• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Neredesiniz bakıyım siz boş bıraktınız burayı Usha da yok katıldık yemekleri yaptık bitti mi yani :19:

Oylama sırasında pek müdahale etmiyorum:17:Yok canım olur mu sabah koşuşturması sürekli oturmuyorum bir bakıp kaçıyorum okula gideceğim şimdi gelince görüşürüz:29::54:

Oylama sırasında pek müdahale etmiyorum:17:Yok canım olur mu sabah koşuşturması sürekli oturmuyorum bir bakıp kaçıyorum okula gideceğim şimdi gelince görüşürüz:29::54:

Müdahele etme canımm muhabbet ediyoruz şurada yani oylamayla ne alakası var takılıyoruz kendi aramızda oy proparagandası yapmıyoruz yani kim kime oy verecekse verir zaten :34:

Neredesiniz bakıyım siz boş bıraktınız burayı Usha da yok katıldık yemekleri yaptık bitti mi yani :19:

Bak bir senin mesajı alıntıladım kıymetimi bil :1: ben demedimmi yemeği yaptım bitti şimdi sıra örgüde diye :60::60:

2de yat 5 te kalk 9 da tekrar yat derken ömrüm geçiyor be dajavu :31: bugünde benden size hayır yok:27: işlerim var sgk ya gidip doğum borçlandırması yapıcam:51: hem işsiz hem borçlu olup keyifleneyim iyice diyorum:32::32::32:

Bak bir senin mesajı alıntıladım kıymetimi bil :1: ben demedimmi yemeği yaptım bitti şimdi sıra örgüde diye :60::60:

2de yat 5 te kalk 9 da tekrar yat derken ömrüm geçiyor be dajavu :31: bugünde benden size hayır yok:27: işlerim var sgk ya gidip doğum borçlandırması yapıcam:51: hem işsiz hem borçlu olup keyifleneyim iyice diyorum:32::32::32:

Sağol şekerim çok cömertsin :9: valla ömür geçiyor ushacığım bende gündüz daha müsaitim işim bilgisayarda olduğu için vaktim var eve gidince işte biliyorsun iş bitmiyor. Bak ütüler var daha renklileri atınca dedim kurusun da beyazlarla birlikte ütüleyeyim bu akşam onları yapıcam yemeğimi yapmıştım akşam neyse ki o var. Hadi git sen borçlan gel.

Müdahele etme canımm muhabbet ediyoruz şurada yani oylamayla ne alakası var takılıyoruz kendi aramızda oy proparagandası yapmıyoruz yani kim kime oy verecekse verir zaten :34:
Çok alıngansınız çok:9:
Akşama ne yemek var:56::52:

:63::19::19::9:

Angelimm çok teşekkürler oyun içinn beğenmene sevindimm :16:

[MENTION][/MENTION]

Yarışma insanı hasaslaştırıyomu ne :30::9:

Kesinlikle dokunsalar ağlıcam Efserim. Ama yarışmadan değil biri moralimi fena bozdu elim ayağım titriyor valla sesimi salıp ağlamak istiyorum ya çok fenayımm :14:

Kızlar Gazel alacak mı dersiniz bu yarışmayı.:27:

Tarhana çorbası insanın aklına hastayken gelir :9::56:

Ben sürekli yaparım çok severim. Teyzem yapıp gönderiyordu ama bu sene az yapmış bimin tarhanası güzel oluyor bak. Hazırıda var da normal olanı kullanıyorum ben idare eder. :34:

Ellerine sağlık canım süper bir menü:56::29:Benim kızçeler nohut fasulye yapınca mıymıylanıyorlar:19:Ama ben yinede yapıyorum yemiyorum demek yasak:20::1:

Bende pek sevmem de işte kışın napıyım bir de benim eşim pırasa lahana yemiyor karnabahar yeni yeni başladı ön yargısı vardı en sonunda yedi beğendi ama pırasa lahana ıhhh yani ayda bir belki yaparsam azcık yer ondan bakliyata abanıyorum haftada bir gün değişik yapıyorum.

Küselim hemşom:19:

Evet:56:Kışın çok iyi oluyor bizim malatya tarhanamız:56::9:

Ben de alınacağım artık:19::9:

Hehhh bir sen eksiktin zaten gel yamacımıza :9:

Bana ne oluyor o zaman:30::52::52::52:

Sen de yarışıyorsun sayılır editör olarak takip ediyorsun oylamayı :34:

Kızlar Gazel alacak mı dersiniz bu yarışmayı.:27:

Valla baya atağa geçti ama hiç belli olmaz daha çok başındayız ama güzel de güzküyor be çok güzel çekmiş hainnn insan. Seninkinin de çekimi süper ben sunumda sınıfta kaldımm :19:

Back