Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canımİyiyim sağolasın...Şimdilik her şey yolunda şükür bir aksilik yok...Az kaldı artık beklemedeyiz :18::18::18:
Kolay gelsin geçmiş olsun canımKızlar kızımla ilğileneyim ıhlamur filan bir içirip gelirimfr
Efser geçmiş olsun kızın hasta galiba.:26:
Nevreste güvecin resmini koyacaksın dimi.
Offf Allahım tam da kahveye büsküvi banıyordum.Nefis görünüyor canım.Ben de alacağım bu büyük güveçlerden.Eline koluna sağlık.
Hızına hayranım.
Özel mesaj kutuna baksan da beni hamile hamile yemek konularına girmek zorunda bırakmasan
Ya öyle tam ağzıma götürdüm güveç çıktı ortaya.Annem ne yemeği yaptı acaba.Değiş tokuş edelim arada güveçleri o zaman.Sağol canımÖyle mi çok fenaBende küçüklerden istiyorumCanım iyi oluyor, kolayda oluyor hazır yemek
Ya öyle tam ağzıma götürdüm güveç çıktı ortaya.Annem ne yemeği yaptı acaba.Değiş tokuş edelim arada güveçleri o zaman.
Eline sağlık nevoş hamileler görmesin diye fotoyu kaldırdımGüvecim geldiÇok kolay bir yemek ama fırında pişince çok lezzetli oluyor
Eline sağlık nevoş hamileler görmesin diye fotoyu kaldırdım
Ya bu arada Nevreste nerden çıktı :44:
Acaba böyle tanıyıpta çıkaramadığım başkaları da varmı :44: bir yıl kadar pek girmedim foruma:26:
Sağol canım iyi yapmışsın
Canım nickimi seviyordum ama 81den dolayı yaşım çıkıyorduDaha sonra ikiz olsun ama 81 olmasın dedim ikiz hatun oldum1 hafta dayanamdım o nickeSonra bunu buldum istedim ve oldu çok memnunum Nevreste ile herşey değiştiYeni bir ikiz
Vardır canım Mesela hayalmahsülleriofisi vardı oda değiştirdi Coolkul olduSonra Efserde önce Tanem111di değiştirdi
Her gördüğüme sen kimsin diyecem ben bundan sonra
Efser ile tanışmıyorduk o zaman muhtemelen nicki hatırlıyorum ama diyaloğumuz olmadı sanki:26:
Tanımadıklarına söyle seninle tanışıyormuyuz diye
Bilmiyorum olabilir
Alışılmıyo canım ya 3-5 gün dayanıyosun sonra çok gergin yapıyo insanı uykusuzluk allahtan hafta sonları eşim çocuğa bakıyoda 1-2 saat kaçamak yapıyorum
Apartmanım 1 katta 4 daire ve 7 katlı
Kiiimse kusura bakmasın 28 daireye dağıtamam
Zaten bir kısmı yabancı çinli hintli alman yemez onlar bilmez aşure falan
Biraz kimkime dumduma bizim apt tanımıyorum yarısını
5 daireyi tanıyorum 2 si otursun kendi yapsın 3 tanesine dağıtırım ancak
Ben çoçuken tatmıştım ama onun gibi olmazda yapmaya çalışacağım tamam canım söylerim bu gün tüm hazırlıkları yaptım yiğenim vize arası diye buraya gelmiş bu gün dönecek kismet yarına kaldı
Ben kızıma cevap veriyorum burayıda takip ediyorum
Tabi paketler öyle olur 1 2 3 bitti
Burda dün çok fenaydı
Sağol canım benim yaparım inşallah bir gün toplanır hep beraber yeriz
Evet canım patates canağı bizimkilerde bayılıyor
Benim canım da balık istedi ne olacak şimdi.Adamın biri pişmişini almış koktu burnuma.:84:
Sağol canımÖyle mi çok fenaBende küçüklerden istiyorumCanım iyi oluyor, kolayda oluyor hazır yemek
Sağol canım iyi yapmışsın
Canım nickimi seviyordum ama 81den dolayı yaşım çıkıyorduDaha sonra ikiz olsun ama 81 olmasın dedim ikiz hatun oldum1 hafta dayanamdım o nickeSonra bunu buldum istedim ve oldu çok memnunum Nevreste ile herşey değiştiYeni bir ikiz
Vardır canım Mesela hayalmahsülleriofisi vardı oda değiştirdi Coolkul olduSonra Efserde önce Tanem111di değiştirdi
Ohooooo, bensiz sohbet ediliyor..Hiç yakıştıramadım
Birazdan yeşilçay yapcam..öyle sallama değil he, kendim demlicem..aşama aşama siz sevgili dostlarıma fotoğraflıcam
Ohooooo, bensiz sohbet ediliyor..Hiç yakıştıramadım
Birazdan yeşilçay yapcam..öyle sallama değil he, kendim demlicem..aşama aşama siz sevgili dostlarıma fotoğraflıcam
Medim napalım ama bekledilk bekledik gelmedin.. Yeşilçay haa formumuza dikkat ediyoruz bakıyorum da. Ooo baya gelişme var demleme yeşil çay baya zor olur o bee
Med asıl bomba bende
İki tatlı birden yaptım yarım saatte yemekten sonra ekliycem bayılacaksın
Med asıl bomba bende
İki tatlı birden yaptım yarım saatte yemekten sonra ekliycem bayılacaksın
sorma dejocum çok emek verdim çok
Ben yeşil çay diyom sen tatlı diyon usha, hem de 2 tane diyon ama
Ekle de aksın azcık salyalarımız