Galiba bende yarın tekrar yapacağım bir iki kişi kaldı içime sinmiyor
Evet bize yollamadın meselaYap canım afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bize yollamadın meselaYap canım afiyet olsun
Küçük bir aşüre partisi yaptım kayınvaldemi eltimi çağırdım boş geçmesin dedim ama benim matı yarına kaldı
Eki Görüntüle 878392
Çayın yanına bunları ikram ettim
Sonra aşüreye sıra geldi
Eki Görüntüle 878393 Eki Görüntüle 878395
Yarında mantı günüm var kızlar
Usha
Raborumuda vereyim sana bugün evimide sildim süpürdüm benim kayınvalde biraz pimpiriklidir kızım iyidi bugün gece rahatsızlanmaz umarım
Yarınkide sizin olsun o zaman sağol canım
Aşüre bitti ama yarın bir daha yapacağım gel canım seni bekliyorum matıda var sağol tatlımEfser size geliyorum.Çok güzel şeyler hazırlamışsın.Eline koluna sağlık.
Küçük bir aşüre partisi yaptım kayınvaldemi eltimi çağırdım boş geçmesin dedim ama benim matı yarına kaldı
Eki Görüntüle 878392
Çayın yanına bunları ikram ettim
Sonra aşüreye sıra geldi
Eki Görüntüle 878393 Eki Görüntüle 878395
Yarında mantı günüm var kızlar
Usha
Raborumuda vereyim sana bugün evimide sildim süpürdüm benim kayınvalde biraz pimpiriklidir kızım iyidi bugün gece rahatsızlanmaz umarım
Biz seninle burdan öncede tanışıyorduk zaten:26:
Kaçamazsınız yakalarım sizi
Canım biz kadınların işi hiç bitmiyorkiAllah sanada kolaylık versinTv izlemeyince pcye vakit kalıyor..Senin eşinede maşaallahBenimki gerekirse bulaşık makinasını bile boşaltır
Tamam öyle olsun
Neyse evde aşure var gidince hemen gömüleceğim.İkinciyi yaptı annem.Ama mantıya asla hayır demem.Aşüre bitti ama yarın bir daha yapacağım gel canım seni bekliyorum matıda var sağol tatlım
Üfff çok fena görünüyolar ya zorla aşure yaptıracaksınız bana yaa
Bişey sorucam ama lütfen doğruyu söyle bana kaç yardımcı çalışıyo yanında
İkiz senmisin yoksa:26:
Eşim ben hasta olup yatarsam her işi yapabiliyor aslında:44: süpürge, yemek...
Ama ayakta atlatıyorsam hasta bile olsam ı ıhıhlamur iç der sağolsun
Bahanesi de var ''sen beğenmezsin şimdi''
Size matıda var nevoş
Evet benimİkiz81 canımSeninle geyikte sohbet etmiştik ama nick değişmeden önce demek:26:
Ne yapalım canım nekadar yardım etselerde iş başa düşüyorKaç gündür hastayım aslında üstün körü iş yapıyordum bugün biraz koşturdum şimdi fena boğazlarım ağrıdı:2:Bir öksürük tuttu mu geçmezEn iyisi kendimize iyi bakmak
Niyetlenirsem çok fazla yapıyorum ben dağıtsamda (ki 2-3 kişiye dağıtırım sadece) 3 gün gelip gidip yiyecek kadar kalıyo bana.. yoksa gözüm doymaz aşureye
Niye söylemiyosun arkadaşım ya
Ama sanki sen o zamanlar bu kadar marifetli değildin ondan çıkaramadım ben seni
Ben de hep öyle yapıyordum bu yıl yaptığımı okula götürüp dağıttım bize bir tencere kaldı oda yetmedi yine yapmam gerekiyor.
İlkkez duyuyorum sütlaç dağıtanıAma haklısın aşure çok kıymetli ancak bize yetiyorO kadar uğraşıp da dağıtamam öyle herkese
Sütlaç yaparım dağıtmak için onu yesinler aşure benim
Bu da annemin aşureleri.
İlkkez duyuyorum sütlaç dağıtanıAma haklısın aşure çok kıymetli ancak bize yetiyor
Anneciğinin ellerine sağlıkElleri dert görmesin ,saygılar
Ne bileyim canım tanıdın sandımNick değiştikten sonra görüşmedik demek
Ben hep marifetliydimde göstermiyordumSonra bir girdim yemek bölümüne çıkamadım
Bu da annemin aşureleri.
Bunlar yapmak için soruyosan yardımçım yoktu sarmayı dahi kendim dün akşam sardım pastayı dünde yaptım kızım istedi bügün tekrar yaptım salatayı sabah hazırladım bir ara oçakta yer kalmadı sonra yiğenim geldi ona ikramda bulundum yaptıklarımda o çabuk kalktı bende evi sildim süpürdüm kayınvaldem eltim aynı apartmandayız onları çağırdım sonra aşüreyi dağıttım bunları tek yaptımÜfff çok fena görünüyolar ya zorla aşure yaptıracaksınız bana yaa
Bişey sorucam ama lütfen doğruyu söyle bana kaç yardımcı çalışıyo yanında
İkiz senmisin yoksa:26:
Eşim ben hasta olup yatarsam her işi yapabiliyor aslında:44: süpürge, yemek...
Ama ayakta atlatıyorsam hasta bile olsam ı ıhıhlamur iç der sağolsun
Bahanesi de var ''sen beğenmezsin şimdi''