- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Kimmiş o söylede ağzını burnunu dağıtayım hemen
Boşver abla değmez yaa sadece hassas olduğum bir konuda damarıma basıldığı için çok kırıldım. Ben cevabını verdim zaten gerçi anlamaz yaa neyse..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimmiş o söylede ağzını burnunu dağıtayım hemen
Ben sürekli yaparım çok severim. Teyzem yapıp gönderiyordu ama bu sene az yapmış bimin tarhanası güzel oluyor bak. Hazırıda var da normal olanı kullanıyorum ben idare eder.
Bende pek sevmem de işte kışın napıyım bir de benim eşim pırasa lahana yemiyor karnabahar yeni yeni başladı ön yargısı vardı en sonunda yedi beğendi ama pırasa lahana ıhhh yani ayda bir belki yaparsam azcık yer ondan bakliyata abanıyorum haftada bir gün değişik yapıyorum.
Hehhh bir sen eksiktin zaten gel yamacımıza
Sen de yarışıyorsun sayılır editör olarak takip ediyorsun oylamayı
Valla baya atağa geçti ama hiç belli olmaz daha çok başındayız ama güzel de güzküyor be çok güzel çekmiş hainnn insan. Seninkinin de çekimi süper ben sunumda sınıfta kaldımm
Şimdilik iyi gidiyor bakalımSonuç değişebilir aynıda kalabilir
Valla baya atağa geçti ama hiç belli olmaz daha çok başındayız ama güzel de güzküyor be çok güzel çekmiş hainnn insan. Seninkinin de çekimi süper ben sunumda sınıfta kaldımm
Kesinlikle dokunsalar ağlıcam Efserim. Ama yarışmadan değil biri moralimi fena bozdu elim ayağım titriyor valla sesimi salıp ağlamak istiyorum ya çok fenayımm
Pek sanmıyorum değişeceğini.
Çekim süper ama oy alamıyorum.Yarışmaya falan katılmayacağım daha.En süper yemeği de yapsam birinci olamam ben.
Boşver abla değmez yaa sadece hassas olduğum bir konuda damarıma basıldığı için çok kırıldım. Ben cevabını verdim zaten gerçi anlamaz yaa neyse..
Çekim süper ama oy alamıyorum.Yarışmaya falan katılmayacağım daha.En süper yemeği de yapsam birinci olamam ben.
Sende sevmiyorsun o zaman
Kışın başka pek yapacak birşey olmuyor en az 10 günde 1 yapılıyor
Evet bende sizin kadar heyecanlanıyorum ama sahiden bu sefer seçim yapamıyorum hepinizin almasını istiyorum oyları bölsek
Öyle söyleme daha belli olmazAy birşeyde diyemiyorum bu yarışmadaki herkes alıngan en iyisi susayım
Ayrım yapmıyorum hanginiz alsa sevinirim
Site içi bir sorun ise boşver canım
İş yerindemi
Umutsuzluğa kapılmak yok ona göre
Evet pek severek yediğim söylenemez etçiyim ben et olsun balık tavuk hergün hayır demem ama sebze de yerim yani. Bakliyatla aram yok ama yiyorum. Valla seçicen artık birini. Daha öncede demiştim asla seni sponsor gösterdim diye bana oy vermek gibi bir zorunluluğun yok ben senin yemek topiğindeki ölçülerden ve anlatımından yararlandığım için seni yazdım yani kimi en çok beğendiysen gönülden ver oyunu asla alınmam yani
Küselim aşürede vermediKüselim hemşom
EvetKışın çok iyi oluyor bizim malatya tarhanamız
Ben de alınacağım artık
Canım ne oldu :26:özel değilseKesinlikle dokunsalar ağlıcam Efserim. Ama yarışmadan değil biri moralimi fena bozdu elim ayağım titriyor valla sesimi salıp ağlamak istiyorum ya çok fenayımm
Etkisine kapılıyosunBana ne oluyor o zaman
Beli olmaz tatlım oyun için çok teşekkür ederimKızlar Gazel alacak mı dersiniz bu yarışmayı.
Hoş gedin ablaçığım akşam sende ne mamalar varSelam dünya güzelleri aşçılarım benim
Canım dur daha oylama yeni başladı öyle düşünme sende oy var yine yaklaşırsın ben napıyım ama yine de umudum var gizli hayranlarım çıkacaklar ortaya ama çok nazlılar galiba
evet öyle yok ben bugün unutamam böyle gider yani
Yok sitede abla neyse boşver. Ban alabilirim ben artık benim yerşme vekalet edersiniz giremezsem
Umutsuzluğa kapılmak yok ona göre
Yok canım sağol sahiden seçim yapamıyorumSeninde ellerine sağlık çok büyük bir cesaret gösterip bilmediğin ve çok zor bir yemeği yaptın çokta güzel oldu ellerine emeklerine sağlık
Sen dayanamazsın yine katılırsın
Canım dur daha oylama yeni başladı öyle düşünme sende oy var yine yaklaşırsın ben napıyım ama yine de umudum var gizli hayranlarım çıkacaklar ortaya ama çok nazlılar galiba
evet öyle yok ben bugün unutamam böyle gider yani
Yok sitede abla neyse boşver. Ban alabilirim ben artık benim yerşme vekalet edersiniz giremezsem
Küselim aşürede vermedi
Canım ne oldu :26:özel değilse
Etkisine kapılıyosun
Beli olmaz tatlım oyun için çok teşekkür ederim
Hoş gedin ablaçığım akşam sende ne mamalar var
Umutsuzluk değil.Ben çok gerçekçi bir insanımdır da.Oy alabilmek için sitede biraz tanınmak gerekiyor.Oylama sisteminin yanlış olduğunu söyledim ama değişen birşey yok maalesef.
Gördüm gördüm.
Kib oldu bile
Hoş gördüm sağol kızartma,mücver, çorba,vede pilav birde salata yapacam yeter bize
Niye öyle düşünüyorsun ki bileğinin hakkı ile yemek yapıyorsun oy almak için illa tanınmak gerekmiyor bence