Neredesiniz bakıyım siz boş bıraktınız burayı Usha da yok katıldık yemekleri yaptık bitti mi yani
Oylama sırasında pek müdahale etmiyorumYok canım olur mu sabah koşuşturması sürekli oturmuyorum bir bakıp kaçıyorum okula gideceğim şimdi gelince görüşürüz
Neredesiniz bakıyım siz boş bıraktınız burayı Usha da yok katıldık yemekleri yaptık bitti mi yani
Bak bir senin mesajı alıntıladım kıymetimi bilben demedimmi yemeği yaptım bitti şimdi sıra örgüde diye
2de yat 5 te kalk 9 da tekrar yat derken ömrüm geçiyor be dajavubugünde benden size hayır yok işlerim var sgk ya gidip doğum borçlandırması yapıcam hem işsiz hem borçlu olup keyifleneyim iyice diyorum
Çok alıngansınız çokMüdahele etme canımm muhabbet ediyoruz şurada yani oylamayla ne alakası var takılıyoruz kendi aramızda oy proparagandası yapmıyoruz yani kim kime oy verecekse verir zaten
Bak bir senin mesajı alıntıladım kıymetimi bilben demedimmi yemeği yaptım bitti şimdi sıra örgüde diye
2de yat 5 te kalk 9 da tekrar yat derken ömrüm geçiyor be dajavubugünde benden size hayır yok işlerim var sgk ya gidip doğum borçlandırması yapıcam hem işsiz hem borçlu olup keyifleneyim iyice diyorum
Çok alıngansınız çok
Akşama ne yemek var
Bende usha yı alıntılamıyacam
Akşama kuru fasulyem var dün akşam yaptım. Akşam gidince yanına pilav yapıcam bir de turşu ohh..
Ayyy canım alındın mı seen kıyamamAy bu yarışmanın tüm yarışmacıları alıngan ama yaaa tek kendin sanıyordum değilmişim
Küselim hemşomBende usha yı alıntılamıyacam
EvetTarhana çorbası insanın aklına hastayken gelir
Ayyy canım alındın mı seen kıyamamAy bu yarışmanın tüm yarışmacıları alıngan ama yaaa tek kendin sanıyordum değilmişim
[MENTION][/MENTION]
Yarışma insanı hasaslaştırıyomu ne
[MENTION][/MENTION]
Yarışma insanı hasaslaştırıyomu ne
Tarhana çorbası insanın aklına hastayken gelir
Ellerine sağlık canım süper bir menüBenim kızçeler nohut fasulye yapınca mıymıylanıyorlar Ama ben yinede yapıyorum yemiyorum demek yasak
Küselim hemşom
EvetKışın çok iyi oluyor bizim malatya tarhanamız
Ben de alınacağım artık
Bana ne oluyor o zaman
Kızlar Gazel alacak mı dersiniz bu yarışmayı.
Kesinlikle dokunsalar ağlıcam Efserim. Ama yarışmadan değil biri moralimi fena bozdu elim ayağım titriyor valla sesimi salıp ağlamak istiyorum ya çok fenayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?