• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Kızlar kızımla ilğileneyim ıhlamur filan bir içirip gelirim:10:fr

Efser geçmiş olsun kızın hasta galiba.:26:

Nevreste güvecin resmini koyacaksın dimi.:56:

Güvecim geldi:56::9:Çok kolay bir yemek ama fırında pişince çok lezzetli oluyor:56::9:

$1.jpg

Offf Allahım tam da kahveye büsküvi banıyordum.:60:Nefis görünüyor canım.:56:Ben de alacağım bu büyük güveçlerden.Eline koluna sağlık.:16:

Sağol canım:38:Öyle mi çok fena:30::17:Bende küçüklerden istiyorum:52:Canım iyi oluyor, kolayda oluyor hazır yemek:56::34:

Son düzenleme:
Sağol canım:38:Öyle mi çok fena:30::17:Bende küçüklerden istiyorum:52:Canım iyi oluyor, kolayda oluyor hazır yemek:56::34:
Ya öyle tam ağzıma götürdüm güveç çıktı ortaya.:27:Annem ne yemeği yaptı acaba.:9:Değiş tokuş edelim arada güveçleri o zaman.:52:

Güvecim geldi:56::9:Çok kolay bir yemek ama fırında pişince çok lezzetli oluyor:56::9:
Eline sağlık nevoş :16:hamileler görmesin diye fotoyu kaldırdım:1:

Ya bu arada Nevreste nerden çıktı :44:

Acaba böyle tanıyıpta çıkaramadığım başkaları da varmı :44: bir yıl kadar pek girmedim foruma:26:

Eline sağlık nevoş :16:hamileler görmesin diye fotoyu kaldırdım:1:

Ya bu arada Nevreste nerden çıktı :44:

Acaba böyle tanıyıpta çıkaramadığım başkaları da varmı :44: bir yıl kadar pek girmedim foruma:26:

Sağol canım iyi yapmışsın:34::16:
Canım nickimi seviyordum ama 81den dolayı yaşım çıkıyordu:60:Daha sonra ikiz olsun ama 81 olmasın dedim ikiz hatun oldum:60:1 hafta dayanamdım o nicke:23::25:Sonra bunu buldum istedim ve oldu çok memnunum Nevreste ile herşey değişti:21:Yeni bir ikiz:51::52:
Vardır canım Mesela hayalmahsülleriofisi vardı oda değiştirdi Coolkul oldu:34:Sonra Efserde önce Tanem111di değiştirdi:34:

Canım nickimi seviyordum ama 81den dolayı yaşım çıkıyordu:60:Daha sonra ikiz olsun ama 81 olmasın dedim ikiz hatun oldum:60:1 hafta dayanamdım o nicke:23::25:Sonra bunu buldum istedim ve oldu çok memnunum Nevreste ile herşey değişti:21:Yeni bir ikiz:51::52:
Vardır canım Mesela hayalmahsülleriofisi vardı oda değiştirdi Coolkul oldu:34:Sonra Efserde önce Tanem111di değiştirdi:34:

Her gördüğüme sen kimsin diyecem ben bundan sonra :52::52:
Efser ile tanışmıyorduk o zaman muhtemelen nicki hatırlıyorum ama diyaloğumuz olmadı sanki:26:

Tanımadıklarına söyle seninle tanışıyormuyuz diye:52:
Bilmiyorum olabilir:34:

Peki ya evet tanışıyoruz der ve eski nickini söylediğinde ben hatırmazsam:52::52:

Şimdi efser oradan çıkıp tanışıyorduk biz derse mesela :60::60::60::60::60::60:

Ohooooo, bensiz sohbet ediliyor..Hiç yakıştıramadım :19:

Birazdan yeşilçay yapcam..öyle sallama değil he, kendim demlicem..aşama aşama siz sevgili dostlarıma fotoğraflıcam :60:

Alışılmıyo canım ya 3-5 gün dayanıyosun sonra çok gergin yapıyo insanı uykusuzluk allahtan hafta sonları eşim çocuğa bakıyoda 1-2 saat kaçamak yapıyorum :31:

Apartmanım 1 katta 4 daire ve 7 katlı :31:
Kiiimse kusura bakmasın 28 daireye dağıtamam:19:

Zaten bir kısmı yabancı çinli hintli alman yemez onlar bilmez aşure falan :60::60::60::60::60::60::60::60:

Biraz kimkime dumduma bizim apt tanımıyorum yarısını:31:

5 daireyi tanıyorum 2 si otursun kendi yapsın:27: 3 tanesine dağıtırım ancak:52::52:

Aman çinliler hintliler bilmedikleri için beklemezler zaten. Aşurede yapıınca az yapılmıyor insan emeğe değsim istiyor nasılsa öyle böyle yapılacak bari fazla olsunda dağıtılsın amacıma ulaşsın diyor annem yapardı koca tencere eli de aza gitmezdi hatunun ee biz 4 katlı bir evde otururduk tek daire dağıt dağıt bitmezdi çalıştığımız işyerine filan götürürdün bu sefer yine yapmış 55 60 kaseye yakın iki apartman dağıtmış kaç tane misafir, kardeşimin işyeri vs.. Ben yiyemedim ama işte şehir dışında olunca :5:

Ben çoçuken tatmıştım ama onun gibi olmazda yapmaya çalışacağım tamam canım söylerim bu gün tüm hazırlıkları yaptım yiğenim vize arası diye buraya gelmiş bu gün dönecek kismet yarına kaldı :54:

Ben kızıma cevap veriyorum burayıda takip ediyorum:9:

Tabi paketler öyle olur 1 2 3 bitti :52:

Burda dün çok fenaydı:50:

Sağol canım benim :38:yaparım inşallah bir gün toplanır hep beraber yeriz :16:
Evet canım patates canağı bizimkilerde bayılıyor :56:

İnşallah canımm evet patates çanağı tavuk et yemeklerinin yanında da güzel oluyor normal püreden daha hafif ve görüntüsü de çok güzel. :34:

Benim canım da balık istedi ne olacak şimdi.:5:Adamın biri pişmişini almış koktu burnuma.:84:

ahh canım ya bende dayanamam hiç balığa çok severim öyle böyle değil berakerken annemle çok yerdik İstanbullu olarak Eskişehir'de de durum değişmedi buldum iyi bir balıkçı. Yarın al yap barii :26:

Eki Görüntüle 878552

Oyyy oyyy nevolum naptın yaa tıka basa tokum ama yerim yani ben bunu süper gözüküyor ellerinee sağlık :16:

Küçüklerdende var bende porsiyonluk güzel oluyor onlarda misafire filan. :34:

bende mi değiştirsem acaba ama sonra da anlatmaya çalış kendini tanıtmaya çalış uzun iş kimse tanımıcak filan bende yeni bir başlangıç yaparım fena mı olur :9: bana gıcık olan filan varsa hiç çaktırmam yeni biri gibi konuşurum :52:

Birazdan yeşilçay yapcam..öyle sallama değil he, kendim demlicem..aşama aşama siz sevgili dostlarıma fotoğraflıcam :60:

Medim napalım ama bekledilk bekledik gelmedin.. Yeşilçay haa formumuza dikkat ediyoruz bakıyorum da. Ooo baya gelişme var demleme yeşil çay baya zor olur o bee :9:

Med asıl bomba bende :60::60::60:

İki tatlı birden yaptım yarım saatte yemekten sonra ekliycem bayılacaksın
:52::52:

Medim napalım ama bekledilk bekledik gelmedin.. Yeşilçay haa formumuza dikkat ediyoruz bakıyorum da. Ooo baya gelişme var demleme yeşil çay baya zor olur o bee :9:

sorma dejocum çok emek verdim çok :12:

Ben yeşil çay diyom sen tatlı diyon usha, hem de 2 tane diyon ama :60:

Ekle de aksın azcık salyalarımız:43:

aşure ve sütlaç dimi yarın saatte dimi maşallahın varrr :9:

sorma dejocum çok emek verdim çok :12:

Ben yeşil çay diyom sen tatlı diyon usha, hem de 2 tane diyon ama :60:

Ekle de aksın azcık salyalarımız:43:

he yaa burda kız formunu korumak için sağlık için yeşilçay içiyo normal çayda içmiyo kız orada iki tane tatlı diyor yaa :9:

Back