İşte her hayaline ulaşamıyor bazen insan
Söz katılcam lafını duymadığınız sürece hiiç beklemeyin benden
Doğruları söylüyorumCanım utandırıyosun beni ama
Evet çok güldüm Allah'ta sizi güldürsünusha 500 gr vermişizdir bugün gülerken
Beni güldürmeyin ben zaten zayıfım kocam sabah uyandığında mefta oldum sanıp gömecek beni
Aşkolsun nevoş ona varda bize yok mi yani bizim neyimiz eksik ben havai fişek isterim
Maşallah sana yazdan kalma resimleri yok o zaman
O da iyiymiş canım ne anlamı kalıyorsa ama yine seninki iyi öyle böyle beraber yapıyorsunuz ben kaynanaya gidiyorum zaten yerinden kalkmaz kemik erimesi falanı iyice nazlandırmış kendini tv karşısında yorulmuyor etmiyor gece uyumaz gündüz uyur haftada 3 kere kadın gelir temizlipe yemek yapmaya kahvesini, meyvesini herşeyine kadar kp ilgilenir görmen lazım kadında onlara kadar yemek yapar bazen lahana sarması filan olursa nasipleniriz. Ben haftaiçi iş çıkışı onlara giderim 1 saat otururuz aç eve geliriz o saatten sonra yemek ısıt ye filan bir akşam önceden yaptıysam o da. Ya kıymetini bil canımm..
Doğruları söylüyorum
Eminim kendine haksızlık yapıyorsun mutfağa girsen yaparsın birşeyler(Gaz versem belki yarışmaya katılır )
Evet çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün
Koymaz mıyım en güzellerinden bulur eklerimÇok istiyorsan açarım bir konu ne olacak
Med zaten sana özel röportaj yapılıyor bir de yıldız kalp istiyor ama yaa kişiye özel uygulama varsa bende bişiler istiyim..
Hadi hadi sağ gösterip sol vurursun sen canımm
Doğruları söylüyorum
Eminim kendine haksızlık yapıyorsun mutfağa girsen yaparsın birşeyler(Gaz versem belki yarışmaya katılır )
Evet çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün
Valla gaz vermenin baya hikmeti varmış bana verdiniz sen yaparsın aslanım be filan diyerek hanım ablamla durum ortada yani ben çok tırsıyordum bir de. O yüzden mede gaz verirsen olacaklardan korkuyorum zorla rakip yaratıcaz ya kuyumuzu kazıyoruz
Nevo enler yarışması başladığında yanlışlıkla o kategoriye açarsın benim röportajı..Reklamın iyisi kötüsü olmaz
usha 500 gr vermişizdir bugün gülerken
Med zaten sana özel röportaj yapılıyor bir de yıldız kalp istiyor ama yaa kişiye özel uygulama varsa bende bişiler istiyim..
Hadi hadi sağ gösterip sol vurursun sen canımm
Beni güldürmeyin ben zaten zayıfım kocam sabah uyandığında mefta oldum sanıp gömecek beni
Ben sadece gülücük yaptımgerçekten gülmedim formumu korumak için
Hanımlar size doyum olmaz ben kaçıyorumHayırlı geceler
Ben de diyaframdan güldüm hep, karın kası yapim diye
Tabi haklısın canım seninki de zormuş da benimkini görsen en ne dersin bilmiyorum
Hiçbir fiziksel rahatsızlığı yok, benim annemden genç ve beni bekler sorar malzemenin yerini söyler sonrada derki '' e geç sen yap istersen şimdi oğlum senin yemeklerine alıştı sen bildiğin gibi yap''
Hayır işten gelmişsin yorgunsun yemek yapmak da tamamda birde elini bağlayıp başımda dikilip çene çalması olmasa
Gitmiyorum ben artık yemeğe hatta evde yemeğimizi yiyoruz öyle gidiyoruz
Nevo enler yarışması başladığında yanlışlıkla o kategoriye açarsın benim röportajı..Reklamın iyisi kötüsü olmaz
Ben ona güveniyorum yarın akşam konusunu açar gece röportajı yayınlarız
Hanımlar size doyum olmaz ben kaçıyorumHayırlı geceler
Canım sen aday gösterilmişsindir oy da alacaklardansın bence yani reklama ne gerek var. Hem mezelerin filan enlerde ne işi var en hazırcı üye kategorisi olsa efet süper olurdu o reklam. Med yoksa bizi oyalayı bir yandan yemeğini mi yapıyorsun
Ben sadece gülücük yaptımgerçekten gülmedim formumu korumak için
Aaaa ısrar ede ede söz verdirdiniz bana be
Ooohhh havanı da attın valla
İyi geceler hatunlar..Ben de dizime başlayayım..Bir vampire aşık oldum da
Ben de diyaframdan güldüm hep, karın kası yapim diye
Çocuğu alıyorsunuz ama bir de öyle bir zorunluluk var yemeği yiyip gitsen çocuk zaten özlüyor geç kalıyorsun. Tabi elini kolunu bağlaması kötüymüş hep mi böyle hiç mi yapıp hazır sofraya buyur etmez o saatte geç oluyor sonuçta yapması pişirmesi sofraya gelmesi kp, eşin yemek bekliyor enteresan yaa salata filan yap dese neyse çocuğu alıp eve gitsen yesen daha iyi.
Bende kaçıyorum zaten dün gece geç yattım sabah erkenden kalktım yatayım artık bilgiaayar koltuğunda da belim ağrıdı iyice zaten ağrıyordu öptüm iyi geceler
Evet canım bildin..3 tane hurma yapıp geldim taze taze
Kaçtım ben canlar, öpüyorum hepinizi kocaman
Günaydınlar
Eki Görüntüle 878234 Eki Görüntüle 878235
Bu gün bunu yapmak istiyorumbakalım kızım gece rahatsızlandı iğleşirse yaparım
Aşürem pişiyor
Günaydınlar
Eki Görüntüle 878234 Eki Görüntüle 878235
Bu gün bunu yapmak istiyorumbakalım kızım gece rahatsızlandı iğleşirse yaparım
Aşürem pişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?