• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Kazen geç uyanıyor galiba.:27:

Kazen bizim hayecanımızı arttırmak için böyle yapıyor sabredin diyor yani ama saat kaç oldu yaa dimii sıkıldık az dedikodu yapalım açılsında hmm bak sana bu kişi vermiş bana bu bak bak bu gitmiş sana vermiş filan diyeee :9::9::52::52:

Heyecan dorukta yani:1:Herkese tekrar başarılar:16:

Sağol canımmm :16:

Kazen bizim hayecanımızı arttırmak için böyle yapıyor sabredin diyor yani ama saat kaç oldu yaa dimii sıkıldık az dedikodu yapalım açılsında hmm bak sana bu kişi vermiş bana bu bak bak bu gitmiş sana vermiş filan diyeee :9::9::52::52:

Sağol canımmm :16:

Bence Kazen'in umrunda bile değiliz.:27:Burada bekliyoruz kaç saattir ortalıkta yok.:37:Evet daha dedikodu yapacağız.:1:

Bence Kazen'in umrunda bile değiliz.:27:Burada bekliyoruz kaç saattir ortalıkta yok.:37:Evet daha dedikodu yapacağız.:1:

Kazenin keyfini beklicez çare yok mühür kimdeyse padişah odur. İsterse geceye kadar bekletir yani. Mesaim bitmeden açılsa bari ya eve gidince ütüm var yemek yapıcam bilmem ne hemen oturamam başına ama. :19:

Kazenin keyfini beklicez çare yok mühür kimdeyse padişah odur. İsterse geceye kadar bekletir yani. Mesaim bitmeden açılsa bari ya eve gidince ütüm var yemek yapıcam bilmem ne hemen oturamam başına ama. :19:

Padişahlar tahtan iner diyeceğim ama dediğin gibi tapu onda.:9:Evet ya açılsa iyi olur artık.

Senin tarifini kim yaptı ki Usha nerede ne zaman ben anlamadım bir şey :26:
Bak birde aramış yaa:19:
Allah razı olsun eşinden:31:

Usha'nın konuya bak:34:

Buda yol göstermiş:19:

Ben burda durayım ama birşey yazmıyayım siz bunu bile yanlış anlıyorsunuz:60:

Demişsin ama duramamışsın:19:

Ben ona dün gece cimrisiniz dedim ondanmı açmıyo acep :52::52::52:

Padişahlar tahtan iner diyeceğim ama dediğin gibi tapu onda.:9:Evet ya açılsa iyi olur artık.

O inmez canımm. Sitenin tapusu onda biz de kiracılarıyız yani onu beklicez yapacak bir şey yok. Akşam 7-8 bulacak galiba :26:

Bak birde aramış yaa:19:

Buda yol göstermiş:19:

Demişsin ama duramamışsın:19:

Ben ona dün gece cimrisiniz dedim ondanmı açmıyo acep :52::52::52:

Kızım merak ettim nasıl yapılmış diye farklı versiyonlar görelim dedik o yarışmada değil ki sen yarışmadasın sakin relaxx :9:

Kızım ne cimri diyorsun adama. Huyuna suyuna neden gitmiyorsun kibar ol demedim mi sana hiçbirşey öğretememişiz yaa. Bende dün gece konuştum meraklandıracak zaten biliyorum ben.. :27:

Kızım merak ettim nasıl yapılmış diye farklı versiyonlar görelim dedik o yarışmada değil ki sen yarışmadasın sakin relaxx :9:

Kızım ne cimri diyorsun adama. Huyuna suyuna neden gitmiyorsun kibar ol demedim mi sana hiçbirşey öğretememişiz yaa. Bende dün gece konuştum meraklandıracak zaten biliyorum ben.. :27:

He farklı versiyon he:19:

Ya dedim ki hediye gönderin herkese bizde en eli maşalı yönetici oyumuzu muneye verelim.... Baktım muneye diyo sana oy verenleri ben sorguya çekeyim bana oy verenleri sen :52::52::52: Hediye vermekten kaçınca çenemi tutamadım ne yapayım :60::60::60::60::60:

Geçmiş olsun canım hayırdır:26:
Gideyim mi cevap vermedin:19::27:

Hayır ya olur bana bazen böyle ayda bir :52::52::52::52::52:

Bilmiyorum Nevreste:ssz: Senin hakkında uzun uzun düşünmem lazım dün geceden sonra :ssz:3 hatta belki 4 kategoride adayımdın enlerde :16:ama artık onları bile sorguluyorum acaba hak ediyormusun diye:23:

Hayır ya olur bana bazen böyle ayda bir :52::52::52::52::52:

Bilmiyorum Nevreste:ssz: Senin hakkında uzun uzun düşünmem lazım dün geceden sonra :ssz:3 hatta belki 4 kategoride adayımdın enlerde :16:ama artık onları bile sorguluyorum acaba hak ediyormusun diye:23:

Aman boşver enleri canın sağolsun bugün 1. olsam yarın unuturuz önemli değil:29:Sen gönlünden çıkarma beni yeter:38:

Benim çene mi kim tutabilir baksana mesaj sayıma:52:
İstemiyorsanız giderim:63:
Bu arada anket açılmamış heyecan dorukta:24::24::24::52:

Evet nevoş ya bekleşiyoruz burada ciğerci kedileri gibi :9:

Suçlu sensin yani aferin.:4:

efet suçlu bulundu açılmaz bu anket açılmaz bekleyemeyelim dağılalım bence kazene cimri demiş yaa :19:
He farklı versiyon he:19:

Ya dedim ki hediye gönderin herkese bizde en eli maşalı yönetici oyumuzu muneye verelim.... Baktım muneye diyo sana oy verenleri ben sorguya çekeyim bana oy verenleri sen :52::52::52: Hediye vermekten kaçınca çenemi tutamadım ne yapayım :60::60::60::60::60:

Bak bak bir de anlaşma yapmış yaa ne kadar akıllısın sen öyle korkulur senden hediye için mune ablamızı sattın he duymasın munee yok duysuun duysun kime oy vermeyeceğini bilsin :52: sana hediye olsun zaten. Biz anket açılsın diyoruz hatun hediye uğruna bizi yakıyor :19:

Bende heyecanlanacak hal yok bugün karnım ağrıyo fenayım :31:

geçmişş olsun benim de uykum var ama yine de heyecanlıyı hiçbirşey buna engel olamaz. Ay töbe töbee başıma bir iş gelecek görücem günümü :18:

:17::17::17:

Geçmiş olsun canım hayırdır:26:
Gideyim mi cevap vermedin:19::27:

Gitmee nevoş sen bize lazımsınnn :27:

Evet nevoş ya bekleşiyoruz burada ciğerci kedileri gibi :9:

efet suçlu bulundu açılmaz bu anket açılmaz bekleyemeyelim dağılalım bence kazene cimri demiş yaa :19:

Bak bak bir de anlaşma yapmış yaa ne kadar akıllısın sen öyle korkulur senden hediye için mune ablamızı sattın he duymasın munee yok duysuun duysun kime oy vermeyeceğini bilsin :52: sana hediye olsun zaten. Biz anket açılsın diyoruz hatun hediye uğruna bizi yakıyor :19:

Gitmee nevoş sen bize lazımsınnn :27:

Canım müsait olduğu zaman mutlaka açar bekleyelim:26:
Tamam canım:52::38:

Kızlar bakıyorum arada ama yatıcam sanırım biraz daha ben:31:

Oylama da bugün bitmeyecek sakin olun azıcık :52::52:

İkizim çocukların yaşına kadar kalbimdeymişsin işte daha ne olsun:34:

Back