Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Açabiliriz heran etrafı kolaçan ediyoruduk edi büdü varmı diye

Gelir gelir kayanana damarı var onda .60:

Vayy bdvye düştük bu şekildemi olacaktı sonumuz
Kızlar link verilebilinirde ben yarışmadayım işte etik olmuyor bundada katılmak istemiyorum işte sonra tutamıyorum kendimi işte

Açma gülüm açma , diskalifiye teorileri bunlar

Kim sokuyor aklına bunları senin ? Uslu uslu durun bakayım , aaaaa ben sizi böyle bırakmadım en son

Fikir adranındı ki

Seda 4 te çıkıyo canım ama işi vardır onun bir bitiremiyor ki işleri

adra açsın diyorum işte konuyu

Bamlanırsan mabusta sana iyi bakarım

Ayyy ben kapalı ortamlara gelemem.Duvarlar üstüme üstüme gelir

Açma gülüm açma , diskalifiye teorileri bunlar

Kim sokuyor aklına bunları senin ? Uslu uslu durun bakayım , aaaaa ben sizi böyle bırakmadım en son

Ama bu da bizim derdimiz.Herkesin bir derdi var yazıyor benim neyim eksik.Bir iki gün verseler açarım.

Tabii ki ahretliğime çalışıyorum

Kaplıcalardaydım arkadaşım , malum kireçlenme , romatizma , fıtık

Amanın ajan vaaarr balerina sabredemedin dimi 3 saat daha hemen yolladın ajanları

Git canım hiç bişiy olmaz

Sağ gösterip sol vurabilirim her an Usha , benim ne amaca hizmet ettiğim çözümlenemedi henüz

Ama bu da bizim derdimiz.Herkesin bir derdi var yazıyor benim neyim eksik.Bir iki gün verseler açarım.

İlk cezan olacaksa bir gün alırsın zaten canım , yol göstermiş gibi olmayayım da , ilk ceza 10 puan , 24 saat ....

Her şey tecrübe ile sabit

Vayy bdvye düştük bu şekildemi olacaktı sonumuz
Kızlar link verilebilinirde ben yarışmadayım işte etik olmuyor bundada katılmak istemiyorum işte sonra tutamıyorum kendimi işte

Sana dedim ama dimi katılma diye

Aç canım sen 1 gün bile vermezler 5-6 saate çıkarsın

bari sen yapma adram...kırk yılın başında bi yarışma lehime, kursağımda kalıcak valla

Hepinizi konuşturmaya geldim Siz konuşun oylar sedacığıma gitsin , zaten gri olması hasebi ile halkın vicdan oylarınıda alır .

Ne oluyor burada bakayım Durumlar nasıl aslıcım ? Gazel üzüyor mu seni ?

o bugün dönecekti ausum...5'inde döerim diye haber yollamıştı ama...
bu arada gazel üzüyormu derken neyi kastettin...aşkolsun ahretim burda mağdur biri varsa o da benim

Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.Canım ekşın istiyor bakalım hayırlısı artık.

İyi iyi şimdilik sen sedaya çalış 15 oya gelince onun oylar yeni düzenlemeler yaparız sistemde

İlk cezan olacaksa bir gün alırsın zaten canım , yol göstermiş gibi olmayayım da , ilk ceza 10 puan , 24 saat ....

Her şey tecrübe ile sabit

Uyarı yokmuydu ya ilk:26:

Hiç uyarı bile almadığımdan bilemiyorum tabi ben bu durumları

Fikir adranındı ki

Seda 4 te çıkıyo canım ama işi vardır onun bir bitiremiyor ki işleri

adra açsın diyorum işte konuyu

adra görüyomusun şikeyi...
harcayacaklar seni bacım...gelme oyuna...
bak anlaşabiliriz senle... yarışma son değil ya...daha nice yarışmalar olur...bence dost olmamız ikimizinde lehine canım

Yok şimdi doğruya doğruya 1. gidenler hiç bir zaman mağdur olmaz gazelim , heo ikinciler , üçüncüler (sözüm meclisten dışarı )

korunup kollanmayı hakkeder , paşalar gibi kurulmuşsun etli ekmeğinle tahtına , şurda kalmış 3 gün , daha dur ikramaya var asıl , geçen sefer 200 oy ile 1. olmuştu

Mağdur edebiyatı yapmayınız sayın yarışmacı

Sizdeki potansiyel kayanana ruhu yeter (bknz: 3-5 sayfa geride)
Torpile seni özel odayaya alırız

Vaayyy özel odaa ben olsam bu teklifi kaçırmam hemen konumu açarım adra

adra görüyomusun şikeyi...
harcayacaklar seni bacım...gelme oyuna...
bak anlaşabiliriz senle... yarışma son değil ya...daha nice yarışmalar olur...bence dost olmamız ikimizinde lehine canım

Ben harcanmışım zati.Roma'yı bile yakarım.

Maksat oy kullanımını artırmak canım.

İyi iyi şimdilik sen sedaya çalış 15 oya gelince onun oylar yeni düzenlemeler yaparız sistemde

iki kere ban yemiş biri olaraktan ben cevaplayım canımcım...
uyarı yok direk kökten çözüm....

Uyarı da vardır elbette ama bana nasip olmadı , hayır önce bir uyar , ahh aus yanlış yoldasın de , ıı ıhh direk gri bir gökyüzüne açılan sabahlara uyandım hep

Gazele oy verdim , sedaya çalışıyorum , 15 den sonra sistemi değiştiriyorum Neyim ben yahu ?

Varda giriş iznin olmaz işte
Mağdur edebiyatı yapmayınız sayın yarışmacı

Sizdeki potansiyel kayanana ruhu yeter (bknz: 3-5 sayfa geride)

Vaayyy özel odaa ben olsam bu teklifi kaçırmam hemen konumu açarım adra

Tahrik var kazen müne sizi bdv den toplar sonra :18:durun yapmayın dedim derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…