Evet aynen öyle ama lezzeti güzeldi keşke tattırabilseydimm
Bak buna inanırım bu köfte sunum,şekil,ebat nasıl olursa olsun muhteşem bir tadı varEllerine sağlık canım Sana öyle geliyor gayet güzel olmuş ve ilk denemen,bilmediğin bir yemek
Ne demek istiyosun yani nevoş, şekli ebatı sunumu berbattı ama tadı güzeldir mi demek istiyorsun beğenmedin mi sen benim köftelerimi hıı napıyım ilk sefere bu kadar yani
:84:Seda beni deli etme ben öyle birşey demedimEllerine sağlık güzel olmuş dedim canımsın Sana öyle geliyor dedim
Hıı tamaam bak çok duygusalım insanım ben boşuna enlerde en duygusala yazmadılar benii. Anneme kocama sor neler çekiyorlar benden alınganlığımla bazen ben bile kendime tahammülüm edemiyorum o derece
Günaydın
Bugün oylama başlıyor
Günaydın
Evet çok heyecanlı.Keşke daha çok katılım olsaydıı kaçırdıkları şeyler olabilirr
Bu lafı üzerime alayım mı
Yanii sende katılmadığına göre dimi alabilirsin yani içimden bir ses bu yarışmay katılmayanların pişman olacağını söylüyor bekleyip görücez
Ben yinede içinizde olduğum için şanslıyımKatılmayanlar düşünsün
Ne demek istiyosun yani nevoş, şekli ebatı sunumu berbattı ama tadı güzeldir mi demek istiyorsun beğenmedin mi sen benim köftelerimi hıı napıyım ilk sefere bu kadar yani
Günaydın arkadaşlar ve bana iyi geceler
Canım bakma sen nevoşabanada akşam bi laf dedi onun yüzünden gözüme uyku girmedi
Benin kız 11 de yattı 1 de kalktı öğle uykusundan şimdi yeni uyuttum
Birkaç yere e mail attım iş ile ilgili biraz uyumaya gidiyorum şimdi :18:
Umarım bir iş teklifi telefonu ile uyandırılırım da keyfim yerine gelir biraz
Öptüm hepsinizi
Rabbim sana en yakın zamanda; çifter çifter, hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaaaaallllllaaaaaaahhhhh
Günaydın arkadaşlar ve bana iyi geceler
Canım bakma sen nevoşabanada akşam bi laf dedi onun yüzünden gözüme uyku girmedi
Benin kız 11 de yattı 1 de kalktı öğle uykusundan şimdi yeni uyuttum
Birkaç yere e mail attım iş ile ilgili biraz uyumaya gidiyorum şimdi :18:
Umarım bir iş teklifi telefonu ile uyandırılırım da keyfim yerine gelir biraz
Öptüm hepsinizi
Ahh canım sağol bak şimdi affedildin can evimden vurdun benii sen işini biliyosun nevoşşAz kaldı nevoş biliyor musun haplarım var 3 taen kaldı sonra regliyle 2. tedaviye başlyorum yazdan kalan dondurulmuşlara dua et emii..
Günaydın Usha. Valla hem uykum var hem duygusalım hem alınganım yani öyle derse bende öle derim dimi amaa. Neyse affettirdi kendini nevoş işini bilir..sana iyi geceler o zaman inşallah beklediğin telefonu alırsın. Bende uykumu alamadım gece uyuyamadım döndüm durdum. İşe geldim uyukluyorum
Ama ben birşey demedim sana niye beni yanlış anlıyorsunuz Ne kadar duygusal yarışmacılarsınız Kaçmak için bahane arıyorsunuz değilmi Hayatta bırakmam bundan sonraki kategoride yine birlikteyiz
Canım iyi uykular umarım hayırlı haberler alırsın
Ama ben birşey demedim sana niye beni yanlış anlıyorsunuz Ne kadar duygusal yarışmacılarsınız Kaçamk için bahane arıyorsunuz değilmi Hayatta bırakmam bundan sonraki kategoride yine birlikteyiz
Canım iyi uykular umarım hayırlı haberler alırsın
Canım duygusallığının sebebi birazda bundan ben seni anlıyorumHakkınızda hayırlısı olsun canım inşaallah hayırlısıyla olur
He demedin hebenim tarifimi yapan arkadaşın yemeğinin görüntüsü daha iyiydi kabul ediyorum ama senin dediğini de anladım ben merak etme
Sağol canım inşallah
size cevap yetiştirmeye devam edersem 2 saatlik uykumdan da olucam
hadi kaçtım ben
Tamam sen tedavini ol ben seni beklerimO kategorinin ne olacağına bağlı canımm kayıplara karışırız bul bulabilirsen. Hem önümüzdeki kategori için hiç şansın yok beni katmak konusunda mümkün değil yani tedavi öncesi evde çok işlerim olacak. Sonra ki kategoride de zaten annem gelecek ben yemek filan yapmıcam annem üye olup katılsaa
He demedin hebenim tarifimi yapan arkadaşın yemeğinin görüntüsü daha iyiydi kabul ediyorum ama senin dediğini de anladım ben merak etme
Sağol canım inşallah
size cevap yetiştirmeye devam edersem 2 saatlik uykumdan da olucam
hadi kaçtım ben
Allah razı olsun eşindenHem de nasıl nevoşum herkese çatıyorum Allah eşime peygamber sabrı vermiş vallasağol canım benim
Senin tarifini kim yaptı ki Usha nerede ne zaman ben anlamadım bir şey :26:
Tamam sen tedavini ol ben seni beklerimEvet anneni alabiliriz yarışmaya
AşkolsunBen birşey demiyeceğim size küstüm gidiyorum haftaya görüşürüz
Allah razı olsun eşinden
Usha'nın konuya bak
Hiçbir yere gidemezsin otur oturduğu yere oylama başlayacak nereye gidiyorsun bizi bu heyecanda yalnız mı bırakacaksın tabii yemekleri yaptırttın işin bitti dimi emeline ulaştın
Hiii tamam :26:
Ben burda durayım ama birşey yazmıyayım siz bunu bile yanlış anlıyorsunuz
Hahahaa yavrucum napalım nazımız sana geçiyor yaaa.. Heyecanlıyız burada bastırmamız lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?