Ay canım niye bu saatte bu kadar kendini yordunKeşke yarın dinamik bir saatinde hazırlasaydın Olur olur neden olmasın sen yöresini bulduysan katılabilirsin
Bence de nevoşum arayı kapatmasım lazım dimi ama
sütlü tatlılar kategorisi geçti medim yaa ama menemeni hadi yöresel yaparız da onu nasıl yöresel yaparız bilemedim
Evet arayı kapaması gerekiyorBence de nevoşum arayı kapatmasım lazım dimi ama
sütlü tatlılar kategorisi geçti medim yaa ama menemeni hadi yöresel yaparız da onu nasıl yöresel yaparız bilemedim
Aman ne görücem o maho kılıklı corcu
Corcla tavla atcam dedim yabana merdaneyle gel
Ben yaza çalışıyor olacağımişten çıkınca annemlere kızımı alma bahanesi ile gidip yemeğe de orada kalacağım eve gelmem 11 i bulur yemek hayalik kurmayalım kuranları uyaralım
Üstteki mesajı okuyunuz sayın edi
Canım sorma, epey zahmete girdim gece gece..Sırf röportaj için
sek yöresinin light bölgesine ait yemeğim canım
Deme ya
Yulaf ezmesiyle katılsam:44:
Aman ne görücem o maho kılıklı corcu
Corcla tavla atcam dedim yabana merdaneyle gel
Ben yaza çalışıyor olacağımişten çıkınca annemlere kızımı alma bahanesi ile gidip yemeğe de orada kalacağım eve gelmem 11 i bulur yemek hayalik kurmayalım kuranları uyaralım
Üstteki mesajı okuyunuz sayın edi
Canım sorma, epey zahmete girdim gece gece..Sırf röportaj için
sek yöresinin light bölgesine ait yemeğim canım
Deme ya
Yulaf ezmesiyle katılsam:44:
Evet arayı kapaması gerekiyor
Eki Görüntüle 878194 Sen yeterki iste
Ama benim seninle ilgili çok güzel hayallerim vardı
Ben seninle röportaj yapayım ama farklı sorular hazırlamam gerekiyor.Yarışma soruları sana hiç uymaz
Onu düşünebiliriz kendin mi ezdin bak o önemli
Az önce nestle nesfit yedim, sütü kaseye boşaltırken fotoğraf çektim, sence katılabilir miyim nevo
Ay canım niye bu saatte bu kadar kendini yordunKeşke yarın dinamik bir saatinde hazırlasaydın Olur olur neden olmasın sen yöresini bulduysan katılabilirsin
Oh canım şimdiden bahane hazır.. Dur daha başlamadın işe hele bir başlada hem yarışma süresi gayet uzun bunun tatil günü de var hem benim gibi iş çıkışı da yapabilirsin her gün annene mi gidicen yemeğe ohh valla ne güzel benim anacığım yanımda değil farklı şehirlerdeyiz kendi başımın çaresine bakıyorum
Tamam anlaştık..Meze reyonunda nelere dikkat edilir, paketler nasıl açılır, eve yemek söylerken kaç dakika öncesinden hazırlık yapmak gerekir gibi konularda uzmanım, ona göre bak bişeyler artık
Dejavu arada kaytarmaya çalışma senide bırakmıyorum bir yereOnu düşünebiliriz kendin mi ezdin bak o önemli
Hayallerin mi yıkıldı nevoş kıyamam sana. Çok güzel bir yemek yarışması geleceği mi kuruyordun ushayla. Valla hiç bakma sen ona o öle der ama katılır yineee
Tamam anlaştık..Meze reyonunda nelere dikkat edilir, paketler nasıl açılır, eve yemek söylerken kaç dakika öncesinden hazırlık yapmak gerekir gibi konularda uzmanım, ona göre bak bişeyler artık
Bunlarda zor meseleler tabii bilmek lazım çok yardımcı olur bize çok ihtiyacımız var bu bilgilere sağ ol var ol medim sen olmasan napardık meze reyonlarında biz neti nasıl seçeceğimizi nereden bilirdikk ama resimler koy röportaja ben meze reyonları izlemeye bayılırım da.
Ooo süper sorularrıda az çok hazırladıkSana özel konu açarım
Onu düşünebiliriz kendin mi ezdin bak o önemli
Hayallerin mi yıkıldı nevoş kıyamam sana. Çok güzel bir yemek yarışması geleceği mi kuruyordun ushayla. Valla hiç bakma sen ona o öle der ama katılır yineee
Yazdan ezip kuruttum
Yazdan ezip kuruttum
Bence birinci bile olursun
Valla kv yemek yapsa ona da giderimama ona haber verince ben işten çıkıp gidene kadar bekliyor bana ne yemek yapalım diye sormak için
Canım ne demek ya, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..Biraz yorulcam ama olcak o kadar artık
Tamam, yanlarına şöyle yıldızlı kalpli bişiler de koy, dikkat çekici olsun..
kkda ilk olcak ne de olsa
Canım ne demek ya, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..Biraz yorulcam ama olcak o kadar artık
Tamam, yanlarına şöyle yıldızlı kalpli bişiler de koy, dikkat çekici olsun..
kkda ilk olcak ne de olsa
İşte her hayaline ulaşamıyor bazen insan
Söz katılcam lafını duymadığınız sürece hiiç beklemeyin benden
usha 500 gr vermişizdir bugün gülerken
Koymaz mıyım en güzellerinden bulur eklerimÇok istiyorsan açarım bir konu ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?