Bu seferki farklı umarım yapabilirim tepside yapılan mantı
hmm bende csn sıkıntısından bakıyorum ya işten geliyorum çocuk yok iş bir yere kadar bende kafayı dağıtıyorum. O zaman işten çok uyku lazım oluyor arkadaşlarım ne temizliği uylu istiyorum ben diyorlar gerçekten zor ama ona da alışıılıyordur.
Off mamalara bak süpe gözüküyorlar bize aşure kalmamış sanırsamşu yaptığın patates çanağı salatası mı bende yapıyorum onun kayınpederimin favorisi ne zaman yemeğe gelseler onu ister. benim kayananada pimpiriklidir bir koltuk yastığı az yamuk dursun farkeder ya da orta sehpa yaptıysam bile yine üzerinden geçerim.
Sağol nevoşum bitirdim işlerimi yemek işi kaldı bi onu da halledeyim.
Benim eşimde çok yardımcı olur bir de çalıştığım için bulaşık makinesini boşaltır yemek yaptıktan sonra ben sofrayı kurarken ocağı bile siler, sofra kurmama yardım eder, tost filan yapar kahvaltıya. Yatağı düzeltir örtüsünü filan serer bugünde çamaşır atıyorum makineye bana da öğret dedi sen rahatsız olursun yatarsın filan ben yapabileyim dedi.
Öyle oluyo ona buna dağıtınca insan anlamıyor bir de kendine yapmak gerekiyor ayrıca. Ben yapamadım yapsam çok dağıtacağım yer vardı da bir türlü yapamadım kısmet olmadı.
Yap efserim ama ondan da bize kalsın tadalım yanii
Tamam anlaştıkk onlar bizim olsunn
Tabii o kadar uğraşıp bir de dağıtıp sana ancak bikaç kase kalması kötü ama aşurenin amacı o aşure ayında. Bol bol yapacaksın. Annem yapmış 60 kase dağıtmışta dağıtmış kendi apartmanı, yan apartmandaki dayımların apartmanı, msafirleri gelmişti onlara, kardeşimin işyerindekilere kendlerine de kalmış baya ama bir ben yiyemedim iştebana da komşudan ve işyerindeki çalışma arkadşaım olan beyden geldi eşi yapmış nefsimi körledim işte.
İmzam çok mu büyük diyorsunAma o imzayı ben kendim yapmadım çok özel değiştiremem kk'nın hediyesi
Evet öyle oluyor 1-2 kez bende denemiştim iç malzemeside az ben yaptığımda içine birşeyler eklemiştim
Bu da annemin aşureleri.
Bunlar yapmak için soruyosan yardımçım yoktu sarmayı dahi kendim dün akşam sardım pastayı dünde yaptım kızım istedi bügün tekrar yaptım salatayı sabah hazırladım bir ara oçakta yer kalmadısonra yiğenim geldi ona ikramda bulundum yaptıklarımda o çabuk kalktı bende evi sildim süpürdüm kayınvaldem eltim aynı apartmandayız onları çağırdım sonra aşüreyi dağıttım bunları tek yaptım
Yardımçım var ev temizliğine 15 günde bir gelen yada büyük temizliklerde yardım eden çok sevdiğim anlaştığım bir yardımçım var ama mutfağa sokmam orası bana ayit ben yaparım o yer
Bende herşeyi dağıtma potansiyeli varbir tek aşureyi dağıtırken küçük tabak kullansam da elim titrer
Yağmur bitmiyor ki nasıl yapsın
yok dr oetker güzel valla ben arada yaparım
He yaa 4 ten beri kapalı hava yine
Yağmasada hava kapalı olunca psikolojimi etkiliyor
Bu arada annenin ellerine sağlık dememişim ya ben :26:
Ellerine sağlık canım
Ben de fırına güveç verdim kolay geldi bana
Eşinden Allah razı olsun çalışıyorsun illa yardım etmeli
Benimki kızlarla daha çok ilgilenmem için oğlumla ilgileniyor sağolsun
hmm bende csn sıkıntısından bakıyorum ya işten geliyorum çocuk yok iş bir yere kadar bende kafayı dağıtıyorum. O zaman işten çok uyku lazım oluyor arkadaşlarım ne temizliği uylu istiyorum ben diyorlar gerçekten zor ama ona da alışıılıyordur.
Tabii o kadar uğraşıp bir de dağıtıp sana ancak bikaç kase kalması kötü ama aşurenin amacı o aşure ayında. Bol bol yapacaksın. Annem yapmış 60 kase dağıtmışta dağıtmış kendi apartmanı, yan apartmandaki dayımların apartmanı, msafirleri gelmişti onlara, kardeşimin işyerindekilere kendlerine de kalmış baya ama bir ben yiyemedim iştebana da komşudan ve işyerindeki çalışma arkadşaım olan beyden geldi eşi yapmış nefsimi körledim işte.
