• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Kaynanam yemeği beğenmiyor diye konu açsam kesin oylamada patlama yaşarız.:9:

Ben harcanmışım zati.Roma'yı bile yakarım.:60::60::60:

Maksat oy kullanımını artırmak canım.:27:

önümüzde daha çok maç var adram...eski dost düşman olmaz derler...:27:
birinci olursam eğer, bundan sonra arkadaşlarıma çalışırım...mesela sana :27: ne dersin?? bi düşün bence...

Mağdur edebiyatı yapmayınız sayın yarışmacı :ssz:

Sizdeki potansiyel kayanana ruhu yeter (bknz: 3-5 sayfa geride) :60::60::60:

Vaayyy özel odaa:ssz: ben olsam bu teklifi kaçırmam hemen konumu açarım adra :60::60:

kaynanalık ruhum ağzımın yanıklığından geliyor olabilir canım...
yoksa ben çok cici şeker sevimli bir kadınım aslında...:60:

Yok şimdi doğruya doğruya 1. gidenler hiç bir zaman mağdur olmaz gazelim , heo ikinciler , üçüncüler (sözüm meclisten dışarı :9: )

korunup kollanmayı hakkeder , paşalar gibi kurulmuşsun etli ekmeğinle tahtına , şurda kalmış 3 gün , daha dur ikramaya var asıl , geçen sefer 200 oy ile 1. olmuştu :52::52::52::52::52:

ausum sağol yaa çok moral verdin canım :5::5:
ne yapsam ne etsem bilmem ki...kk ya üye olup oy vermek karşılığında seçim propagandası mı açsam napsam...
oy başı 100 tl..
nasıl :23::23:

Varda giriş iznin olmaz işte :5:

Tahrik var :60: kazen müne sizi bdv den toplar sonra :18:durun yapmayın dedim derim :51:

O zaman açmıyorum konu falan.:19:

Yapmıyorum tamam.Onlar görmeden amacımıza ulaşamazmıydık.Sonra başlığı kaynanaya çevirirdik.:60:

Kaynanam yemeği beğenmiyor diye konu açsam kesin oylamada patlama yaşarız.:9:

Bende gelir ilk mesaja ;

Bu konu fake değilse bende neyim yazarım :52::52:

Sonra evli olmadığına dair belgeler dökerim . Harbiden ya ne zamandır canım ekşın çekiyordu , açsana aslı:27:

adra görüyomusun şikeyi...
harcayacaklar seni bacım...gelme oyuna...
bak anlaşabiliriz senle...:27: yarışma son değil ya...daha nice yarışmalar olur...bence dost olmamız ikimizinde lehine canım :27:

Sana kızımın tokasını bile vermiyciim :19:

Fazla nazlandınız bende yarışmayı kurtarayayım dedim :ssz:bu kurtarma yemeği eğer tam katılsam ne olurdu :60:

Ve hamarat edi havasını atar...:ssz:

Yok şimdi doğruya doğruya 1. gidenler hiç bir zaman mağdur olmaz gazelim , heo ikinciler , üçüncüler (sözüm meclisten dışarı :9: )

korunup kollanmayı hakkeder , paşalar gibi kurulmuşsun etli ekmeğinle tahtına , şurda kalmış 3 gün , daha dur ikramaya var asıl , geçen sefer 200 oy ile 1. olmuştu :52::52::52::52::52:

Hayal kuruyoduk şurada :43:

Bende gelir ilk mesaja ;

Bu konu fake değilse bende neyim yazarım :52::52:

Sonra evli olmadığına dair belgeler dökerim . Harbiden ya ne zamandır canım ekşın çekiyordu , açsana aslı:27:

Açayım da sonra arkamdan biz açma demiştik sana diyin dimi.:60:

Varda giriş iznin olmaz işte :5:

Tahrik var :60: kazen müne sizi bdv den toplar sonra :18:durun yapmayın dedim derim :51:

o zaman geçmiş sayfaları delil gösterirler...:ssz:
bence önce geçmiş sayfalara bi çare bul...:27:
profesyonel çalışmazsan kazen de mune de affetmez..ben sana diyim..ağzım yanık.. biliyorum yani..:23::23:

birinci olursam eğer, bundan sonra arkadaşlarıma çalışırım...mesela sana :27: ne dersin?? bi düşün bence...

Ben jübilemi yaptım Gazel.:27:Ama bana çalışman fikri de hoşuma gitti.Bir düşüneyim bunu.:27:

Uyarı da vardır elbette ama bana nasip olmadı , hayır önce bir uyar , ahh aus yanlış yoldasın de , ıı ıhh direk gri bir gökyüzüne açılan sabahlara uyandım hep :32:

Gazele oy verdim , sedaya çalışıyorum , 15 den sonra sistemi değiştiriyorum :52::52::52::52: Neyim ben yahu ?

Ajansın sen:ssz:

kaynanalık ruhum ağzımın yanıklığından geliyor olabilir canım...
yoksa ben çok cici şeker sevimli bir kadınım aslında...:60:

ausum sağol yaa çok moral verdin canım :5::5:
ne yapsam ne etsem bilmem ki...kk ya üye olup oy vermek karşılığında seçim propagandası mı açsam napsam...
oy başı 100 tl..
nasıl :23::23:

Üye başı 100 lira mı dedin:53:
Dünürüm şaka yapıyorum şaka:52::52:

adram gelme oyuna...:ssz: biz dürüstçe de yaparız bu işi....:9:
bugün sen bana, yarın ben sana diyorum bak...iyi oku..:ssz::ssz:

Kız oyun yok işin içinde.Sadece dikkati bu başlığa çekme planları içindeyim.Belki de sen oy patlaması yaşayacaksın.:27:Ben bu planlar içindeyken başkaları da beni banlama planları içinde olabilir tabi.:52:

Ben jübilemi yaptım Gazel.:27:Ama bana çalışman fikri de hoşuma gitti.Bir düşüneyim bunu.:27:

düşün adram düşün...beni bilirsin..sözümü tutarım :ssz:
bir dahaki yarışmada çok değişen şeyler olur..:23:

Ajansın sen:ssz:

Üye başı 100 lira mı dedin:53:
Dünürüm şaka yapıyorum şaka:52::52:

evet 100 lira...hatta duruma göre artış da yapabilirim....ama gece cadoloz kaynana diyordun :63: unutmadım onu..:19:

Kız oyun yok işin içinde.Sadece dikkati bu başlığa çekme planları içindeyim.Belki de sen oy patlaması yaşayacaksın.:27:Ben bu planlar içindeyken başkaları da beni banlama planları içinde olabilir tabi.:52:

Organize işler bunlar :52:

düşün adram düşün...beni bilirsin..sözümü tutarım :ssz:
bir dahaki yarışmada çok değişen şeyler olur..:23:

evet 100 lira...hatta duruma göre artış da yapabilirim....ama gece cadoloz kaynana diyordun :63: unutmadım onu..:19:

Cadaloz demedim canım cadı dedim tatlı cadı :16:

Yok valla ben fakirim :26: gördüğün gibi sadece kızımı zengin bir kayınvalideye kavuşturma derdindeyim :52:

Nevreste nerelerde yahu.O da bir akıl verirdi.:1:

Back