Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Kızlar kızımla ilğileneyim ıhlamur filan bir içirip gelirimfr

Efser geçmiş olsun kızın hasta galiba.:26:

Nevreste güvecin resmini koyacaksın dimi.

Offf Allahım tam da kahveye büsküvi banıyordum.Nefis görünüyor canım.Ben de alacağım bu büyük güveçlerden.Eline koluna sağlık.

Sağol canımÖyle mi çok fenaBende küçüklerden istiyorumCanım iyi oluyor, kolayda oluyor hazır yemek

Son düzenleme:
Sağol canımÖyle mi çok fenaBende küçüklerden istiyorumCanım iyi oluyor, kolayda oluyor hazır yemek
Ya öyle tam ağzıma götürdüm güveç çıktı ortaya.Annem ne yemeği yaptı acaba.Değiş tokuş edelim arada güveçleri o zaman.

Güvecim geldiÇok kolay bir yemek ama fırında pişince çok lezzetli oluyor
Eline sağlık nevoş hamileler görmesin diye fotoyu kaldırdım

Ya bu arada Nevreste nerden çıktı :44:

Acaba böyle tanıyıpta çıkaramadığım başkaları da varmı :44: bir yıl kadar pek girmedim foruma:26:

Sağol canım iyi yapmışsın
Canım nickimi seviyordum ama 81den dolayı yaşım çıkıyorduDaha sonra ikiz olsun ama 81 olmasın dedim ikiz hatun oldum1 hafta dayanamdım o nickeSonra bunu buldum istedim ve oldu çok memnunum Nevreste ile herşey değiştiYeni bir ikiz
Vardır canım Mesela hayalmahsülleriofisi vardı oda değiştirdi Coolkul olduSonra Efserde önce Tanem111di değiştirdi

Her gördüğüme sen kimsin diyecem ben bundan sonra
Efser ile tanışmıyorduk o zaman muhtemelen nicki hatırlıyorum ama diyaloğumuz olmadı sanki:26:

Tanımadıklarına söyle seninle tanışıyormuyuz diye
Bilmiyorum olabilir

Peki ya evet tanışıyoruz der ve eski nickini söylediğinde ben hatırmazsam

Şimdi efser oradan çıkıp tanışıyorduk biz derse mesela

Ohooooo, bensiz sohbet ediliyor..Hiç yakıştıramadım

Birazdan yeşilçay yapcam..öyle sallama değil he, kendim demlicem..aşama aşama siz sevgili dostlarıma fotoğraflıcam

Aman çinliler hintliler bilmedikleri için beklemezler zaten. Aşurede yapıınca az yapılmıyor insan emeğe değsim istiyor nasılsa öyle böyle yapılacak bari fazla olsunda dağıtılsın amacıma ulaşsın diyor annem yapardı koca tencere eli de aza gitmezdi hatunun ee biz 4 katlı bir evde otururduk tek daire dağıt dağıt bitmezdi çalıştığımız işyerine filan götürürdün bu sefer yine yapmış 55 60 kaseye yakın iki apartman dağıtmış kaç tane misafir, kardeşimin işyeri vs.. Ben yiyemedim ama işte şehir dışında olunca

İnşallah canımm evet patates çanağı tavuk et yemeklerinin yanında da güzel oluyor normal püreden daha hafif ve görüntüsü de çok güzel.

Benim canım da balık istedi ne olacak şimdi.Adamın biri pişmişini almış koktu burnuma.:84:

ahh canım ya bende dayanamam hiç balığa çok severim öyle böyle değil berakerken annemle çok yerdik İstanbullu olarak Eskişehir'de de durum değişmedi buldum iyi bir balıkçı. Yarın al yap barii :26:

Güvecim geldiÇok kolay bir yemek ama fırında pişince çok lezzetli oluyor

Eki Görüntüle 878552

Oyyy oyyy nevolum naptın yaa tıka basa tokum ama yerim yani ben bunu süper gözüküyor ellerinee sağlık

Küçüklerdende var bende porsiyonluk güzel oluyor onlarda misafire filan.

bende mi değiştirsem acaba ama sonra da anlatmaya çalış kendini tanıtmaya çalış uzun iş kimse tanımıcak filan bende yeni bir başlangıç yaparım fena mı olur bana gıcık olan filan varsa hiç çaktırmam yeni biri gibi konuşurum

Birazdan yeşilçay yapcam..öyle sallama değil he, kendim demlicem..aşama aşama siz sevgili dostlarıma fotoğraflıcam

Medim napalım ama bekledilk bekledik gelmedin.. Yeşilçay haa formumuza dikkat ediyoruz bakıyorum da. Ooo baya gelişme var demleme yeşil çay baya zor olur o bee

Med asıl bomba bende

İki tatlı birden yaptım yarım saatte yemekten sonra ekliycem bayılacaksın

Medim napalım ama bekledilk bekledik gelmedin.. Yeşilçay haa formumuza dikkat ediyoruz bakıyorum da. Ooo baya gelişme var demleme yeşil çay baya zor olur o bee

sorma dejocum çok emek verdim çok

Med asıl bomba bende

Ben yeşil çay diyom sen tatlı diyon usha, hem de 2 tane diyon ama

Ekle de aksın azcık salyalarımız

Med asıl bomba bende

aşure ve sütlaç dimi yarın saatte dimi maşallahın varrr

sorma dejocum çok emek verdim çok

Ben yeşil çay diyom sen tatlı diyon usha, hem de 2 tane diyon ama

Ekle de aksın azcık salyalarımız

he yaa burda kız formunu korumak için sağlık için yeşilçay içiyo normal çayda içmiyo kız orada iki tane tatlı diyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…