Ben çoçuken tatmıştım ama onun gibi olmazda yapmaya çalışacağım tamam canım söylerim bu gün tüm hazırlıkları yaptım yiğenim vize arası diye buraya gelmiş bu gün dönecek kismet yarına kaldıEvet nerde yaşıyordu bizim burda daha çok yağmadı
Sağol canım evet çok sohbet etmiştik
İyi alsın gönlün geçsin bari
Kolay gelsin canım ben de hiç yapmadım hep merak ederim nasıl oluyor diye yapınca söylersin
Ben kızıma cevap veriyorum burayıda takip ediyorumBen mutfağa gidip geldim
Tabi paketler öyle olur 1 2 3 bittiTamam 3 fotoluk işi var
Biz hızlı gitmiyoruz nevoşla senin imzalar ortamı hızlandırıyo
Burda dün çok fenaydıBurasıda kapalı ama hiç yağmıyor
Sağol canım benimhmm bende csn sıkıntısından bakıyorum ya işten geliyorum çocuk yok iş bir yere kadar bende kafayı dağıtıyorum. O zaman işten çok uyku lazım oluyor arkadaşlarım ne temizliği uylu istiyorum ben diyorlar gerçekten zor ama ona da alışıılıyordur.
Off mamalara bak süpe gözüküyorlar bize aşure kalmamış sanırsamşu yaptığın patates çanağı salatası mı bende yapıyorum onun kayınpederimin favorisi ne zaman yemeğe gelseler onu ister. benim kayananada pimpiriklidir bir koltuk yastığı az yamuk dursun farkeder ya da orta sehpa yaptıysam bile yine üzerinden geçerim.
Sağol nevoşum bitirdim işlerimi yemek işi kaldı bi onu da halledeyim.
Benim eşimde çok yardımcı olur bir de çalıştığım için bulaşık makinesini boşaltır yemek yaptıktan sonra ben sofrayı kurarken ocağı bile siler, sofra kurmama yardım eder, tost filan yapar kahvaltıya. Yatağı düzeltir örtüsünü filan serer bugünde çamaşır atıyorum makineye bana da öğret dedi sen rahatsız olursun yatarsın filan ben yapabileyim dedi.
Öyle oluyo ona buna dağıtınca insan anlamıyor bir de kendine yapmak gerekiyor ayrıca. Ben yapamadım yapsam çok dağıtacağım yer vardı da bir türlü yapamadım kısmet olmadı.
Yap efserim ama ondan da bize kalsın tadalım yanii
Tamam anlaştıkk onlar bizim olsunn
süper gözüküyorlar canım annenin ellerine sağlık
3 satır yazı 30 punto yer kaplıyoryönetim istifa
Ben en spn ülker değiştirmiş güzel olmuş diye duymuştum sonra yine ikinci bir duyuma göre bunu gören dr oetkerde değiştirmiş oda aynı dediler epey oldu ama 2 ay falan önce aldım en son :26:
Aman ya 2 paket aldırdım bu geceyi çıkarır ne yapayım
2 pakette supangle almış eşim bunları da bana yaparsın artık diyo
Bende bi 10 dakika aşureyi ocağa koyayım
20 dakikada o kaynarken diğerini de yaparımçok hamaratım 30 dakikada 2 tatlı
Ben çoçuken tatmıştım ama onun gibi olmazda yapmaya çalışacağım tamam canım söylerim bu gün tüm hazırlıkları yaptım yiğenim vize arası diye buraya gelmiş bu gün dönecek kismet yarına kaldı
Ben kızıma cevap veriyorum burayıda takip ediyorum
Tabi paketler öyle olur 1 2 3 bitti
Burda dün çok fenaydı
Sağol canım benimyaparım inşallah bir gün toplanır hep beraber yeriz
Evet canım patates canağı bizimkilerde bayılıyor
Bende bi 10 dakika aşureyi ocağa koyayım
Ayy çok fena ne olacak şimdiBenim canım da balık istedi ne olacak şimdi.Adamın biri pişmişini almış koktu burnuma.:84:
Maşaallah çok taktir ettim seniBende bi 10 dakika aşureyi ocağa koyayım
Özel mesaj kutuna baksan da beni hamile hamile yemek konularına girmek zorunda bırakmasan
Ayy çok fena ne olacak şimdi
Maşaallah çok taktir ettim seniŞurda ne dil döktük zorla yemek yaptırdık tatlıya gelince çifter çifter yapıyorsun
Canım
süper gözüküyorlar canım annenin ellerine sağlık
Maşallah canım yaa. Bende temizliğe kadın alsam bile mutfağa sokmazdım herhalde. Eşimde istemiyor yabancı birinin yapmasını. Çok güzellermiş ama
Kışın hayır beklemeyin ushadan
Kapalı olunca da mı vay anam vayy bekle ki güneş açsın
Güveç mi ayy yapmaaaevet çalışınca illa yardım gerekiyor yani ufak tefek işler gibi gözüküyor ama zaman alan şeyler birkaç işe yardım etse bile farkediyor yanii.
Ne haber nevoş nasılsın
İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?