• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Ben sürekli yaparım çok severim. Teyzem yapıp gönderiyordu ama bu sene az yapmış bimin tarhanası güzel oluyor bak. Hazırıda var da normal olanı kullanıyorum ben idare eder. :34:

Bende pek sevmem de işte kışın napıyım bir de benim eşim pırasa lahana yemiyor karnabahar yeni yeni başladı ön yargısı vardı en sonunda yedi beğendi ama pırasa lahana ıhhh yani ayda bir belki yaparsam azcık yer ondan bakliyata abanıyorum haftada bir gün değişik yapıyorum.

Hehhh bir sen eksiktin zaten gel yamacımıza :9:

Sen de yarışıyorsun sayılır editör olarak takip ediyorsun oylamayı :34:

Valla baya atağa geçti ama hiç belli olmaz daha çok başındayız ama güzel de güzküyor be çok güzel çekmiş hainnn insan. Seninkinin de çekimi süper ben sunumda sınıfta kaldımm :19:

Sende sevmiyorsun o zaman:9:
Kışın başka pek yapacak birşey olmuyor en az 10 günde 1 yapılıyor:56:
Evet bende sizin kadar heyecanlanıyorum ama sahiden bu sefer seçim yapamıyorum hepinizin almasını istiyorum oyları bölsek:52:

Şimdilik iyi gidiyor bakalım:31:Sonuç değişebilir aynıda kalabilir:30:

Pek sanmıyorum değişeceğini.:27:

Valla baya atağa geçti ama hiç belli olmaz daha çok başındayız ama güzel de güzküyor be çok güzel çekmiş hainnn insan. Seninkinin de çekimi süper ben sunumda sınıfta kaldımm :19:

Çekim süper ama oy alamıyorum.:27:Yarışmaya falan katılmayacağım daha.En süper yemeği de yapsam birinci olamam ben.:52:

Çekim süper ama oy alamıyorum.:27:Yarışmaya falan katılmayacağım daha.En süper yemeği de yapsam birinci olamam ben.:52:

Öyle söyleme daha belli olmaz:56:Ay birşeyde diyemiyorum bu yarışmadaki herkes alıngan en iyisi susayım:30:
Ayrım yapmıyorum hanginiz alsa sevinirim:38:

Boşver abla değmez yaa sadece hassas olduğum bir konuda damarıma basıldığı için çok kırıldım. Ben cevabını verdim zaten gerçi anlamaz yaa neyse..

İş yerindemi :ssz::ssz:

Umutsuzluğa kapılmak yok ona göre :34:

Sende sevmiyorsun o zaman:9:
Kışın başka pek yapacak birşey olmuyor en az 10 günde 1 yapılıyor:56:
Evet bende sizin kadar heyecanlanıyorum ama sahiden bu sefer seçim yapamıyorum hepinizin almasını istiyorum oyları bölsek:52:

Evet pek severek yediğim söylenemez etçiyim ben et olsun balık tavuk hergün hayır demem ama sebze de yerim yani. Bakliyatla aram yok ama yiyorum. Valla seçicen artık birini. Daha öncede demiştim asla seni sponsor gösterdim diye bana oy vermek gibi bir zorunluluğun yok ben senin yemek topiğindeki ölçülerden ve anlatımından yararlandığım için seni yazdım yani kimi en çok beğendiysen gönülden ver oyunu asla alınmam yani :34:

Öyle söyleme daha belli olmaz:56:Ay birşeyde diyemiyorum bu yarışmadaki herkes alıngan en iyisi susayım:30:
Ayrım yapmıyorum hanginiz alsa sevinirim:38:

İki kere iki dört eder.Hesap ortada.:27:Yok ben alıngan değilimdir canım.:1:

Canım dur daha oylama yeni başladı öyle düşünme sende oy var yine yaklaşırsın ben napıyım ama yine de umudum var gizli hayranlarım çıkacaklar ortaya ama çok nazlılar galiba :9:

Site içi bir sorun ise boşver canım:34::29:

evet öyle yok ben bugün unutamam böyle gider yani :5:

İş yerindemi :ssz::ssz:

Yok sitede abla neyse boşver. Ban alabilirim ben artık benim yerşme vekalet edersiniz giremezsem :5:

Evet pek severek yediğim söylenemez etçiyim ben et olsun balık tavuk hergün hayır demem ama sebze de yerim yani. Bakliyatla aram yok ama yiyorum. Valla seçicen artık birini. Daha öncede demiştim asla seni sponsor gösterdim diye bana oy vermek gibi bir zorunluluğun yok ben senin yemek topiğindeki ölçülerden ve anlatımından yararlandığım için seni yazdım yani kimi en çok beğendiysen gönülden ver oyunu asla alınmam yani :34:

Yok canım sağol sahiden seçim yapamıyorum:5:Seninde ellerine sağlık çok büyük bir cesaret gösterip bilmediğin ve çok zor bir yemeği yaptın çokta güzel oldu ellerine emeklerine sağlık:56::29:

Küselim hemşom:19:

Evet:56:Kışın çok iyi oluyor bizim malatya tarhanamız:56::9:

Ben de alınacağım artık:19::9:
Küselim aşürede vermedi:19:

Kesinlikle dokunsalar ağlıcam Efserim. Ama yarışmadan değil biri moralimi fena bozdu elim ayağım titriyor valla sesimi salıp ağlamak istiyorum ya çok fenayımm :14:
Canım ne oldu :26:özel değilse:29:
Bana ne oluyor o zaman:30::52::52::52:
Etkisine kapılıyosun :9:
Kızlar Gazel alacak mı dersiniz bu yarışmayı.:27:
Beli olmaz tatlım :38:oyun için çok teşekkür ederim:48:
Selam dünya güzelleri aşçılarım benim :29: :54:
Hoş gedin ablaçığım:38: akşam sende ne mamalar var :29::56:

Canım dur daha oylama yeni başladı öyle düşünme sende oy var yine yaklaşırsın ben napıyım ama yine de umudum var gizli hayranlarım çıkacaklar ortaya ama çok nazlılar galiba :9:

Yok sitede abla neyse boşver. Ban alabilirim ben artık benim yerşme vekalet edersiniz giremezsem :5:

Boşver canım:34:Herkesin yaşam tarzı,kültürü,fikri başkadır:31:

Umutsuzluk değil.Ben çok gerçekçi bir insanımdır da.:1:Oy alabilmek için sitede biraz tanınmak gerekiyor.Oylama sisteminin yanlış olduğunu söyledim ama değişen birşey yok maalesef.:ssz:

Yok canım sağol sahiden seçim yapamıyorum:5:Seninde ellerine sağlık çok büyük bir cesaret gösterip bilmediğin ve çok zor bir yemeği yaptın çokta güzel oldu ellerine emeklerine sağlık:56::29:

Sağol nevoşum ama insanlar daha aşina oldukları, tattıkları ve yemekten zevk aldıkları yemeklere daha çok oy veriyorlar ben bunu hesaba katarak yaptım zaten yemeğimi ve hani sunumda yemeğimi göstermem de başarısız kaldı her zaman söylüyorum herşeyiyle hakeden kazansın ben neden başarısız olacağımı biliyorum yani. :34:

Sende de umut var.:1:Bu gizli hayranlar oyu da gizli kullanıyor galiba.:9:

Gördüm gördüm.
Kib :ssz::ssz: oldu bile

Küselim aşürede vermedi:19:

Canım ne oldu :26:özel değilse:29:

Etkisine kapılıyosun :9:

Beli olmaz tatlım :38:oyun için çok teşekkür ederim:48:

Hoş gedin ablaçığım:38: akşam sende ne mamalar var :29::56:

Hoş gördüm sağol :38: kızartma,mücver, çorba,vede pilav birde salata yapacam yeter bize :1:

Umutsuzluk değil.Ben çok gerçekçi bir insanımdır da.:1:Oy alabilmek için sitede biraz tanınmak gerekiyor.Oylama sisteminin yanlış olduğunu söyledim ama değişen birşey yok maalesef.:ssz:

Niye öyle düşünüyorsun ki bileğinin hakkı ile yemek yapıyorsun oy almak için illa tanınmak gerekmiyor bence :34:

Gördüm gördüm.
Kib :ssz::ssz: oldu bile

Hoş gördüm sağol :38: kızartma,mücver, çorba,vede pilav birde salata yapacam yeter bize :1:

Niye öyle düşünüyorsun ki bileğinin hakkı ile yemek yapıyorsun oy almak için illa tanınmak gerekmiyor bence :34:

Ellerine sağlık ablacığım :56:çok güzel bir menü :56:

Back