• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Küçük bir aşüre partisi yaptım :52:kayınvaldemi eltimi çağırdım boş geçmesin dedim :52::56:ama benim matı yarına kaldı :31::52:
Eki Görüntüle 878392
Çayın yanına bunları ikram ettim :56:
Sonra aşüreye sıra geldi
Eki Görüntüle 878393 Eki Görüntüle 878395
Yarında mantı günüm var kızlar
Usha
Raborumuda vereyim sana bugün evimide sildim süpürdüm benim kayınvalde biraz pimpiriklidir :27:kızım iyidi bugün gece rahatsızlanmaz umarım :31:

Efser size geliyorum.:52:Çok güzel şeyler hazırlamışsın.Eline koluna sağlık.:16:

Küçük bir aşüre partisi yaptım :52:kayınvaldemi eltimi çağırdım boş geçmesin dedim :52::56:ama benim matı yarına kaldı :31::52:
Eki Görüntüle 878392
Çayın yanına bunları ikram ettim :56:
Sonra aşüreye sıra geldi
Eki Görüntüle 878393 Eki Görüntüle 878395
Yarında mantı günüm var kızlar
Usha
Raborumuda vereyim sana bugün evimide sildim süpürdüm benim kayınvalde biraz pimpiriklidir :27:kızım iyidi bugün gece rahatsızlanmaz umarım :31:

Üfff çok fena görünüyolar ya zorla aşure yaptıracaksınız bana yaa:56:

Bişey sorucam ama lütfen doğruyu söyle bana kaç yardımcı çalışıyo yanında :53:

Biz seninle burdan öncede tanışıyorduk zaten:26::27:
Kaçamazsınız yakalarım sizi:52:
Canım biz kadınların işi hiç bitmiyorki:19:Allah sanada kolaylık versin:16:Tv izlemeyince pcye vakit kalıyor..:9:Senin eşinede maşaallah:9:Benimki gerekirse bulaşık makinasını bile boşaltır:21::1:

İkiz senmisin yoksa:26:

Eşim ben hasta olup yatarsam her işi yapabiliyor aslında:44: süpürge, yemek...

Ama ayakta atlatıyorsam hasta bile olsam ı ıh:31:ıhlamur iç der sağolsun :52:

Bahanesi de var ''sen beğenmezsin şimdi'' :60::60::60::60::60::60:

Galiba bende yarın tekrar yapacağım bir iki kişi kaldı içime sinmiyor :52:

Niyetlenirsem çok fazla yapıyorum ben:21: dağıtsamda (ki 2-3 kişiye dağıtırım sadece:27:) 3 gün gelip gidip yiyecek kadar kalıyo bana.. yoksa gözüm doymaz aşureye :52::52::52:

Aşüre bitti ama yarın bir daha yapacağım gel canım :29:seni bekliyorum matıda var :52:sağol tatlım :29:
Neyse evde aşure var gidince hemen gömüleceğim.:27:İkinciyi yaptı annem.Ama mantıya asla hayır demem.:56:

Evet benim:52:İkiz81 canım:34:Seninle geyikte sohbet etmiştik ama nick değişmeden önce demek:26::34:
Ne yapalım canım nekadar yardım etselerde iş başa düşüyor:31:Kaç gündür hastayım aslında üstün körü iş yapıyordum bugün biraz koşturdum şimdi fena boğazlarım ağrıdı:2:Bir öksürük tuttu mu geçmez:31:En iyisi kendimize iyi bakmak:16:

Evet benim:52:İkiz81 canım:34:Seninle geyikte sohbet etmiştik ama nick değişmeden önce demek:26::34:
Ne yapalım canım nekadar yardım etselerde iş başa düşüyor:31:Kaç gündür hastayım aslında üstün körü iş yapıyordum bugün biraz koşturdum şimdi fena boğazlarım ağrıdı:2:Bir öksürük tuttu mu geçmez:31:En iyisi kendimize iyi bakmak:16:

