- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Evet o 3 kaseyi biz yiyelimMedi karıştırma o yok ortada 1 kaseyide bölüşürüz
hee ikisini kocasıyla yese bir kase de olur dimi ama hiç gönlü yok gönlü olmadan istemem. Ben yarında aşure yapayım barii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o 3 kaseyi biz yiyelimMedi karıştırma o yok ortada 1 kaseyide bölüşürüz
olmaz onlarıda ben yiycem söz konusu aşureyse başka bir insan oluyorum ben
sen ve nevreste yaparsınız kendinize med de komşulardan gelirse yesin artık
Ben tencere ile getirir ikram ederim sizeEvet nevoşş bende yapıcam kase kase vermicem iştee çok ister amaaa
İyi verme napalım efser yarın yine yapacaktı hem o verir bize bir kere olmadı nevoş yapar yinee aşuresiz kalmayız. Daha olmadı ben kakışır yaparım haa sağım solum belli olmaz isteyince neler yaptığımı gördünn
Sen yanlış anladın1 er kase bizim 3. kaseyide bölüşelim dedimhee ikisini kocasıyla yese bir kase de olur dimi ama hiç gönlü yok gönlü olmadan istemem. Ben yarında aşure yapayım barii
hee ikisini kocasıyla yese bir kase de olur dimi ama hiç gönlü yok gönlü olmadan istemem. Ben yarında aşure yapayım barii
Akışımda adımı görmesem dedikodumun yapıldığını şu narin ruhum duymıcak
Hem bizim kazanla aşuremiz var, böyle süslü süslü, anne aşuresi
editöre editöree bu üyeyi kipliyorum, dedikodudan tıkın litfen mapısa
Ben tencere ile getirir ikram ederim size
Med'in annesi yapıyor
Sen yanlış anladın1 er kase bizim 3. kaseyide bölüşelim dedim
Vay be ne aşureymiş kardeşim yaa. Sen bana analı kızlı yemeye gelsen öyle demezdim ama yapardım bir koca tencere yaaa.. Ben kendi aşuremi yaparım artık napalımm
Ben tencere ile getirir ikram ederim size
Med'in annesi yapıyor
Sen yanlış anladın1 er kase bizim 3. kaseyide bölüşelim dedim
Ya sen beni hiç anlamıyorsun kocama bile vermem o 3 kaseden
Tadımlık verdim 1 kase ona da supangle yaptım onu yesin daha ne
:18::18::18:
Evet o senin dedikodunu yapıyor ben hiç yapmadımAşureyi biz yiyelim Med'e vermeyelim demedim:18::18:
Evet o senin dedikodunu yapıyor ben hiç yapmadımAşureyi biz yiyelim Med'e vermeyelim demedim:18::18:
Med basacak birazdan yalnız burayı
Canım vallaha aşure ve can erik söz konusuysa annemi tanımam
Gerisi dükkan senin
Nevoş bir kaseyi alamıyoruz şansını zorlama sen tencereyle yap nevoşuım tıka basa yiyelim.
Aşure ne kıymetliymiş yaa. Kızım o zaman yap kocan evdeyken bir tencere şöyle ohh doya doya ye kocanda yesin komşularda yesin bol bol
Medimm arkandan konuşmuyoruz ki bak buraya girince görüyorsun kötü ne dedik yahu. Med gece gece aşure çekti canımız usha bir kase bile vermiyor sen annenin yaptıklarından nevoşa ve bana verir misin
Nevo ne demedin ne demedin
Bir editörün böyle bir dedikodu skandalına bulaşması, tanrım inanamıyorum
Basıldık:96::18::18:Med basacak birazdan yalnız burayı
Gerisi dükkan senin
Tamam ben yaparım yerizNevoş bir kaseyi alamıyoruz şansını zorlama sen tencereyle yap nevoşuım tıka basa yiyelim.
Aşure ne kıymetliymiş yaa. Kızım o zaman yap kocan evdeyken bir tencere şöyle ohh doya doya ye kocanda yesin komşularda yesin bol bol
Medimm arkandan konuşmuyoruz ki bak buraya girince görüyorsun kötü ne dedik yahu. Med gece gece aşure çekti canımız usha bir kase bile vermiyor sen annenin yaptıklarından nevoşa ve bana verir misin
:18:Ben kendimi pıçaklarım sen elini kana bulama:104:Nevo ne demedin ne demedin
Bir editörün böyle bir dedikodu skandalına bulaşması, tanrım inanamıyorum
Ben yazarken basmış bile
beni kiblerse bende seni kiblerim ona göre
10 tencere yapsam yine elim titrer birine verecek olsam
Hatta dedikoduyu bile onlar başlattı
Ben med yok arkasından konuşmayalım diye yazacaktım parmaklarımın kontrolünü kaybetmişim
Basıldık:96::18::18:
Tamam ben yaparım yeriz
:18:Ben kendimi pıçaklarım sen elini kana bulama:104:
Yok kiblemiyorum:18::18:
Med basacak birazdan yalnız burayı
Gerisi dükkan senin
Nevoş bir kaseyi alamıyoruz şansını zorlama sen tencereyle yap nevoşuım tıka basa yiyelim.
Ben yazarken basmış bile
beni kiblerse bende seni kiblerim ona göre
10 tencere yapsam yine elim titrer birine verecek olsam
Hatta dedikoduyu bile onlar başlattı
Ben med yok arkasından konuşmayalım diye yazacaktım parmaklarımın kontrolünü kaybetmişim
Basıldık:96::18::18:
Tamam ben yaparım yeriz
:18:Ben kendimi pıçaklarım sen elini kana bulama:104:
Yok kiblemiyorum:18::18:
[h=1]Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır.....:80:[/h]
Hiç ummazdım, elveda....
Eki Görüntüle 878845
Yuh o kadarı zaten yiyemezsin ki kızım. Aşure yapıp dağıtanların günahı ne herkes kendini mi yesin olmaz öyle şey aşure dağıtılr dağıtcan eh 3 kişiyiz dağıt iştee Yaa öle mi oldu usha hanım hemen sattın yaaa ben demedim mi 3 kasenin biri medin diyee hııı demedim mii bende yancam yaaa :18:
Yap nevoşum seen ya sayende karnımızı doyuyor zatenn
Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır.....:80:
Hiç ummazdım, elveda....
Eki Görüntüle 878845
evet biz dedik ki 3 kase aşuresi kalmış üçümüze versin dedim ben seni saydım ama annesi yapmış onun dediler yaa seni bir tek ben düşünüyorum burada bir kere beni kibleme yanii
Valla fena yanii. Ne olacak canım bir kere versen bir kase versen.
[h=1]Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır.....:80:[/h]
Hiç ummazdım, elveda....
Eki Görüntüle 878845
Ben Usha'nın hazır aşurelerini sen yeme ben yerim diye öyle söylemiştimGel gitme ben sana aşure yaparım