- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Küselim aşürede vermedi
Canım ne oldu :26:özel değilse
Etkisine kapılıyosun
Beli olmaz tatlım oyun için çok teşekkür ederim
Hoş gedin ablaçığım akşam sende ne mamalar var
Bence de küselim aşure vermedi efet bak onu unutmuşum sayende aşure yedik.
Ya canım başka konusundan bana takık olan biri bir konuda beni bulmuş saydırmış çocuk sahibi olamadığıma kadar filan bdv de bende verdim veriştirdim işte.
Boşver canımHerkesin yaşam tarzı,kültürü,fikri başkadır
Öyle tabi ki benim herkese saygım var ama onların yok kendi düşüncelerini insanlara dikte etmeye, kendilerini en iyi göstermeye bayılıyorlar.
Yok ben bu pidelerle oy alamıyorsam bundan sonra yapacağım hiçbir yemekten oy alamam.Dayanacağım katılmayacağım.
canım yaa sen bir dursana neler gördü bu yarışmalar bir gece de bile neler oldu ohooo. Ama baya da oy olmuş beeee :18:
Sende de umut var.Bu gizli hayranlar oyu da gizli kullanıyor galiba.
Valla bak o da olabilir herşeyi gizli bunların ey gizli hayranların size sesleniyorum lütfen oy verirken gizlenmeyin verdiğiniz oylar gözükmüyor yoksa biliyorum yaa ben önde gidiyorum
Gördüm gördüm.
Kib oldu bile
Hoş gördüm sağol kızartma,mücver, çorba,vede pilav birde salata yapacam yeter bize
Niye öyle düşünüyorsun ki bileğinin hakkı ile yemek yapıyorsun oy almak için illa tanınmak gerekmiyor bence
Hanımablam bende ban alıcam ama kesin ikili tartışmaya girdim çünkü. Gördün ama dimi yani konuşmasını gaza getirmek için yapmış zaten belli yazayım ban alayım diye istediğini yaptım içimde kalmasında iyidir.
Senin menü çok güzelmiş abla size geliyorum