• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
İyi tamam öyle olsun:29::52::52:

Anket ne zaman açılacak nevoşş :52: biizm okuldaki hocaları üye yapayımda bana oy göndersinler. :27: Ayy şaka tabii ki de hem hocaların işi yok buraya üye mi yapıcam bana oy verin diyee kendimi ifşa mı edeyim gidip müdüre desinler başım yansın mesai saatinde nelerle uğraşıyorum diyee :18: Ama iyi oy gelirdi haaa 150 hoca eh personelde varr wuuuuu :37::52::52: sonra tabi çıkışım elime yallah :19::18:

Anket ne zaman açılacak nevoşş :52: biizm okuldaki hocaları üye yapayımda bana oy göndersinler. :27: Ayy şaka tabii ki de hem hocaların işi yok buraya üye mi yapıcam bana oy verin diyee kendimi ifşa mı edeyim gidip müdüre desinler başım yansın mesai saatinde nelerle uğraşıyorum diyee :18: Ama iyi oy gelirdi haaa 150 hoca eh personelde varr wuuuuu :37::52::52: sonra tabi çıkışım elime yallah :19::18:

Canım genelde öğleden sonra oluyor ama bilmiyorum:34:

Canım genelde öğleden sonra oluyor ama bilmiyorum:34:

Hmm. Beklicez desene.. Napalım beklerizz. Çok üşüyorum ya kütüphane ısınmıyor çok büyük petekler yetersiz kalıyor çay içiyorum o an ısınıyorum yine üşüyorum tüm gün çay mı içeyim ben

Hmm. Beklicez desene.. Napalım beklerizz. Çok üşüyorum ya kütüphane ısınmıyor çok büyük petekler yetersiz kalıyor çay içiyorum o an ısınıyorum yine üşüyorum tüm gün çay mı içeyim ben

Evet öyle:34:Hava çok soğudu:2:
Canım biraz biraz çıkıyorum görüşürüz:10::16:

Evet öyle:34:Hava çok soğudu:2:
Canım biraz biraz çıkıyorum görüşürüz:10::16:

Tamam bende biraz dolanayım sınavlar var öğrenciler sınavda kitap alan getiren yok yani bazıları da ders çalışıyor buradaa bu sınava girmeyenler bu hafta sakin böyle ama haftaya 2. kur başlıyor kitap dağıtıcam birkaç gün hocalara yine. İyi zamana denk geldi yani yarışma

oylama bugün değilmiydi neden başlamadı ki hala :44::44::44::44::44::44::44::44:

Beni de arkadaşım oylamayı izlemek çok zevkli olacak ama ekibimden çok memnunum ben süperizzz :16: Hepimize başarılarrr :34:

gerçekten öyleyiz canım :16:
rakipten öte kanka havasındayız :1:
rakibinin yemeğini beğenip de bunu dile getirmek başarılar dilemek büyük bir tevazu bence..
hepimiz tebrik ettik birbirimizi ne güzel...
kapışmak gerilmek yok :34: çamur atmak yok,.....
süperiz süperrrrrr :52:
hakeden kazanır inşallah.....:16:

Günaydın canım:16:

Neden öyle söylüyorsun:20:Hiç belli olmaz:34::16:
Günaydın canım :38:eltimin kızı vize arası diye buraya geldi sabah gel biraz içli köfte yapalım dedi beraber içli köfte yaptık sarma sardık bide o gün patates canağı hoşuna gitmiş kendi yapmaya çalışmış olmamış onu yaptım yeni eve geldim:1:

Günaydın efserim kategoridaşımm nasılsın :16:

Ne bileyim öyle de sunumumu beğenmedim :19:

Apar topar çıktım kusura bakmayın :17:iyim tatlım sen nasılsın heycan başlıyacak :29:

Günaydın canım :38:eltimin kızı vize arası diye buraya geldi sabah gel biraz içli köfte yapalım dedi beraber içli köfte yaptık sarma sardık bide o gün patates canağı hoşuna gitmiş kendi yapmaya çalışmış olmamış onu yaptım yeni eve geldim:1:

Apar topar çıktım kusura bakmayın :17:iyim tatlım sen nasılsın heycan başlıyacak :29:

Ellerinize sağlık canım maşaallah:56::16:

gerçekten öyleyiz canım :16:
rakipten öte kanka havasındayız :1:
rakibinin yemeğini beğenip de bunu dile getirmek başarılar dilemek büyük bir tevazu bence..
hepimiz tebrik ettik birbirimizi ne güzel...
kapışmak gerilmek yok :34: çamur atmak yok,.....
süperiz süperrrrrr :52:
hakeden kazanır inşallah.....:16:

Kesinlikle canım. Her zaman söylüyorum herkes kendi kısmetinin ekmeğini yer biz burada birbirimizi de yesek gidip kuliste yapsak hiç sonucu değiştirmez. Kimin kazanacağını insanların zevkleri belirleyecek o yüzden bir yarışma için gerilmeye kalp kırmaya da gerek yok bu yarışmada bitecek gidecek arşive ne gerek var. Tadını çıkarmak varken:34:

Oh maşallah canımm. Patates toplarına kıvamını vermek zor evet yağını limonunu iyi ayarlamak lazım yapış yapış oldu mu şekil verilmiyor.

Anket açılmamış halâ:31:

evet bizde heyecanla bekliyoruz bakalım öğle tatilinden açılmıştır diyerek geldim ama yok daha.

Kazen geç uyanıyor galiba.:27:

Kesinlikle canım. Her zaman söylüyorum herkes kendi kısmetinin ekmeğini yer biz burada birbirimizi de yesek gidip kuliste yapsak hiç sonucu değiştirmez. Kimin kazanacağını insanların zevkleri belirleyecek o yüzden bir yarışma için gerilmeye kalp kırmaya da gerek yok bu yarışmada bitecek gidecek arşive ne gerek var. Tadını çıkarmak varken:34:

Oh maşallah canımm. Patates toplarına kıvamını vermek zor evet yağını limonunu iyi ayarlamak lazım yapış yapış oldu mu şekil verilmiyor.

evet bizde heyecanla bekliyoruz bakalım öğle tatilinden açılmıştır diyerek geldim ama yok daha.

Heyecan dorukta yani:1:Herkese tekrar başarılar:16:

Back