Niye söylemiyosun arkadaşım ya:19:

Ama sanki sen o zamanlar bu kadar marifetli değildin :52: ondan çıkaramadım ben seni :27::60::60::60:

Niyetlenirsem çok fazla yapıyorum ben:21: dağıtsamda (ki 2-3 kişiye dağıtırım sadece:27:) 3 gün gelip gidip yiyecek kadar kalıyo bana.. yoksa gözüm doymaz aşureye :52::52::52:

Ben de hep öyle yapıyordum bu yıl yaptığımı okula götürüp dağıttım bize bir tencere kaldı oda yetmedi yine yapmam gerekiyor.:52:

Niye söylemiyosun arkadaşım ya:19:

Ama sanki sen o zamanlar bu kadar marifetli değildin :52: ondan çıkaramadım ben seni :27::60::60::60:

Ne bileyim canım tanıdın sandım:17:Nick değiştikten sonra görüşmedik demek:34::38:
Ben hep marifetliydimde göstermiyordum:60:Sonra bir girdim yemek bölümüne çıkamadım:52::9:

Ben de hep öyle yapıyordum bu yıl yaptığımı okula götürüp dağıttım bize bir tencere kaldı oda yetmedi yine yapmam gerekiyor.:52:

O kadar uğraşıp da dağıtamam öyle herkese:19:

Sütlaç yaparım dağıtmak için onu yesinler:27: aşure benim:16:

Bu da annemin aşureleri.

nMZul.jpg

O kadar uğraşıp da dağıtamam öyle herkese:19:

Sütlaç yaparım dağıtmak için onu yesinler:27: aşure benim:16:
:60:İlkkez duyuyorum sütlaç dağıtanı:60:Ama haklısın aşure çok kıymetli ancak bize yetiyor:56:
Bu da annemin aşureleri.

nMZul.jpg

Anneciğinin ellerine sağlık:56:Elleri dert görmesin ,saygılar:54::54::16:

:60:İlkkez duyuyorum sütlaç dağıtanı:60:Ama haklısın aşure çok kıymetli ancak bize yetiyor:56:

Anneciğinin ellerine sağlık:56:Elleri dert görmesin ,saygılar:54::54::16:

Ben de ilk kez duyuyorum sütlaç dağıtanı.:9:Ben onu hiç mi hiç dağıtmam.:60:

Teşekkür ederim canım.:56:

Ne bileyim canım tanıdın sandım:17:Nick değiştikten sonra görüşmedik demek:34::38:
Ben hep marifetliydimde göstermiyordum:60:Sonra bir girdim yemek bölümüne çıkamadım:52::9:

Vallaha çocukların yaşını söyleyene kadar aklımdan bile geçmedi:53:

Çok değişmişsin ikizcim çookk:ssz::ssz:

Bu da annemin aşureleri.

nMZul.jpg

Ya noolur yapmayın ya buğday yok evde yaaa :43::43:hem nasıl uğraşçam şimdi yaa:31:
Dr oetker aldırcam şimdi eşime:52::52::52:

Bunlar yapmak için soruyosan yardımçım yoktu sarmayı dahi kendim dün akşam sardım pastayı dünde yaptım kızım istedi bügün tekrar yaptım salatayı sabah hazırladım bir ara oçakta yer kalmadı :10:sonra yiğenim geldi ona ikramda bulundum yaptıklarımda o çabuk kalktı :29:bende evi sildim süpürdüm kayınvaldem eltim aynı apartmandayız onları çağırdım sonra aşüreyi dağıttım bunları tek yaptım
Yardımçım var ev temizliğine 15 günde bir gelen yada büyük temizliklerde yardım eden çok sevdiğim anlaştığım bir yardımçım var ama mutfağa sokmam orası bana ayit ben yaparım o yer :52:

Son düzenleme:
Back