Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Muhabbetin zottirik anlarında dalıp dalıp çıkıyorum ama Yaşar Nuriye kaptırdım kendimi..Halk tvde konuk..
Hayran hayran dinliyorum

Amanınnn çok olmuştu görmeyeli bi bakayım dedim netten zayıflama sırrını da sormalı kendisine

İyi akşamlar...

Fotoların tamamının boyutlarını küçülttüğünüze emin misiniz?

Bir kısa yol önerebilirim aslında

Resimlerinizden birini office picture manager ile açıp orada tüm resimleri seçip hepsini aynı anda boyutlandırabilirsiniz

Muhabbetin zottirik anlarında dalıp dalıp çıkıyorum ama Yaşar Nuriye kaptırdım kendimi..Halk tvde konuk..
Hayran hayran dinliyorum

hm severim ya o adamı komi adam ama sağlık durumu iyi değil zayıfladı çok adamcağız ya. Halk tv bizde yok ulusal kanalda olsaydı izlerdim.

Hay aksi bir yolu bulunur elbet canım bu aşamada kalamaz yani hem oylama daha yarın akşam açılıyor. Tüm resimler küçülttüğünüzden filan emin ol dene bakalım :26:

Kanser be beybim

Acil şifalar versin ne diyelim bende çok üzülmüştüm..

Canım merhaba
Ne yaptın resimler ekleniyor mu:26:Yardım edebileceğim birşey var mı

Merhaba Hoşgeldiniz
Yemeği siz mi yaptınız:26:Tarifi yarışma için mi buraya eklediniz:26:Ellerinize sağlık

5 tane çıktı 1er yedik 3 kaldı

yarın yapamam bütün gün yatıcam yarın

Tamam o 3 taneyi alalım biz nevoş, ben, med

Ahh canım çok yoruldun tabii kolay değil yanii. Bende yarın dinleneyim diyorum da ütüler var akşama yemek yaparım, p.tesi gününe yemek yaparım kaynanaya gideriz 1-1.5 saat otururuz p.tesi iş çıkışı dedim ya ondan fayda yok bize eve gelince yemek olması gerekiyor. birkaç iş daha yapayım diyorum ama bilmiyorum. :26:

Evet o 3 kaseyi biz yiyelimMedi karıştırma o yok ortada 1 kaseyide bölüşürüz

Evet bize vermezBizde ona vermeyelim

Evet nevoşş bende yapıcam kase kase vermicem iştee çok ister amaaa

teşekkür ederim

vermem dedim ki baştan

İyi verme napalım efser yarın yine yapacaktı hem o verir bize bir kere olmadı nevoş yapar yinee aşuresiz kalmayız. Daha olmadı ben kakışır yaparım haa sağım solum belli olmaz isteyince neler yaptığımı gördünn

olmaz onlarıda ben yiycem söz konusu aşureyse başka bir insan oluyorum ben

sen ve nevreste yaparsınız kendinize med de komşulardan gelirse yesin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…