• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
kura çekme boşver...
bak ben sana ne diyecem....
düşle.....
sadece düşle...kapat gözlerini.... büyük büyük bağlar düşün.....içinde sonbahardan dolayı ağaçlardan yere dökülen gazelleri düşün....
sonra o gazellerin yere düştüğü anları düşün....
bağlar....
gazeller....gazeller.....gazeller....:23::23::23::23::23:

Ciddi ciddi gözlerimi kapatıcaktım ben de:60::60:

kura çekme boşver...
bak ben sana ne diyecem....
düşle.....
sadece düşle...kapat gözlerini.... büyük büyük bağlar düşün.....içinde sonbahardan dolayı ağaçlardan yere dökülen gazelleri düşün....
sonra o gazellerin yere düştüğü anları düşün....
bağlar....
gazeller....gazeller.....gazeller....:23::23::23::23::23:

Şişşttt lütfen oy verecekler etkilemeyelim lütfen.. Yokluğumdan istifadee aaa :27::9::9:

Günaydın sayın yarışmacı arkadaşlarım. Etli ekmek önde götürüyor benim zavallı bir tanecik oyum var :27:

Günaydın dejavu :3:

Efserim nasılsın. Benim çok uykum varr. Alamıyorum uykumu geçte yatıyorum gerçi ama sabah hava kapalı soğuk ev sıcacık hiç kalkasım gelmiyor ya.. Oylama da neler olacak dersin bir atağa kalkar mıyız. Yavaş atın çiftesi pek olur derler :52::9::27:

Efserim nasılsın. Benim çok uykum varr. Alamıyorum uykumu geçte yatıyorum gerçi ama sabah hava kapalı soğuk ev sıcacık hiç kalkasım gelmiyor ya.. Oylama da neler olacak dersin bir atağa kalkar mıyız. Yavaş atın çiftesi pek olur derler :52::9::27:

Boğaz ağrım var ama ayaktayım çok şükür:1:burasıda soğuk hemde kuru bir soğuk var :31:
Olur canım daha başlardayız:38:

Boğaz ağrım var ama ayaktayım çok şükür:1:burasıda soğuk hemde kuru bir soğuk var :31:
Olur canım daha başlardayız:38:

Aman canım bitkisel takviyelere devam.. Burası da öyle yağmur kar yok ama ayaz çok. Sürekli çay içiyorum grip olmamam lazım benim bu ay hiç. Bebek tedavim var. :18: efet daha çok başındayız.. Ben sunumdan kaybedicem biliyorum.. O yüzden şimdiden diğer arkadaşlara başarılar dilerimm :34:

Aman canım bitkisel takviyelere devam.. Burası da öyle yağmur kar yok ama ayaz çok. Sürekli çay içiyorum grip olmamam lazım benim bu ay hiç. Bebek tedavim var. :18: efet daha çok başındayız.. Ben sunumdan kaybedicem biliyorum.. O yüzden şimdiden diğer arkadaşlara başarılar dilerimm :34:

Öyle canım bol bol limonlu çaylar içiyorum :7:
Sende dikkat aman canım:38:
Yok canım herşey çok güzel ama biraz şans biraz kısmet işleri :34::29:

Öyle canım bol bol limonlu çaylar içiyorum :7:
Sende dikkat aman canım:38:
Yok canım herşey çok güzel ama biraz şans biraz kısmet işleri :34::29:

Aynen öyle. Gerçekten bir beklentiyle ben bununla kesin birinci olurum diyerek yapmadım severek yaptım çokta denemek istediğim bir yemekti bu kategoriye de çok uygundu bende denedim. Daha baya süre bir şey yapamam ama yarışma için. Nevoş duymasınn :52::9:

karadeniz pide çeşitlerinin görüntüsünden bile lezzetını alabılıyorum
oyum adraya verdim
gerçekten müthiş gözüküyor
bazıları kuru olur ama bunun görüntüsünden lezzetı bariz belli
ellerine sağlık adra

Canım çok teşekkür ederim yemeğimi beğenip,oyunu benden yana kullandığın için.:119:

afakan,
blueworld,
EbediMutluluk,
E_M_A,
paris68,
tugba00

Kızlar sizlere de çok teşekkür ederim.:119:

Kızlaarr neredesiniz bakıyım Usha hiç gözükmedi, Nevoş hiç gelmedii hatunlar gelin iki muhabbet edelim. :16:

Back