• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Küselim aşürede vermedi:19:

Canım ne oldu :26:özel değilse:29:

Etkisine kapılıyosun :9:

Beli olmaz tatlım :38:oyun için çok teşekkür ederim:48:

Hoş gedin ablaçığım:38: akşam sende ne mamalar var :29::56:

Bence de küselim aşure vermedi efet bak onu unutmuşum sayende aşure yedik.

Ya canım başka konusundan bana takık olan biri bir konuda beni bulmuş saydırmış çocuk sahibi olamadığıma kadar filan bdv de bende verdim veriştirdim işte. :19:

Boşver canım:34:Herkesin yaşam tarzı,kültürü,fikri başkadır:31:

Öyle tabi ki benim herkese saygım var ama onların yok kendi düşüncelerini insanlara dikte etmeye, kendilerini en iyi göstermeye bayılıyorlar.

Yok ben bu pidelerle oy alamıyorsam bundan sonra yapacağım hiçbir yemekten oy alamam.:36:Dayanacağım katılmayacağım.:1:

canım yaa sen bir dursana neler gördü bu yarışmalar bir gece de bile neler oldu ohooo. Ama baya da oy olmuş beeee :9::18:

Sende de umut var.:1:Bu gizli hayranlar oyu da gizli kullanıyor galiba.:9:

Valla bak o da olabilir herşeyi gizli bunların ey gizli hayranların size sesleniyorum lütfen oy verirken gizlenmeyin verdiğiniz oylar gözükmüyor yoksa biliyorum yaa ben önde gidiyorum :9:

Gördüm gördüm.
Kib :ssz::ssz: oldu bile

Hoş gördüm sağol :38: kızartma,mücver, çorba,vede pilav birde salata yapacam yeter bize :1:

Niye öyle düşünüyorsun ki bileğinin hakkı ile yemek yapıyorsun oy almak için illa tanınmak gerekmiyor bence :34:

Hanımablam bende ban alıcam ama kesin ikili tartışmaya girdim çünkü. Gördün ama dimi yani konuşmasını gaza getirmek için yapmış zaten belli yazayım ban alayım diye istediğini yaptım içimde kalmasında iyidir. :19:

Senin menü çok güzelmiş abla size geliyorum :10::10::10::10::10:

canım yaa sen bir dursana neler gördü bu yarışmalar bir gece de bile neler oldu ohooo. Ama baya da oy olmuş beeee :9::18:

Teselli mi veriyorsun kara haber mi veriyorsun belli değil.:60:

Ya canım başka konusundan bana takık olan biri bir konuda beni bulmuş saydırmış çocuk sahibi olamadığıma kadar filan bdv de bende verdim veriştirdim işte. :19:

Öyle tabi ki benim herkese saygım var ama onların yok kendi düşüncelerini insanlara dikte etmeye, kendilerini en iyi göstermeye bayılıyorlar.

Valla bak o da olabilir herşeyi gizli bunların ey gizli hayranların size sesleniyorum lütfen oy verirken gizlenmeyin verdiğiniz oylar gözükmüyor yoksa biliyorum yaa ben önde gidiyorum :9:

Hanımablam bende ban alıcam ama kesin ikili tartışmaya girdim çünkü. Gördün ama dimi yani konuşmasını gaza getirmek için yapmış zaten belli yazayım ban alayım diye istediğini yaptım içimde kalmasında iyidir. :19:

Boş ver olur böyle vakkalar hiç canın sıkılmasın :38:

Son düzenleme:
melek181,
içimdeki_sen

Oylarınız için çok teşekkür ederim.:16:

Şişşttt lütfen oy verecekler etkilemeyelim lütfen.. Yokluğumdan istifadee aaa :27::9::9:

Yok ben bu pidelerle oy alamıyorsam bundan sonra yapacağım hiçbir yemekten oy alamam.:36:Dayanacağım katılmayacağım.:1:

adram niye böyle diyorsun, küser giderim valla :43:
sen katılmazsan bende katılmam bikere :19: biz birlikte gaza gelmiştik :19:

Ellerine sağlık ablacığım :56:çok güzel bir menü :56:

Sağol efsercim :34: biraz yağlı bir menü oldu ama idare edceğiz artık :1::1: gerçi mücverim yağ çekmiyor tek suçlu diğer kızartma :27::27:

Tamam sakin ol bence,tepkiyi aldı nasılsa :34:

Yemeğin güzel olduğu kadar arkadaş çevresi de çok çok önemli bence:)

Yapma böyle olurmu,sizleri tanımasam bile güzel olan bir yemeğe oy veririm inan :48:

adram niye böyle diyorsun, küser giderim valla :43:
sen katılmazsan bende katılmam bikere :19: biz birlikte gaza gelmiştik :19:

Gerçekler ortada napim.:1:Ben zaten ara vermeyi düşünüyordum.Bu oylama sistemi değişmedikçe sanmıyorum katılacağımı.:ssz:

Oyumu etli ekmekten yana kullandım olasa da yesem moduna girdim. :56:
Diğer yemeklerde birbirinden güzel duruyor eminim tatları da öyledir.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar ellerine sağlık tüm katılanların

Sağol şekerim çok cömertsin :9: valla ömür geçiyor ushacığım bende gündüz daha müsaitim işim bilgisayarda olduğu için vaktim var eve gidince işte biliyorsun iş bitmiyor. Bak ütüler var daha renklileri atınca dedim kurusun da beyazlarla birlikte ütüleyeyim bu akşam onları yapıcam yemeğimi yapmıştım akşam neyse ki o var. Hadi git sen borçlan gel.

Ben senin yaptığın işleri okurken yoruluyorum be balerina :60::60::60:

Çok alıngansınız çok:9:
Akşama ne yemek var:56::52:

:63::19::19::9:

Bende usha yı alıntılamıyacam :19:

Ya vaktim yoktu çıkmam lazımdı ondan alıntılamadım yapmayın böyle:43::43:

Çekilirim bak yarışmadan :104::104::104:

Ayyy canım alındın mı seen kıyamam :16: Ay bu yarışmanın tüm yarışmacıları alıngan ama yaaa tek kendin sanıyordum değilmişim :9::52:

Demekki neymiş duygusal kadınlar daha hamarat oluyormuş:32::32::32:

link paylaşımı konusunda mı, yoksa 10 luk sistemde oy kullanma konusundamı??
10 luk sistem bencede çok güzel olur...

1O luk sistem dediğin herkesin her yemeğe puan verebilmesiyse evet.Ben bir yemeği beğenemem ki.Ne demek bir yemeğe oy verebilmek.Her yemek çok güzel yapılmış emek verilmiş.ister beş oy veririm ister on.İşte burada arkadaş çevresinin dezavantajı biraz da olsa dengelenebilir bu şekilde.Herkes puanını verir,oylar toplanıp birinci çıkar.Oylama sistemi de gizli olmalı.Kazen herkes buna itiraz eder diyor ama bazı şeylere biz de itiraz ediyoruz ama Kazen yine yapıyor yapacağını.Oylamaya güvenmeyen katılmaz olur biter.

office

Oy için çok teşekkür ederim.:16:

Ben senin yaptığın işleri okurken yoruluyorum be balerina :60::60::60:

Ya vaktim yoktu çıkmam lazımdı ondan alıntılamadım yapmayın böyle:43::43:

Çekilirim bak yarışmadan :104::104::104:

Demekki neymiş duygusal kadınlar daha hamarat oluyormuş:32::32::32:

:38:Gel barışalım:29:Hallettin mi işlerini:34:

1O luk sistem dediğin herkesin her yemeğe puan verebilmesiyse evet.Ben bir yemeği beğenemem ki.Ne demek bir yemeğe oy verebilmek.Her yemek çok güzel yapılmış emek verilmiş.ister beş oy veririm ister on.İşte burada arkadaş çevresinin dezavantajı biraz da olsa dengelenebilir bu şekilde.Herkes puanını verir,oylar toplanıp birinci çıkar.Oylama sistemi de gizli olmalı.Kazen herkes buna itiraz eder diyor ama bazı şeylere biz de itiraz ediyoruz ama Kazen yine yapıyor yapacağını.Oylamaya güvenmeyen katılmaz olur biter.

onluk sistemi bende ısrarla talep ediyorum adram daha öncede konuşmuştuk bu konuda hatırlarsan..
oyların gizli tutulması da mantıklı aslında...ama kabul ederlermi etmezlermi hiç fikrim yok..

:38:Gel barışalım:29:Hallettin mi işlerini:34:

:38: hallettim canım geriye ödeme yapması kaldı :1:

İş bulursam ödeme yaparım, ödeme yaparsan yükselme sınavlarına girerim, yükselirsem kesin iş bulurum, iş bulursam ödeme yaparım.... amanın kısır döngü yaratmışım ya ben :52::52:

Dejavu bu arada seni üzen konuyu gördüm akışta...

Şimdi şahıslar hakkında hele de bu topikte yorum yapmak istemiyorum arkadaşım...

Ama önce adama bakacaksın sonra lafa bakacaksın sonrada gülüp geçeceksin böyle durumlarda :34:

onluk sistemi bende ısrarla talep ediyorum adram daha öncede konuşmuştuk bu konuda hatırlarsan..
oyların gizli tutulması da mantıklı aslında...ama kabul ederlermi etmezlermi hiç fikrim yok..

Evet konuşmuştuk Gazel'ciğim.Çok mantıklı o sistem.

Valla yarışmanın geleceği açısından bazı şeyler değişmeli gibi geliyor bana.:ssz:

Back