Kızlar kızımım uyandı görüşürüz
Aşuremi süsleyemedim malzemem yoktu
Eki Görüntüle 878667 Eki Görüntüle 878668 Eki Görüntüle 878669 Eki Görüntüle 878670
Buda eşim için supangle
Eki Görüntüle 878673 Eki Görüntüle 878674 Eki Görüntüle 878675 Eki Görüntüle 878676
Ay bide Paketlerini çekmiş kıyamam ya
Kurallar böyle malzemen ne diye sorarlar adama :60.
Tabii canım bu tarifte soracak hiçbirşey yok sadece malzemen nerede diye sorarlar dimi bir de kazen dimi sadece bunu sorar dimi çok ütopikbende denicem yaa bunu bi bakalım ama çok yorucuymuş işte nasıl yapıcam diye düşünüyorum paketi aç balşında bekle kaynat kaselere paylaştır zaten paketi açmak başı başına mesela
Evet baya yorucu sen birde çalışıyosun bünyen kaldırmayabilir
Nereden baksan 10 dakika karıştırman lazım oda ayakta çok ama çok yorucu
Paketleri açması da gerçekten zor
Yanlarına çentik yapmışlar ama insan çok zorlanıyo bak benim aşure paketlerine bakarsan birini açarken çok zorlandığım belli oluyo
Usha sana inanmiyorum gülme krizindeyim!!!!
Malzemeleri bulmak zor olmadi mi ya?????
Evet baya yorucu sen birde çalışıyosun bünyen kaldırmayabilir
Nereden baksan 10 dakika karıştırman lazım oda ayakta çok ama çok yorucu
Paketleri açması da gerçekten zor
Yanlarına çentik yapmışlar ama insan çok zorlanıyo bak benim aşure paketlerine bakarsan birini açarken çok zorlandığım belli oluyo
Usha sana inanmiyorum gülme krizindeyim!!!!
Malzemeleri bulmak zor olmadi mi ya?????
Bende onu merak ediyordum canım yani her markette var mı hangilerinde var ara bul son kullanam tarihine bak vs. çok uzun iş.
Sana %100 katiliyorum Ushacigim, ben de o paketleri acarken bazen cok zorlaniyorum, disimle acmak zorunda kaliyorum sonra dislerim zedeleniyor.
Dedigin gibi sonra bunu sürekli karistirmak da lazim. Öyle kolay degil 15dk hic oturmadan cirpmak, bir de topaklanmamasi icin arada hizi arttirmak gerekiyor ki, insanin kolu kopuyor.
Sana %100 katiliyorum Ushacigim, ben de o paketleri acarken bazen cok zorlaniyorum, disimle acmak zorunda kaliyorum sonra dislerim zedeleniyor.
Dedigin gibi sonra bunu sürekli karistirmak da lazim. Öyle kolay degil 15dk hic oturmadan cirpmak, bir de topaklanmamasi icin arada hizi arttirmak gerekiyor ki, insanin kolu kopuyor.
Eşimi gönderdim markete aşure almaya
Tabi çok kolay olmadı en sonunda ''bana da supangle yaparsan alırım'' dedi
Yani benim için çok daha zor olurdu uğraşması eğer markete kendim gitseydimallahtan eşim yardımcı oldu
Çok zor çok yorucu gerçekten
Ya bir de kendin gitseydin markete yetişmezdi zaten asla
Market yakın ama giyin çık git gel 10-15 dakika uzardı kesin
Tabii canımm bir de kasada sıra olur filan yaniiben daha yediklerimi yeni hazmettim. Haa bende ekler pasta yaptım bak unutmuştum bende onları ekleyeyim barii çok yoruldum ama çok güzel oldular
Aaa gerçekten miMalzemesi maliyetlidir ama onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?