ilk:26:
Hiç uyarı bile almadığımdan bilemiyorum tabi ben bu durumları
Vaayyy özel odaaben olsam bu teklifi kaçırmam hemen konumu açarım adra
İyi iyi şimdilik sen sedaya çalış15 oya gelince onun oylar yeni düzenlemeler yaparız sistemde
Uyarı yokmuydu ya ilk:26:
Hiç uyarı bile almadığımdan bilemiyorum tabi ben bu durumları
Varda giriş iznin olmaz işteNet varsa olur.
Mağdur edebiyatı yapmayınız sayın yarışmacı
Sizdeki potansiyel kayanana ruhu yeter (bknz: 3-5 sayfa geride)
Vaayyy özel odaaben olsam bu teklifi kaçırmam hemen konumu açarım adra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?