- 5 Mayıs 2020
- 13.326
- 1
- 41.049
- 548
O mercimekli falan herhalde yaprakla yeniyor. Bir de batırık var sulu kısır gibi onu seviyorum bak güzelBat galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O mercimekli falan herhalde yaprakla yeniyor. Bir de batırık var sulu kısır gibi onu seviyorum bak güzelBat galiba
Kalamar?
Risotto mu yapacaksın?
O mercimekli falan herhalde yaprakla yeniyor. Bir de batırık var sulu kısır gibi onu seviyorum bak güzel
Evet yaprakla yeniliyor, içeriğini bilmiyorum hiç yapmadım. Gerçi sosyalin dediği farklıO mercimekli falan herhalde yaprakla yeniyor. Bir de batırık var sulu kısır gibi onu seviyorum bak güzel
Çok populerdi,youtubeda çok yapıldı kuzuAy ben severşm böyle şeyleri
Bulamadım gif baska,onu attim yasomKalamar şapkası atmışsın ya az evvel attığın yorumda.
Ben kalamar karides falan yememKalamar şapkası atmışsın ya az evvel attığın yorumda.
KılıfKalamar şapkası atmışsın ya az evvel attığın yorumda.
Bende midye de yemiyorumBen kalamar karides falan yemem
Onuda yemem bebis, sadece hamsi sardslye istavritBende midye de yemiyorum
Oyyyy, kalamara özellikle bayılırım.Ben kalamar karides falan yemem
Senin dilin ne söyler
Ben mümkün değil yiyemem,bana hamsi istavrit sardalye olsun yasomOyyyy, kalamara özellikle bayılırım.
Bak minnoş kalamarlarımaBen mümkün değil yiyemem,bana hamsi istavrit sardalye olsun yasom
Ayyy bi de eline mi aldın yasomBak minnoş kalamarlarımaEki Görüntüle 3543471
Aldım, temizledim, pişirdim, yedim.Ayyy bi de eline mi aldın yasom
Helal olsun ,şifa olsun, kan olsun can olsun yasom ben korkarımAldım, temizledim, pişirdim, yedim.