• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
İşte her hayaline ulaşamıyor bazen insan :ssz::ssz: :60::60::60:

Söz katılcam lafını duymadığınız sürece hiiç beklemeyin benden :32::32::32:

:60::60::60::60::60::60::60:
:14::14::14::14::27:
Canım utandırıyosun beni ama:17:
Doğruları söylüyorum:27:
Eminim kendine haksızlık yapıyorsun mutfağa girsen yaparsın birşeyler:29:(Gaz versem belki yarışmaya katılır:28:):52::52:
usha 500 gr vermişizdir bugün gülerken :60:
Evet çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün:16:

Maşallah sana yazdan kalma resimleri yok o zaman :9:

O da iyiymiş canım ne anlamı kalıyorsa ama yine seninki iyi öyle böyle beraber yapıyorsunuz ben kaynanaya gidiyorum zaten yerinden kalkmaz kemik erimesi falanı iyice nazlandırmış kendini tv karşısında yorulmuyor etmiyor gece uyumaz gündüz uyur haftada 3 kere kadın gelir temizlipe yemek yapmaya kahvesini, meyvesini herşeyine kadar kp ilgilenir görmen lazım kadında onlara kadar yemek yapar bazen lahana sarması filan olursa nasipleniriz. Ben haftaiçi iş çıkışı onlara giderim 1 saat otururuz aç eve geliriz o saatten sonra yemek ısıt ye filan bir akşam önceden yaptıysam o da. Ya kıymetini bil canımm.. :1:

Tabi haklısın canım seninki de zormuş da benimkini görsen en ne dersin bilmiyorum:52:

Hiçbir fiziksel rahatsızlığı yok, benim annemden genç ve beni bekler sorar malzemenin yerini söyler sonrada derki '' e geç sen yap istersen şimdi oğlum senin yemeklerine alıştı sen bildiğin gibi yap'':53:

Hayır işten gelmişsin yorgunsun yemek yapmak da tamamda birde elini bağlayıp başımda dikilip çene çalması olmasa:ssz::ssz:

Gitmiyorum ben artık yemeğe hatta evde yemeğimizi yiyoruz öyle gidiyoruz:21:

Eminim kendine haksızlık yapıyorsun mutfağa girsen yaparsın birşeyler:29:(Gaz versem belki yarışmaya katılır:28:):52::52:

Valla gaz vermenin baya hikmeti varmış bana verdiniz sen yaparsın aslanım be filan diyerek hanım ablamla durum ortada yani ben çok tırsıyordum bir de. O yüzden mede gaz verirsen olacaklardan korkuyorum zorla rakip yaratıcaz ya kuyumuzu kazıyoruz :9:

Koymaz mıyım en güzellerinden bulur eklerim:12::21:Çok istiyorsan açarım bir konu ne olacak:52:

Med zaten sana özel röportaj yapılıyor bir de yıldız kalp istiyor ama yaa kişiye özel uygulama varsa bende bişiler istiyim.. :52:

Hadi hadi sağ gösterip sol vurursun sen canımm :23:

Nevo enler yarışması başladığında yanlışlıkla o kategoriye açarsın benim röportajı..Reklamın iyisi kötüsü olmaz:52::52::52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla gaz vermenin baya hikmeti varmış bana verdiniz sen yaparsın aslanım be filan diyerek hanım ablamla durum ortada yani ben çok tırsıyordum bir de. O yüzden mede gaz verirsen olacaklardan korkuyorum zorla rakip yaratıcaz ya kuyumuzu kazıyoruz :9:

Ben ona güveniyorum yarın akşam konusunu açar gece röportajı yayınlarız:52::52::52:

usha 500 gr vermişizdir bugün gülerken :60:

Ben sadece gülücük yaptım :19:gerçekten gülmedim formumu korumak için :60::60::60:

Med zaten sana özel röportaj yapılıyor bir de yıldız kalp istiyor ama yaa kişiye özel uygulama varsa bende bişiler istiyim.. :52:

Hadi hadi sağ gösterip sol vurursun sen canımm :23:

Aaaa ısrar ede ede söz verdirdiniz bana be:19:

Beni güldürmeyin ben zaten zayıfım kocam sabah uyandığında mefta oldum sanıp gömecek beni :9:

Ooohhh havanı da attın valla:21:

:60::60::60:

Eki Görüntüle 878198 Bu fotoğraf az önce çekildi senin için havai fişekler patlattım:31::60:

Ah canımm sen gece gece çıktın havai fişek buldun bir de patlattın millet de kim ya bu deli demedi dimi bu saatte :9: Sağol canım benimm yüreğini seveyim senin güzel arkadaşımm :16:

Tabi haklısın canım seninki de zormuş da benimkini görsen en ne dersin bilmiyorum:52:

Hiçbir fiziksel rahatsızlığı yok, benim annemden genç ve beni bekler sorar malzemenin yerini söyler sonrada derki '' e geç sen yap istersen şimdi oğlum senin yemeklerine alıştı sen bildiğin gibi yap'':53:

Hayır işten gelmişsin yorgunsun yemek yapmak da tamamda birde elini bağlayıp başımda dikilip çene çalması olmasa:ssz::ssz:

Gitmiyorum ben artık yemeğe hatta evde yemeğimizi yiyoruz öyle gidiyoruz:21:

Çocuğu alıyorsunuz ama bir de öyle bir zorunluluk var yemeği yiyip gitsen çocuk zaten özlüyor geç kalıyorsun. Tabi elini kolunu bağlaması kötüymüş hep mi böyle hiç mi yapıp hazır sofraya buyur etmez o saatte geç oluyor sonuçta yapması pişirmesi sofraya gelmesi kp, eşin yemek bekliyor enteresan yaa salata filan yap dese neyse çocuğu alıp eve gitsen yesen daha iyi.

Nevo enler yarışması başladığında yanlışlıkla o kategoriye açarsın benim röportajı..Reklamın iyisi kötüsü olmaz:52::52::52:

Canım sen aday gösterilmişsindir oy da alacaklardansın bence yani reklama ne gerek var. Hem mezelerin filan enlerde ne işi var en hazırcı üye kategorisi olsa efet süper olurdu o reklam. Med yoksa bizi oyalayı bir yandan yemeğini mi yapıyorsun :23::52:

Ben ona güveniyorum yarın akşam konusunu açar gece röportajı yayınlarız:52::52::52:

Bende güveniyorum abla yapar yaa med yanii istedikten sonra neler yapmaz maşalllah becerir o becerir maharetlidir on parmağında yirmi marifet aslanım beee :9::52::52:

Hanımlar size doyum olmaz ben kaçıyorum:10::10:Hayırlı geceler:16::16::16:

Bende kaçıyorum zaten dün gece geç yattım sabah erkenden kalktım yatayım artık bilgiaayar koltuğunda da belim ağrıdı iyice zaten ağrıyordu öptüm iyi geceler :16:

Canım sen aday gösterilmişsindir oy da alacaklardansın bence yani reklama ne gerek var. Hem mezelerin filan enlerde ne işi var en hazırcı üye kategorisi olsa efet süper olurdu o reklam. Med yoksa bizi oyalayı bir yandan yemeğini mi yapıyorsun :23::52:

Evet canım bildin..3 tane hurma yapıp geldim taze taze :60:

Kaçtım ben canlar, öpüyorum hepinizi kocaman:16:

Ben sadece gülücük yaptım :19:gerçekten gülmedim formumu korumak için :60::60::60:

Aaaa ısrar ede ede söz verdirdiniz bana be:19:

Ooohhh havanı da attın valla:21:

Sus usha biz naptık yaa ciddi iddialıyım, zirvesindeyim tarifimin, yapıcam edicem diyen kimdi bakıyım hee.. Meraktan öldürdün bizi yaa ekleyene kadar ama ben nasılda tahmin ettiğim yemeğini tam isabet :9:Ben valla güldüm sahiden kahkaha atacak ortam bulmuşum ohhh :21:

İyi geceler hatunlar..Ben de dizime başlayayım..Bir vampire aşık oldum da :69:

Medim iyi geceler ne dizisiymiş o ben en son Edward da kaldım vampirlerde :9:

:60::60::60::60:
Ben de diyaframdan güldüm hep, karın kası yapim diye :12:

O da iyiymiş boşverin karın kası filan yaaa patlat gitsinnn :9:

Çocuğu alıyorsunuz ama bir de öyle bir zorunluluk var yemeği yiyip gitsen çocuk zaten özlüyor geç kalıyorsun. Tabi elini kolunu bağlaması kötüymüş hep mi böyle hiç mi yapıp hazır sofraya buyur etmez o saatte geç oluyor sonuçta yapması pişirmesi sofraya gelmesi kp, eşin yemek bekliyor enteresan yaa salata filan yap dese neyse çocuğu alıp eve gitsen yesen daha iyi.

Bende kaçıyorum zaten dün gece geç yattım sabah erkenden kalktım yatayım artık bilgiaayar koltuğunda da belim ağrıdı iyice zaten ağrıyordu öptüm iyi geceler :16:

Canım çatkapı gidersek bazen yemek buluyorduk ama mesela tek çeşit ''mercimek çorbası'' akşam yemeği bu yada dolma:ssz:
Dolma gene tamamda çorbayı koyu yapıyor yemek gibi görünsün diye ama olmuyor :19:

Biz haber verdiğimizde kayınpederime 5 te yemek yediriyordu akşam yemeğinide ben yapasıya 9 u geçiyordu:31:

5 Ay önce kayınpederim rahmetli oldu çatkapı bile yemek zor denk geliyor artık :40:

Hadi bakalım sana da iyi geceler:3:

Günaydınlar:3::3::3:
$image.jpg $image.jpg
Bu gün bunu yapmak istiyorum :52:bakalım kızım gece rahatsızlandı :5:iğleşirse yaparım :31:
Aşürem pişiyor :52:

Back