• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Kurallar böyle malzemen ne diye sorarlar adama :60.:60::60:

Tabii canım bu tarifte soracak hiçbirşey yok sadece malzemen nerede diye sorarlar dimi bir de kazen dimi sadece bunu sorar dimi çok ütopik :9: bende denicem yaa bunu bi bakalım ama çok yorucuymuş işte nasıl yapıcam diye düşünüyorum paketi aç balşında bekle kaynat kaselere paylaştır zaten paketi açmak başı başına mesela :9::52:

Tabii canım bu tarifte soracak hiçbirşey yok sadece malzemen nerede diye sorarlar dimi bir de kazen dimi sadece bunu sorar dimi çok ütopik :9: bende denicem yaa bunu bi bakalım ama çok yorucuymuş işte nasıl yapıcam diye düşünüyorum paketi aç balşında bekle kaynat kaselere paylaştır zaten paketi açmak başı başına mesela :9::52:

Evet baya yorucu sen birde çalışıyosun bünyen kaldırmayabilir:31:

Nereden baksan 10 dakika karıştırman lazım oda ayakta çok ama çok yorucu:ssz:

Paketleri açması da gerçekten zor:50:

Yanlarına çentik yapmışlar ama insan çok zorlanıyo bak benim aşure paketlerine bakarsan birini açarken çok zorlandığım belli oluyo :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60:

Yanlarına çentik yapmışlar ama insan çok zorlanıyo bak benim aşure paketlerine bakarsan birini açarken çok zorlandığım belli oluyo :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60:

Ben harbiden açamam ya o paketleri makası vururum sinir ediyorlar insanı sanki hiç açılmayacakmış gibi yapıyorlar :47:

Sana %100 katiliyorum Ushacigim, ben de o paketleri acarken bazen cok zorlaniyorum, disimle acmak zorunda kaliyorum sonra dislerim zedeleniyor.:1::1::1:

Dedigin gibi sonra bunu sürekli karistirmak da lazim. Öyle kolay degil 15dk hic oturmadan cirpmak, bir de topaklanmamasi icin arada hizi arttirmak gerekiyor ki, insanin kolu kopuyor. :27::27::27::27::27:

Usha sana inanmiyorum gülme krizindeyim!!!! :52::52::52::52::52::52::52:
Malzemeleri bulmak zor olmadi mi ya????? :52::52::52::52::52:

Eşimi gönderdim markete aşure almaya :ssz:

Tabi çok kolay olmadı en sonunda ''bana da supangle yaparsan alırım'' dedi :23:

Bende onu merak ediyordum canım yani her markette var mı hangilerinde var ara bul son kullanam tarihine bak vs. çok uzun iş. :9:

Yani benim için çok daha zor olurdu uğraşması eğer markete kendim gitseydim :31: allahtan eşim yardımcı oldu :32:

Sana %100 katiliyorum Ushacigim, ben de o paketleri acarken bazen cok zorlaniyorum, disimle acmak zorunda kaliyorum sonra dislerim zedeleniyor.:1::1::1:

Dedigin gibi sonra bunu sürekli karistirmak da lazim. Öyle kolay degil 15dk hic oturmadan cirpmak, bir de topaklanmamasi icin arada hizi arttirmak gerekiyor ki, insanin kolu kopuyor. :27::27::27::27::27:

Çok zor çok yorucu gerçekten:31:

:9::9::9::9::9:

Eşimi gönderdim markete aşure almaya :ssz:

Tabi çok kolay olmadı en sonunda ''bana da supangle yaparsan alırım'' dedi :23:

Yani benim için çok daha zor olurdu uğraşması eğer markete kendim gitseydim :31: allahtan eşim yardımcı oldu :32:

Çok zor çok yorucu gerçekten:31:

Ya bir de kendin gitseydin markete yetişmezdi zaten asla :9:

Market yakın ama giyin çık git gel 10-15 dakika uzardı kesin :60: :60: :60: :60: :60:

Tabii canımm bir de kasada sıra olur filan yanii :1: ben daha yediklerimi yeni hazmettim. Haa bende ekler pasta yaptım bak unutmuştum bende onları ekleyeyim barii çok yoruldum ama çok güzel oldular :52:

Tabii canımm bir de kasada sıra olur filan yanii :1: ben daha yediklerimi yeni hazmettim. Haa bende ekler pasta yaptım bak unutmuştum bende onları ekleyeyim barii çok yoruldum ama çok güzel oldular :52:

Aaa gerçekten mi:52::52::52: Malzemesi maliyetlidir ama onun :60: :60: :60: :60: :60: :60:

Muhabbetin zottirik anlarında dalıp dalıp çıkıyorum ama Yaşar Nuriye kaptırdım kendimi..Halk tvde konuk..
Hayran hayran dinliyorum:31:

iyi akşamlar hanımlar
ben de yarışma için yemeğimi yaptımm bir güzel aşamaları fotoğrafladımm..konumu açayım dedim ama akşamdan beri..resim yüklemede sıkıntı yaşıyrumm yüklediğim resimler bir süre sonra öznizlemede kayboluyor görünmüyor acaba resim sınırı mı var:44::44::44: boyutlarını da küçülttüm ama yok sürekli düzeltmekten daraldım:19::19:..dünde uğraştım en sonunda sayfadan kopunca bıraktım...o kadar uğraştımm fotoğrafladım bu aşamada vazgeçmek de istemiyorumm...
nasıl yapsam her önizlemede başka fotolar kayboluyor..

Back